Petrs:jasně,jak si sám můžeš si to naaranžovat a pak fotit,záleží vo co jde a jak to tam vypadá,někdy je to hezký,zajímavý,jindy je to nuda nebo velké zklamání,co má pro autora cenu může být pro mě nezajímavý.onehdá sem dotáhl dom 600 fotek motorek v akci,použít se dalo jen pár fotek ale i to byl úspěch,laikům se to líbí,odborník mi je popsul
zrcadlem fotím krátce, 5 měsíců,před tím sem to mrskal jen kompaktem,fotky hezké ale nebylo to vono,se zrcadlem je to to pravé dobrodružství,když fotíš v noci most pod kterým je banda bezdomovců
bystricke přiložený následující obrázek:
To s tim mnozstvim je normalni... Pokud se mi z tydenni akce "povede" nebo libi alespon jedna fotka, povazuji to za zazrak... A to, ze se libi me neznamena, ze se bude libit komukoliv jinemu... :-)
Ja sice zrcadlem fotim od svych 10ti let, ale ani to neznamena, ze fotit umim. Jsou lide, kteri vemou fotak do ruky poprve v zivote a vycvanknou nekolik fotek, ktere se mi nepovedou do konce zivota....
Ja spis fotim pod vodou, motorky vlastne fotim az od te doby, kdyz jsem mel prvni GS, coz je nekdy pred ctyrmi lety.
Moje fotky z podvody muzes videt treba tady: Podvodni svet ve triceti ctyrech snimcich
Jarys: Ale o tom to je o to je větší radost. když se ti fotka podaří ne . Taky se učím, pořád objevuju něco novýho. Hlavně bych teď měl, ale trošku zapracovat v oblasti úpravy fotky v PC.
Petrs: Ty podvodní fotky jsou fakt parádní klobouk dolů. Jinak k tomu rozmazanýmu pozadí, malou clonou sice dosáhneš rozostřenýho pozadí, ale ne rozmazanýho pohybem což fotce dokáže dát uplně jinou dynamiku .
Paul napsal:
Já už mám vyhlídnuto akorát musím našetřit .
Taky jsem tam začal pomalu střádat.
[url]http://pavelvyhnalek.rajce.idnes.cz/ [/url]
Z motorky budou až v létě mám ten foťák chvilku.
hezký fotky,ten nůůůůjork se mi líbí,to bych si chtěl taky jednou zkusit fotit takový velkoměsto
bystricke přiložený následující obrázek:
petrs:to je mazec ty fotky pod vodoutady na moravě něco takovýho nejde,bo když skočím do moravy,tak nic neuvidím a nateče mi blato do uší
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to Bystricke: ale jde.... V CR jsem delal kolem 90ti ponoru rocne a i na Morave jsou pekne lokality na potapeni. Akorat je to vic o stesti, natrefit na tu spravne cistou vodu. Nektere z tech fotek v galerii jsou taky z CR.
petrs napsal:
to Bystricke: ale jde.... V CR jsem delal kolem 90ti ponoru rocne a i na Morave jsou pekne lokality na potapeni. Akorat je to vic o stesti, natrefit na tu spravne cistou vodu. Nektere z tech fotek v galerii jsou taky z CR.
Věřím tomu, že místa by se našly, ale hlavně výbavu pod vodu a na potápění každej nemá :-). Jinak ta fotka jednoho žraloka je fakt mazec.
Potapeni neni z nejlevnejsich konicku.... Tak jako motorky. Ale potapet se da i bez vlastniho vybaveni. Pujcoven je nekolik desitek i v CR. A jeden den potapeni nemusi vyjit nijak draz nez treba jeden den lyzovani....
Koníček je to určitě super už dlouho plánuju, že si udělám potápěčský kurz. Jednou jsem to zkusil na dovolený kde to půjčovali. Ale není moc času a jak říkáš taky není zrovna nejlevnější tak jsem se k tomu ještě nedokopal. A jen tak bokem lyžování a hory je pro mě největší relax, ale každej máme něco .
už těch koníčků mám taky dost,takže potápění radši přenechám mladším,já si radši lehnu do trávy a budu fotit broučky to by mohlo být bezpečné
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
už těch koníčků mám taky dost,takže potápění radši přenechám mladším,já si radši lehnu do trávy a budu fotit broučky to by mohlo být bezpečné
V CR asi ano. Tady v tramtarii by se ti mohlo stat, ze te kousne jedovatej pavouk, nebo had.... Mame jich tu pozehnane.... Ne nadarmo se tu deti uz od mala uci vyklepat boty nez do nich strci nozku.....
Ty podmořský fotky jsou fakt famozní.Sice bych měl luft z každé trochu větší ryby,ale jako relax to musí být pecka.Jo a k té tvé skromnosti bylo zde na foru mnoho fotek,ale ty tvoje jsou na vrcholu.