mitak: nene, rapidtrap jsme poprvé viděli v říjnu 2010, takže jsme čekali, že to bude od jara v prodeji.. Bohužel nemůžeme zveřejňovat úplně všechno, co o tom pozadí vývoje takové věci víme ale docela zásadní vliv na rychlost má třeba i to, jak moc se taková věc líbí určitým lidem v jisté velké německé továrně a co všechno se muselo na konstrukci a funkčnosti změnit, aby to "bylo schválené". Tím že touratech továrna dělá přinejmenším 50% výroby pro OEM bohužel znamená, že není úplně nezávislá a nemůže si dělat co je napadne... Proto reálný výrobek byl v testovací verzi až v únoru a výroba začala až v dubnu.. Ale to není podstatné, holt je to smůla, že jsme to představili už na podzim a lidi to chtějí a čekají. Na novou navigaci, která se alespoň trošku přiblíží 278C taky čekáme druhý rok a i když jsme viděli prototyp, tak zatím na trhu není... Není to zase tak moc vyjímečného.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
S českou pobočkou Touratechu jsem spokojen.Akorát mě mrzí,že za pár dní vyrážím směr Francie,bez zadního kufru Zega Pro s Rapidtrapem,který mám objednán od začátku března...Soudruzi v reichu pravděpodobně nepovažují český trh za důležitý.Věřím,že kluci českém TT se snaží a není to jejich chyba,ale pro mě v principu je důležitý výsledek v podobě dodaného kufru před dovolenou a ten se nedostavuje.
Naštěstí mám boční hliníkové kufry Begr,které byly vyrobeny velice kvalitně a taky včas.
Upravil Nori dne 14.06.2011 13:10
Já se musím s tou chválou přidat, protože jak se o mě Tomáš staral, když jsem se přijel podívat na sedlo a oblečení, takový prodejce se musí pohledat. Být ním, dávno mě kopnu do zadní části těla
Tímto ti Tome ještě jednou děkuji a ty hadry od Stadlera pořídím, je to jen otázka času...
Tak si taky trošku přidám! Spokojenost se službama kluku v TT je maximální ale dodavatele sedel SARGENT bych nakopal doprdele *pissed* jako 2 měíce čekat na sedla to je vrchol!!! Jinak TT 1a
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Tak si taky trošku přidám! Spokojenost se službama kluku v TT je maximální ale dodavatele sedel SARGENT bych nakopal doprdele *pissed* jako 2 měíce čekat na sedla to je vrchol!!! Jinak TT 1a
To mas tim,ze si objednavas veci v akci za par korun!To je jasny,ze to nestihaj vyrabet!
Priste na sedlech nesetri a kup si nejaka poradna znackova a uvidis,ze budou do tydne!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
servisak napsal:
To mas tim,ze si objednavas veci v akci za par korun!To je jasny,ze to nestihaj vyrabet!
Priste na sedlech nesetri a kup si nejaka poradna znackova a uvidis,ze budou do tydne!
Myslíš že 25 000 Kč je málo? Sakra sakra ja to tušil že mám vzít dvoje!!!
Dík za pochvaly, snažím se být od května prakticky denně v prodejně a věnovat se lidem, kteří chtějí trošku víc poradit (a třeba si u toho i popovídat) na což Milan a Ondra v denním stresu nemají moc času. Takže se snažím být tam k ruce lidem, kteří chtějí prostě aby se jim někdo věnoval a vyslechl je a kluci víc dělají takovou tu denní rutinu, objednávky, zásilky a hlavně montáže. Pomáhají nám tam ještě další lidi, takže je to myslím znát. Na sklad jsme objednali zboží za téměř milion Kč v nákupních cenách, máme i specialitky, které by se někomu mohly líbit a vadilo by, že by to nebylo okamžitě. Ale některé věci neovlivníme - to, že nejsou ještě dořešené nové (předělané) mechanismy RapidTrap není problém ČR, prostě je nedodávají nikomu na světě, nejde jen o český trh. Kufrů je obecně nedostatek, výroba nezvládá nárust poptávek, ty kufry vyhrály několik dalších testů v časopisech (např. v jižní americe, v Kanadě...) a objednávky z těch zemí jsou obrovské. My je dostáváme pravidelně, snažíme se mít na skladě i ty nejdražší sady ale není to tím, že bysme nechtěli mít na skladě víc věcí nebo na to neuvolnili peníze. O to vůbec nejde. Prostě nejsou. Prosíme o každou sadu navíc, doslova o každý kufr.
Sedla Sargent - na skladě jich míváme dost. Snažíme se mít nejméně jednu černou a jednu stříbrnou sadu vyhřívanou a nevyhřívanou a jednu sníženou a jednu normální. Bohužel teď nám dodávají věci z loňského roku. Je to věc výrobce z USA, anglický master distributor bohužel prodává jen to, co mu pošlou a na některé věci prostě jen čekáme. Na druhou stranu třeba někdy překvapí a přišly nám sedla na cesťák během týdne. Ale jejich standardní dodací doba je 90 dnů (myšleno z výroby).
