lozisko,teraz presne neviem cislo,ale rozmer je 20-47-14,zozenies vsade,aj v mongolsku na kazdom trhu,mali ich tam mrte,ide to asi aj do cinskych moto,tak posielat to asi bude zbytocne
Jak jsi dopad? Co ložisko? Nezkoušel ho teda někdo sundávat bez přípravku? Na cestách je každá rada drahá....tak šup se s jednou.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
mnoho štěstí a a štastnej návrat a jestli jsem tomu rozuměl dobře tak blusbery jede s tebou???? tak ho pozdrav pak budete vyprávět
když ho miluješ není co řešit
loziska vymeneny. neuveritelne jednoduse to tu slo. Fakt.
Take diky Tonda zde z fora za sypr navod jsem pochopil ze to nni zase tak veliky problem ta vymena. Druhy den rano, za pomoci jednoho Irance co umel Ang, jseme zasli do prodejny a kluk je vytah jako by byli chleba Preste ten BWM rozmer. Jeste ze inzenyri z NDR to maji normalizovane
Pak jsem zajeli do jednoho moto shopu a tam je vymenili. Takze pokracuji dal s uplene novymi lozisky MADE IN IRAN a navic nikdo zadny penize nechteli. I kdyz jsem se snazil jim je vecpat. Pry U ARE OUR GEST:
no nic. Iran uzasny a konecne teplo. i kolem 2700m n m teplota cca 20 stupnu. Jsem v Esfahanu a je to tu uzasny...
mejte
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
je to tak čím chudší národ,tím přátelštější a vstřícnější lidé. Mohli bychom se od nich my evropané učit
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
loziska vymeneny. neuveritelne jednoduse to tu slo. Fakt.
Take diky Tonda zde z fora za sypr navod jsem pochopil ze to nni zase tak veliky problem ta vymena. Druhy den rano, za pomoci jednoho Irance co umel Ang, jseme zasli do prodejny a kluk je vytah jako by byli chleba Preste ten BWM rozmer. Jeste ze inzenyri z NDR to maji normalizovane
Pak jsem zajeli do jednoho moto shopu a tam je vymenili. Takze pokracuji dal s uplene novymi lozisky MADE IN IRAN a navic nikdo zadny penize nechteli. I kdyz jsem se snazil jim je vecpat. Pry U ARE OUR GEST:
no nic. Iran uzasny a konecne teplo. i kolem 2700m n m teplota cca 20 stupnu. Jsem v Esfahanu a je to tu uzasny...
mejte
Tak jsem rád, že ti ten návod jak ty ložiska vyměnit pomohl - "bůh žehnej internetu a dnešním moderním komunikacím" Člověk je přes kus světa daleko a opravovat motorka se dá přes internet i na dálku
Tak ať už vás s bluesberym žádná další závada nepotká. Šťastnou cestu.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
když se řekne Mongolsko tak si vždy vybavím ten mazec s LONG WAY ROUND, je tam fakt taková zabijárna..?
Upravil lako dne 12.05.2011 09:07
Over than 250k km on BMW GS bikes
JInak obcas neco napisu na motoroute.cz, tak tam je mozno najit nejake novinky.
Je tu peknu vedro dole na Jihu...kolem 35 a vic.
Jsem v Shirazu a mam jeste cca 10 na Iran, tady to tu projedu trochu vic. Ujeto zatim cca 6 tis km. Gumy drzej, holt Mitas 07.
Mejte se
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Jinak nový fotky tož se kóknite. https://picasaweb...aTour2011#F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis