vlk napsal:
ak by si (niekto ) xcel europu, nedavno som si nexal robit nalepku europy
este mi nejake zostali
Krásně nalepený Dušane. Kdopak to lepil?
Ked mi za xrbtom nestoji negativna energia s pivom v ruke tak som omnoho sikovnejsi a aj bez jarovej vody
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
este mi nejake zostali
Ked mi za xrbtom nestoji negativna energia s pivom v ruke tak som omnoho sikovnejsi a aj bez jarovej vody
To pivo jsem držel Tobě a navíc jsme Ti chtěli pomoc
*
ved viem ze to bolo myslene v dobrom ale obcas ste ma podpichovali a to pivo ak ano tak nie len to moje
a vobec myslim ze to moje bolo pri prednom kole
vlk napsal:
este mi nejake zostali
To pivo jsem držel Tobě a navíc jsme Ti chtěli pomoc
*
ved viem ze to bolo myslene v dobrom ale obcas ste ma podpichovali a to pivo ak ano tak nie len to moje
a vobec myslim ze to moje bolo pri prednom kole
Jo,já vím.A nakonec se to povedlo,tak co.Vysvětlíme si to příští týden u Radka,jo?
A vezmi prosím to co jsem po Tobě chtěl.
tak nejak z tejto diskusie vznikla poptavka po vysie uvedenych samolepkach od nejakych clenov fora tak kto mate zaujem pridat sa zalozil som new vlakno v kategorii inzercia
ja sem s tim vyjeb.l nalepil sem znacku unie na celej kufr a mam to bez starosti a nemusim se zdrzovat lepenim jednotlivech statu mimo unii jsem byl akorat na ukrajine ale to nikde radsi lepit nebudu Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
ja som to zacal riesit takto na bocny kyfor. ta na topcase bola povodne planovana na bok ale nepacilo sa mi to velmi. preto aspon hore a da sa niekomu ukazat odkial ktora vlajka je
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[90.51Kb]
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Také jsem to před měsícem a kousek řešil. Pomohli mi v motoroute - na jejich stránkách mají hodně vlajek jako samolepka a pokud nemají ten stát, co potřebujete, tak ho vyrobí a vytisknout v počtu jeden kus http://www.motoro...lepky.aspx
vlajky jsou na kufru a uvidíme, jak dlouho tam vydrží (v děšti ještě nejely)
zmijon napsal:
ja sem s tim vyjeb.l nalepil sem znacku unie na celej kufr a mam to bez starosti a nemusim se zdrzovat lepenim jednotlivech statu mimo unii jsem byl akorat na ukrajine ale to nikde radsi lepit nebudu
Btw to bych si nevylepil asi ani pod hrozbou nasili...
Vam se ty samolepky vazne tak libi? Kdyz jsou vsechny stejne velikosti,koupene nebo udelane na objednavku, tak osobne se mi to zda bidny. Clovej jede do Albanie a ma hned polepenou pulku motorky vlajeckama Kdyz jsou autenticke z dane zeme,tak to je neco jinyho....ale tak,kazdej to ma jinak.
Upravil xavier dne 27.06.2012 23:06
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Vam se ty samolepky vazne tak libi? Kdyz jsou vsechny stejne velikosti,koupene nebo udelane na objednavku, tak osobne se mi to zda bidny. Clovej jede do Albanie a ma hned polepenou pulku motorky vlajeckama Kdyz jsou autenticke z dane zeme,tak to je neco jinyho....ale tak,kazdej to ma jinak.
částečně s tebou souhlasím, ale zkus sehnat v takový albánii, iránu, maroku, nebo i makedonii, na benzince samolepku daného státu.. Když jsem sháněl samolepku Istanbulu (tak jak to má každá alpská p.r.d.el.) tak ani ťuk, zkoušel jsem to pak i přes naši ambasadu v TR, prostě není, nemaj, neexistuje...
Upravil bluesbery dne 27.06.2012 23:55