V zimě jsme měli skladem všechny typy - i na 800GS - ale teď v sezóně je to těžký.
Je to obecný problém všech výrobců. Snad jedině dodávky Interphone jsou v pohodě (letos se stalo jen jednou že krátkodobě nebyly F4). Na zařízení SPOT HUG čekáme a čekáme, na Garmin Montana budeme čekat do konce července, což znamená že to bude prakticky po sezóně, oblečení Rukka - dodávky absolutně neplánovatelné, sklad prázdný a na všechno se čeká. Naštěstí jsme nakoupili opravdu hodně věcí a máme to v meziskladu - jinak bychom neměli co prodávat. Garmin Zumo taky často není třeba 14 dnů. Kdybysme neobjednávali po třeba 20 ks tak nemáme v takových situacích co prodávat.
Tomáš TT: Já mám ty sedla dokonce i zaplacený už jen čekám je to na jmeno Musil Milan a jde o černý s černou linkou bez loga standart vyhřívanej!! Spolujezdcovo mám je řidič a regulace nejsou!!
Upravil servisak dne 22.06.2011 22:47
servisak: jasně, tam bohužel čekáme. Černý tady máme ale nevyhřívaný a vyhřívaný jen se stříbrnou linkou... Angličanům místo černých poslali z fabriky s červenou
TomasTT napsal:
servisak: jasně, tam bohužel čekáme. Černý tady máme ale nevyhřívaný a vyhřívaný jen se stříbrnou linkou... Angličanům místo černých poslali z fabriky s červenou
Ja taky čekám a čekám ale snad se brzo dočkám nerad bych se na ně koukal celou zimu!
Všechny nedodané regulátory (mimochodem anglický výrobek nikoliv americký) slíbili poslat do konce června. Kdyby to bylo kritické, tak ti mezitím půjčím ty z mé motorky. Prostě "backordered" a čekáme...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Dnešní info k dotazům na sedla - regulátory posílali v pondělí, dneska to má UPS dovézt k nám
Jdou i nějaká sedla vč. reklamací...
servisak napsal:
Tomoš TT: Já mám ty sedla dokonce i zaplacený už jen čekám je to na jmeno Musil Milan a jde o černý s černou linkou bez loga standart vyhřívanej!! Spolujezdcovo mám je řidič a regulace nejsou!!
hele já ti říkal ať to neplatíš a že jelikož nejsou na skladě tak můžou bejt taky bůh ví kdy, ale ty sis nedal říct.
To nevadí už jsou zaplacený a ted už jen budu čekat na pošťáka až mi ponese balík. A tajně doufám že to buh ví kdy bude co nejdřív!! A neboj vím že to neděláte schválně a prostě od subdodavatelu to neovlivníš... Jsem trpělivej čekatel
Dnes mi přišel top Zega Pro+plotna,slíbená sleva se neuskutečnila,i když mě slečna potvrdila,že ji dostanu.Ptala se Milana a ten to odsouhlasil.Mě nejde o peníze ,ale o princip. Kvalita kufru je diskutabilní a po menší úpravě plotny na brusce jsem to namontoval,za ty prachy super
Od nich už nic.
lafi napsal:
Dnes mi přišel top Zega Pro+plotna,slíbená sleva se neuskutečnila,i když mě slečna potvrdila,že ji dostanu.Ptala se Milana a ten to odsouhlasil.Mě nejde o peníze ,ale o princip. Kvalita kufru je diskutabilní a po menší úpravě plotny na brusce jsem to namontoval,za ty prachy super
Od nich už nic.
Kdysi se mi stalo,ze jsem objednal asi 10 dilu.Do TT jich dorazilo 9 s tim,ze se nevi,kdy ten jeden bude.Tak mi poslali co bylo se zdejsi 5% slevou,s tim ze az ten posledni dorazi,tak mi ho i se slevou doposlou.Prisel asi za tyden a i kdyz po vybaleni bylo na pytliku napsano velkym pismem sleva,tak na fakture nebyla.
Bylo my jasne,ze slo spis o chybu v komunikaci v prodejne.A hlavne u mne slo asi o 60kc,tak me to tak netrapilo.Ale u tebe jde min.o par set Kc a to nastve.Ale myslim si,ze ti taky balik posilal nekdo jinej,nez ti slevu slibil,nebo tak neco.Myslim,ze tvuj prispevek nezustane bez odezvi a bude ti nabidnuto min.kafe zdarma pri osobni navsteve TT prodejny.
A ted vazne,myslim ze tu slevu ti dorovnaj.Milan to asi nezapre.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kdyz se ozves,tak ti asi vyjdou vstric ke spkojenosti. Nadruhou stranu,ja taky zadal o slevu 5% jako zdejsi clen a taky jsem ji nedostal,slo o par korun,tak posotovny zdarma tak jsem to neresil.