TomasTT napsal:
Mapsource samotný (SAMOTNÝ = bez map, jen software) nejde nainstalovat!!!
Musíte instalovat nějakou mapu - třeba tu topo nebo atlas apod.
Bacha pak na to, že instalátory starých map vyráběných CGMapperem obvykle předpokládají hodně staré verze mapsource a s novou instalací bývá obvykle výsledkem totálně zbořená instalace v počítači, na kterou nepomůže ani odinstalování a musí se to řešit v registrech. Bacha na to.
Na instalace starých map mám starý počítač s XP, kde neupgraduju mapsource a dávám tam takové "podezřelé" mapy abych se nezbořil instalaci nových map v hlavním počítači.
Mapsource samotny nainstalujes.. nebo jeste nedavno to slo.
Staci pustit tu binarku prislusne jazykove verze nebo tak nejak. Rozhodne to slo...
---
jinak.. Radosek mu s tim urcite rad pomuze...
Upravil hicks dne 03.06.2011 21:00
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a neco jako otevrit image z moji originalni karty do mapsource je taky protizakonne... vyrobce pise jen, ze to nejde... ale ne ze se to nesmi...
klidne sem vyfotim svoji fakturu, karticku i krabicku a manual...
prijde mi to divny... neumet se podivat na mapy doma v pc ,kdyz je na tom svym zpusobem garmin zalozeny...
Upravil ChipGS dne 08.06.2011 22:00
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
no z img suboru hoc aj ofocialneho sa nedaju stiahnut mapy do mapsource. je to jednorázova cesta. z mapsource do IMG.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
bluesbery napsal:
no a jsme namydlení.... Ty informace byly fakt až tak mimo zákon ?
Nejsem právník ale z http://www.podnik...-hlava-vi/ vyberu:
§ 105c
(5) Na odpovědnost za jednání, k němuž došlo při podnikání fyzické osoby8a) nebo v přímé souvislosti s ním, se vztahují ustanovení zákona o odpovědnosti a postihu právnické osoby.
(1) Právnická osoba za správní delikt neodpovídá, jestliže prokáže, že vynaložila veškeré úsilí, které bylo možno požadovat, aby porušení právní povinnosti zabránila.
§ 105a
(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že
a) neoprávněně užije autorské dílo, umělecký výkon, zvukový či zvukově obrazový záznam, rozhlasové nebo televizní vysílání nebo databázi,
Cool neoprávněně zasahuje do práva autorského způsobem uvedeným v § 43 odst. 1 nebo 2 anebo v § 44 odst. 1, nebo
Myslím si, že mou povinností bylo smazání určitých témat, abych sám nebyl za vaše příspěvky případně stíhán.
Každopádně každý odesláním příspěvku souhlasíte s pravidly portálu.
Upravil Milos dne 09.06.2011 13:28
100bubu napsal:
no z img suboru hoc aj ofocialneho sa nedaju stiahnut mapy do mapsource. je to jednorázova cesta. z mapsource do IMG.
Nemáš pravdu. Z img souboru jdou mapy překlopit do Mapsource, stejně jako jde dva a více souborů img spojovat do jednoho - samozřejmě se tady bavíme o free mapách, aby jsme náhodou něco neporušovali Miloše naprosto chápu a myslim že na tohle existujou úplně jiný fóra, takže to tady zbytečně nerozebírejte.
Berte to tak, že jestli se má na nějakém serveru (potažmo fóru) prodávat komerčně reklama, tak inzerenti asi nebudou mít chuť inzerovat tam, kde se řeší warez, pokud oni prodávají komerční SW a HW apod..
Takže asi těžko by chtěla mediální agentura Garminu CZ dát na BMWGS reklamní banner, když tady budete psát o návodech, jak co kde sehnat nelegálně. Totéž asi nebude chtít BMW inzerovat na serveru, kde se prodávají kopie log BMW nebo věci s kopií jejich loga atd atd atd...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Miloši já taky nejsem právník, ale pokud vím, se tu psalo jen o tom, že to jde. A to každej ví, na tom není nic nelegálního.
TomasTT: to souhlasím, ale myslím že Garmin ČR si to dělá trochu sám, nebo těžko říct čím to je, že v Německu je Lifetime Europe karta o třetinu levnější než u nás. Já si jí chtěl koupit, právě proto abych nemusel v případě upgradu map nic řešit, ale když jsem zjistil, že Garmin ČR mě chce takhle pěkně odrbat, tak jsem si to rozmyslel.
Prostě každé A má svoje B. A tak třeba autoservis může hořekovat, že si někdo přitáhne svoje gumy, ale když oni je prodávají s přirážkou 50-100% tak jen blázen by si je vzal od nich.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Milos napsal:
Díval jsem se teď na "smazané příspěvky" a je tam přímo návod, jak stáhnout a nainstalovat a cracknout mapy. To v pořádku není.
tak to asi už ne, to si neuvědomuju, že by to tu bylo
ačkoliv na netu jsou návody k výrobě atomový bomby a nevím, že by je za to někdo žaloval Ale chápu, to neleze nikomu do peněz ...
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
do jakého zařízení jsi to poslal?
Pokud to GPS modernějšího typu, tak na 99% bude potřeba jí importovat v menu "má data"..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Berte to tak, že jestli se má na nějakém serveru (potažmo fóru) prodávat komerčně reklama, tak inzerenti asi nebudou mít chuť inzerovat tam, kde se řeší warez, pokud oni prodávají komerční SW a HW apod..
Takže asi těžko by chtěla mediální agentura Garminu CZ dát na BMWGS reklamní banner, když tady budete psát o návodech, jak co kde sehnat nelegálně. Totéž asi nebude chtít BMW inzerovat na serveru, kde se prodávají kopie log BMW nebo věci s kopií jejich loga atd atd atd...
no ehm.. jako kdyby melo v tuto dobu tohle forum alternativu, ze?
A vzhledem k tomu, ze se jedna o diskuzni server, tak lze podobny obsah predpokladat a i inzerent ho muze cekat.
A to vubec nemluvim o vyhodnosti crackovaci komunity pro sw a jine vyvojare
Co byste delali vlivnych technoidu, kteri maji radi platformu Garmin a radi svemu okoli kupovat sve vyrobky? Nebo si snad myslis, ze byste toho prodali tolik nebyt cerneho trhu s mapama?
Myslim, ze dobre vis, jak to je.
-
Proti vylozenym navodum na kradeni map jsem se tu sam ohrazoval, ale zase bys myslim nemel kvicet moc nahlas
Upravil hicks dne 16.06.2011 18:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2