Vjetrnik napsal:
to Nori: pokud máš ve ventilcích čidla tlaku, tak na Ultraseal zapomeň.....
Používám ultraseal a mám čidla tlaku doposud žádný problém, čidla fungují a tlak sedí. cca 18000 KM
A opravdu to funguje, při poslední výměně pneu jsem udělal garažový test. Nejdříve jsem pneu dvakrát propíchnul šídlem a kolo roztočil(pouze ručně) a dirky byly okamžitě utěsněné. Tak jsem vzal vrtačku a 4,5 mm vrták a díru to zacelilo také jen to trošku déle trvaloa to při vrtání dochází ke ztratě materiálu ne jako při propíchnutí.
Brutální test
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tohle kluci myslím hovoří za vše a nezkušený uživatel to v tomto případě myslím nebu de, co?
15.Nahradní díly:
brusní papír na obroušení duší v případě pychnuti, duše a pneumatiky(drapaky) přední i zadní v případě nouze,kurtne,pavouky,olej.filtr,lanka na plyn a spojku(už navedena v motorce,ale nepřipojena),lepidlo, ULTRASEL, abych na 99% vůbec nemohl pychnout,a aby my pneumatiky vydrželi o místo 12.000km vydrželi 18.000 km(zrovna ted to testují, a v srpnu 04 jezdím na pneu, které jsem obul v Singapur a projel cca 14.000-15.000 km po asii + celi balkan tour cca 4-5000km, a ještě mam vzorek na cca 2000km.Takže ultraseal fakt funguje.
bluesbery napsal:
[quote]SAZA napsal:
Tohle kluci myslím hovoří za vše a nezkušený uživatel to v tomto případě myslím nebu de, co?
15.Nahradní díly:
brusní papír na obroušení duší v případě pychnuti, duše a pneumatiky(drapaky) přední i zadní v případě nouze,kurtne,pavouky,olej.filtr,lanka na plyn a spojku(už navedena v motorce,ale nepřipojena),lepidlo, ULTRASEL, abych na 99% vůbec nemohl pychnout,a aby my pneumatiky vydrželi o místo 12.000km vydrželi 18.000 km(zrovna ted to testují, a v srpnu 04 jezdím na pneu, které jsem obul v Singapur a projel cca 14.000-15.000 km po asii + celi balkan tour cca 4-5000km, a ještě mam vzorek na cca 2000km.Takže ultraseal fakt funguje.
Kdes to vyštrachal ? To je hustokrutý... to musí být totální dement..
bluesbery napsal:
[quote]SAZA napsal:
15.Nahradní díly:
Kdes to vyštrachal ? To je hustokrutý... to musí být totální dement..
Dole je odkaz, stránky Igora Brezovara, není on tak náhodou původem Slovinec?
Tuším že jo, otec pracoval jako konzul v Čechách tak holt musel mladej s ním k nám ale ten přízvuk mu zůstal
Když sem ho poprvé slyšel mluvit tak sem myslel že je Ukrajinec
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Ultrasr.čka - Mal som raz a už ho nechcem vidieť . Defekt po obyčajnej srutke ( priemer asi 3 mm ) ktorá išla vonku vyskrutkovaním, nie vytrhnutím nezalepil. Akurát ten modrý sajrat poriadne skomplikoval lepenie knotom + vo vyšších rýchlostiach ( 130 a viac ) sa moto správa dosť nekľudne. Knoty odporúčam z origo sady, majú tvar hríbu a v pneu držia aj tlakom vzduchu na hlavičku . Obyčajný rovný knot po 1500 km vyletel !
Glock-plastik fantastik :-)
V tomto případě ten příspěvek mažu, s Igorem se znám velmi dobře, tady jsem předpokládal jiného týpka.. Tímto se Igorovi i ostatním omlouvám..
Upravil bluesbery dne 19.08.2012 22:28