prouky napsal:
kluci od KTM už nevědí, jak by nás svedli ze správné cesty?
Nojo, teď jde o to, co máš na mysli tou "správnou cestou"... ??
Většina lidí na KTM, které znám, jezdí.
...a většina lidí od GéeS, které znám, klofá do klávesnic, leští padací rámy, montuje si na vyleštěné stroje spousty cingrlátek a vyjedou tak třikrát do roka na sraz BééeMWééé .........
prouky napsal:
...a většina lidí od GéeS, které znám, klofá do klávesnic, leští padací rámy, montuje si na vyleštěné stroje spousty cingrlátek a vyjedou tak třikrát do roka na sraz BééeMWééé .........
Ja znam jednoho,co na vrtuli ve dvou da to,co pomerance v jednom!
Pánové bomba akce prima lidi lepčí zábava než tlachat bludy do počítače a KTM občas startují i bez letlampy jinak emile dobrej vtip o romech ale patří trochu jinam jinak akce pokračuje i zítra
Tak pánové a dámy už se blíží další KTM festival Bělá pod Bezdězem více na www.ktmclub.cz tak kdopak tam pojedete bude to určitě lepší zábava než tlachání u počítače
prouky napsal:
Ja znam jednoho,co na vrtuli ve dvou da to,co pomerance v jednom!
Já tam byl včera a trochu zklamanej - spousty lidí, takže sis mohl testnout jen jedno enduro a 690 Duka. Duke sice fajn, ale testovací trasa byla dost krátká. Chtěl jsem si zkusit Freeride a 300 EXC, ale bylo to volný až někdy kolem 16ti hodin, tak jsem se svez aspoň na 350 EXC. Je teda fakt, že KTM má ty podvozky prostě super, páč i když jsem to párkrát poslal do protisvahu, tak to pobralo úplně v poho a jel jsem dál. Paráda!
Dost otřesný bylo taky občerstvení - mraky lidí na jeden stánek, ve kterym obsluhovali 4 studentíci, který to asi dělali poprvé, páč se tam spíš navzájem pletli...
Nicméně i když jsem to tady dost pohanil, tak velký díkes za takovýhle akce!!! V Kořenově bude podobná akce s Aprilkama a Guzzinama a chtěj zálohu 50 000,- peněz! Fakt. Jasně, záloha je vratná, ale i tak mi to přijde trochu divný...
P.S.: Jo a na motardový trati lítali 4 maníci na Advíkách a bylo to neskutečný, já si nejsem takhle jistej, ani když bych to šel pěšky...
Madafaka, to jsem se rozepsal...