To all GS owners ode mě, jsem rád,že Vám moje mota dělají radost
To Lyšák+Emilio:máte pravdu začíná to na silnicích vypadat,že je GS skoro jako cbr.Myslím si,že je to tím,že 1200 GS bylo u helmutů v r.2004 naprostý hit prodalo se jich tisíce a dle vyjádření mého kamaráda vedoucího prodeje v bmw motorrad v DE nebyl žádný jiný model tak úspěšný jako GS 1200.Díky 40 letému rozdílu díky soudruhům u nás je životní situace a kupní síla u Helmutů jiná než v čr a motorka je tam tak trochu jako modní doplněk a v bohatých městech Bonn,M'unchen,Stuttgart,Köln atd...je to po autech,člunech,jeepech třeba až na 4 místě,prostě kamarádi chtějí jet na Glockner no a protože je to do hor tak koupíme GS příští rok jedu na rivieru tak se koupí RT je hit Ktm- Lc8?tak se prodá gs a koupí ktm,prostě co je in tak se to koupí a staré třeba roční gs se prodá.Proto jsou na prodej roční gs s málo km,ale za dobrou cenu.
Na otázku,proč je tolik GS 1200 je jednoduchá odpověd,když jsem začínal jezdil v roce 1999 nic lepšího než Africa-twin podle všech bikerů nebylo i já jsem tekrát koupil roční afriku za cenu dnešního zánovního GS 1200* a smutně pokukoval po tenkrát vyjíždějícím hitu varaderu 1000,jenže stálo v roce s abs 369000kč holota bez kufrů*tdown*Tak mě učarovalo,že jsem afriku prodal a varadero si koupil.Tenkrát byl po afrikách takový hlad,že jsem ji prodal za 2 dny a měl jsem asi 6 kupců první přijel a hned ji odvezl.To byla doba varader pohodlných korábů a já na něj nedám dopustit. na 2 karburátorových a 2 stříkačkách jsem najel cca 50000km a nemě nikdy žádnej problém,fakt moc pohodlný moto.
Jenže honda trošku zaspala varadero dělá s malejma faceliftama od 1999 stejné no a za holotu varadero bez ničeho dáš 280tis no a zaty peníze už lidi kupuji pěkně vybavenou GS 1200 2006-7 ale ta už má abs,vyhř.hefty,fid.
Hodně varaderistů přechází na GS 1200 a než ojete varadero bez ničeho za 250tis tak raději GS 1200 2005 v plné výbavě.To samé je s 650 proč brát transalpa nebo vsmrka650 když můžu mít pěkné GS 650,ale s abs,hefty atd.
Tak to prostě vidím já je zde bům GS 1200 jako byl v roce 2004 v DE.
Jezděte opatrně Bob
No ja si myslim, ze az vsichni cerstvi majitele zjisti, jak s nima bude vyjebavat (pardon) cesky zastoupeni v pripade problemu, servisu, potreby atd, pulku z nich to prejde a koupej si zpet rejzi.
A zase nas ubyde .
Bobe to je presne muj pripad. Po Varaderu 03 jsem chtel letos kupovat novy. Byl jsem z nej nadsenej, rekl jsem si ze to bude prvni funglovka v baraku. Pujcil jsem si od FunTomase 1150tku a byl pruser, okamzite jsem vedel, ze za stejny penize radsi lehce jety GS, nez novy Varadero.
Emilio napsal:
TO:Tomino-asi jsi dobře nepochopil,co jsem já nebo lysak myslel,raději si to znova přečti a hlavně nereaguj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO:Bob - Bobe,dofám,že si to taky nepochopil,tak,že ti zakazuju nějaký dovoz?!Možná by neškodilo to proložit něčím jiným,vepřové se taky nedá pořád jíst a o souložení s jednou ženou ani nemluvím......Jinak si to napsal moc hezky,máš u mě malý bezvíznamný plus.....a panáka,abys neřekl!
To Emilio: Pochopil jsem to velice proto jsem reagoval.Bylo to mysleno ironicky -OK???