Co ti sezene a za kolik opravdu netusim.
Ja jsem mu v nedeli rekl pozadavky. (rok vyroby, vybava), v pondeli jsem mel v mailu aktualni nabidku (4 na vyber) vcetne kompletniho popisu a fotek a ve ctvrtek jsem mel motorku doma pred garazi.
Nastval me jen tim, ze spechal a nedal si kafe, jinak luxus.
Jestli jsi nekdy kupoval motorku pres inzerat, z bazaru v CR atd, tak asi znas jak to chodi.
Kdysi jsem se jel nekam podivat na Bandita, ktery mel podle prodejce provozni oderky.
Zbytecne jsem ten den najel 600km, abych zjistil, ze je dobitej jako prase a jakozto nahac mel teda svarenou jen celou podsedlovku.
Jde u o to, ze kdyz ti Bob rekne ze tahle motorka je v top stavu, tak je v top stavu. Me ji vychvalil tak, ze jsem mu ani nechtel verit. Takze jsem ji ani nepotreboval predem videt a kdyz ji privezl, tak jsem nechapal.
Nenasel jsem zadny znamky pouzivani krome na 50% sjety zadni pneu. Ani sroubek pod motorem nebyl spinavej.
Chlapi na co teda dávat bacha kdybych chtěl ojetou přemejšlím koupit 05-06, kdyby se povedla na drátěnejch kolech a přes zimu na ni dát špalky a tradá do lesa
Kdo chce kam, pomozte mu tam
Jen k ty prodlouzeny zaruce - plati jen u dealera kde je moto koupena. Vsude jinde jen 2 roky.
Tohle mi dneska rekli kdyz jsem byl na servisu s autem BMW. Je z Mnichova, ja byl v Liberci. Zaruku mam sice jeste 14 mesicu, takze i tady jeste 2 mesice, navic jsem ji nepotreboval, ale jen abys to vedel, u motorek to bude nejspis stejny.
No podle me selskej rozum napovida, ze prodlouzenou zaruku udeluje Mnichov, nikoliv dealer.
A proto si rikam, ze by melo bejt jedno kam pojedes, protoze mas proste zaruku a hotovo.
Ale neni to tak, me to prijde divny. A kazdej dalsi by v ramci zaruky samozrejme rad opravoval, protoze by mu to Mnichov proplatil jako bezny dvoulety zaruky. Ale neni to tak, me osobne to pripada divny.