Ještě k tomu tématu bezdrát nebo kabel - na LT jsem měl nejlepší model Autocomu - mělo to mraky vstupů, inteligenci priorit přepínání signálu, DSP atd. Na hudbu to bylo opravdu lepší ale podle mě jen díky tomu, že jsem měl sluchátkovou sadu J&M v ceně dvakrát vyšší, než stojí kompletní Interphone. Kecám, byla ještě dražší - sluchátka s mikrofonem vyšly tuším na 400 dolarů plus kabel. To je jedno, prostě to byla úplně jiná cenová kategorie. A2DP může hrát stejně kvalitně ale záleží na té sluchátkové sadě. Kompletní náhradní sada do přilby (sluchátka + mikrofon + věci na montáž včetně nalepovací základny a šroubovací základny na otevřené přilby + náhradní molitany) vyjde u F4 na 890Kč. Netuším za kolik se dají koupit kvalitní KOSSy ale počítám určitě kolem tisícovky za samotná sluchátka. Asi by výrobce mohl mít nějakou "HQ audio" verzi stejně jako mají ultra slim ale jestli by o to byl zájem, to těžko říct. Protože to nenabízejí, tak asi ne. Navíc - ta stávající sada když se utopí (doslova) třeba v brodu, tak když se nechá vyschnout, tak normálně dál funguje (ověřeno). Totéž při dešti nebo když se člověk extrémně potí - sluchátka v Africe jsme normálně prali pod sprchou stejně jako polstry helem. Byly bílý od vysráženýho potu. Nejsem si jistý, co by se stalo třeba s těmi Kossy.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
za mě osobně, vrátím-li se k prvnímu článku v tomto tématu, má naprostou pravdu Tomáš a ztotožňuji se s jeho názorem. I já raději prodávám zboží prověřené časem a i používám a nerad experimentuju s novinkama, jako druhá priorita prodeje je možnost vyřizování reklamací pokud se přece jen něco stane. Proto i my prodáváme věci, kde nám většinou dodavatelé vyjdou vstříc a nevyužívají reklamační dobu, ale většinou mění věci "kus za kus"..
jezek napsal:
za mě osobně, vrátím-li se k prvnímu článku v tomto tématu, má naprostou pravdu Tomáš a ztotožňuji se s jeho názorem. I já raději prodávám zboží prověřené časem a i používám a nerad experimentuju s novinkama, jako druhá priorita prodeje je možnost vyřizování reklamací pokud se přece jen něco stane. Proto i my prodáváme věci, kde nám většinou dodavatelé vyjdou vstříc a nevyužívají reklamační dobu, ale většinou mění věci "kus za kus"..
Vjetrnik napsal:
to Tomaspelant: příspěvek trošku mimo...né? O čem píšeš nejsou výrobky Touratech...a když je TT drahý, můžeš to, co chceš kupovat třeba v Holešovické tržnici, tam mají ceny "...mocc tobra, pané....mooc šuší..."
to Itchy: záležitost běžného opotřebení...stačí vzít gumový pásek, podložit a funguje to...ale proč si nenajít důvod, abych si mohl hodit kamenem, že?
Všechno se může porouchat.Co jde a většinou toho je dost, opravím doma, nebo u šikovných kamarádů.Řešit gumové štuplíky na dorazu no šmarjáStyděl bych se, na tohle upozorňovat v TT.F4 jsem v TT kupoval 2 kousky a je to parádní mašinka.Bohužel, u jednoho kusu mi nějak nejde přepínání písniček, ale hlasitost + - jde bez problémů Doklad o koupi jsem někde založil a nenašel*pissed*tak to neřeším.Co už
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/