Zdendo máš to načančané úžasně....
Teď udělej na počítači pro zákazníky vizualizaci k jejich barevné kombinaci motorky a kde se hrabou ostatní výrobci kufrů....
Pája
paja1 napsal:
Zdendo máš to načančané úžasně....
Teď udělej na počítači pro zákazníky vizualizaci k jejich barevné kombinaci motorky a kde se hrabou ostatní výrobci kufrů....
pro mě je jednodužší ty kufry vyrobit,než něco dělat s počítačem
bystricke přiložený následující obrázek:
já mám peněz můžu s kuframa padat třikrát do týdne Né teď vážně, měl by si asi při vývoji zohlednit to, že ty kufry ohejbáš pro cestovní endura se kterejma se prostě padá, to je daný a rychlá, byť jen improvizovaná oprava by měla bejt samozřejmostí.... A ne jen na dotazy typu "Co se stane, až upadnu a zkoutěj se?" odpovědět "Nesmíš padat" to není dobrej příztup
Saturnin napsal:
já mám peněz můžu s kuframa padat třikrát do týdne Né teď vážně, měl by si asi při vývoji zohlednit to, že ty kufry ohejbáš pro cestovní endura se kterejma se prostě padá, to je daný a rychlá, byť jen improvizovaná oprava by měla bejt samozřejmostí.... A ne jen na dotazy typu "Co se stane, až upadnu a zkoutěj se?" odpovědět "Nesmíš padat" to není dobrej příztup
třeba, že na to má přípravky a jsou všechny kufry naprosto totožný, jako to má třeba touratech... když si třeba rozšlapu víko, zavolám Bytřovi, on šáhne do regálu, zabalí a pošle. Já potom nic neřeším, nasadím víko, zamknu a jedu....
Saturnin napsal:
asi bude nejlepší,když se poptáš lidí co už mají zkušenost s pádem s begrama,mnohdy sem byl i já překvapen,co vydrží,třeba se někdo ozve a napíše svou zkušenost
na starých stránkách sem jednu takovou popsanou měl i s fotkama,popsal mi to zákazník,měl je 14 dní,motorka mu udělala kotrmelec přes řidítka,ale už je to pryč
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Saturnin napsal:
třeba, že na to má přípravky a jsou všechny kufry naprosto totožný, jako to má třeba touratech... když si třeba rozšlapu víko, zavolám Bytřovi, on šáhne do regálu, zabalí a pošle. Já potom nic neřeším, nasadím víko, zamknu a jedu....
umě to tak není,co kus to originál,do regálu nešáhnu,bo žádný nemám a ani bych ho nestihl plnit
každej ví,že moje kufry celkem dost vydrží
za celou dobu jsem opravoval po pádu jen 2 sady (zaplať pánbu)všechny ostatní byli bez úhony a nutnosti opravy v odborné dílně pod mým dohledem
Saturnin napsal:
V tom případě je dobré tu otázku takto formulovat. Ale uznávám, že teď to má smysl a je to podnět k zamyšlení.