Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře
Strana 2 z 2:   1    2  

Touratech
TomasTT
Přidané 21.04.2011 11:24

Registrace: 15.03.07
Ještě k tomu tématu bezdrát nebo kabel - na LT jsem měl nejlepší model Autocomu - mělo to mraky vstupů, inteligenci priorit přepínání signálu, DSP atd. Na hudbu to bylo opravdu lepší ale podle mě jen díky tomu, že jsem měl sluchátkovou sadu J&M v ceně dvakrát vyšší, než stojí kompletní Interphone. Kecám, byla ještě dražší - sluchátka s mikrofonem vyšly tuším na 400 dolarů plus kabel. To je jedno, prostě to byla úplně jiná cenová kategorie. A2DP může hrát stejně kvalitně ale záleží na té sluchátkové sadě. Kompletní náhradní sada do přilby (sluchátka + mikrofon + věci na montáž včetně nalepovací základny a šroubovací základny na otevřené přilby + náhradní molitany) vyjde u F4 na 890Kč. Netuším za kolik se dají koupit kvalitní KOSSy ale počítám určitě kolem tisícovky za samotná sluchátka. Asi by výrobce mohl mít nějakou "HQ audio" verzi stejně jako mají ultra slim ale jestli by o to byl zájem, to těžko říct. Protože to nenabízejí, tak asi ne. Navíc - ta stávající sada když se utopí (doslova) třeba v brodu, tak když se nechá vyschnout, tak normálně dál funguje (ověřeno). Totéž při dešti nebo když se člověk extrémně potí - sluchátka v Africe jsme normálně prali pod sprchou stejně jako polstry helem. Byly bílý od vysráženýho potu. Nejsem si jistý, co by se stalo třeba s těmi Kossy.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
stepan
Touratech
Přidané 21.04.2011 16:07

Registrace: 05.06.07
KOSS PORTA PRO stojí teď něco přes 700,- za tu cenu to jsou bezkonkurenční sluchátka.

http://kouzelnyzivot.cz
jezek
Touratech
Přidané 21.04.2011 16:31

Registrace: 05.11.08
za mě osobně, vrátím-li se k prvnímu článku v tomto tématu, má naprostou pravdu Tomáš a ztotožňuji se s jeho názorem. I já raději prodávám zboží prověřené časem a i používám a nerad experimentuju s novinkama, jako druhá priorita prodeje je možnost vyřizování reklamací pokud se přece jen něco stane. Proto i my prodáváme věci, kde nám většinou dodavatelé vyjdou vstříc a nevyužívají reklamační dobu, ale většinou mění věci "kus za kus"..

MAKO
Touratech
Přidané 21.04.2011 16:56

Registrace: 14.07.08
jezek napsal:
za mě osobně, vrátím-li se k prvnímu článku v tomto tématu, má naprostou pravdu Tomáš a ztotožňuji se s jeho názorem. I já raději prodávám zboží prověřené časem a i používám a nerad experimentuju s novinkama, jako druhá priorita prodeje je možnost vyřizování reklamací pokud se přece jen něco stane. Proto i my prodáváme věci, kde nám většinou dodavatelé vyjdou vstříc a nevyužívají reklamační dobu, ale většinou mění věci "kus za kus"..
například čínský noname kamery vid ;-)
FYYFF
www.moppedblog.de/wp-content/uploads/2008/04/bmw_unstoppable.jpg

kola12345
Touratech
Přidané 22.06.2011 21:55

Registrace: 25.01.11
Vjetrnik napsal:
to Tomaspelant: příspěvek trošku mimo...né? O čem píšeš nejsou výrobky Touratech...a když je TT drahý, můžeš to, co chceš kupovat třeba v Holešovické tržnici, tam mají ceny "...mocc tobra, pané....mooc šuší..."

to Itchy: záležitost běžného opotřebení...stačí vzít gumový pásek, podložit a funguje to...ale proč si nenajít důvod, abych si mohl hodit kamenem, že? Grin

clap

Milan V
Touratech
Přidané 22.06.2011 22:55

Registrace: 04.06.09
Všechno se může porouchat.Co jde a většinou toho je dost, opravím doma, nebo u šikovných kamarádů.thumbs upŘešit gumové štuplíky na dorazu no šmarjáShockStyděl bych se, na tohle upozorňovat v TT.F4 jsem v TT kupoval 2 kousky a je to parádní mašinka.Bohužel, u jednoho kusu mi nějak nejde přepínání písniček, ale hlasitost + - jde bez problémůhmm! Doklad o koupi jsem někde založil a nenašel*pissed*tak to neřeším.Co užhelpless
Bramborundum kardanrundummusic
http://www.tourde....banda.cz/

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 44
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,713
Nejnovější člen: patrin

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.19 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI