Kolegové nestěžujte si,každý má právo na život(nejsem státní zaměstnanec), buďme rádi že žijem a jezdíme.
Jo a ty Aldovy nákresy nehod jsou k popukání už dlouho jsem se tak nenasmál(možná je to tím chlastem).
Ma motorkářích onehdá kdosi popisoval jak ho stopnul policajt za to že mu na motorce svítí jen jedno světlo. Naštěstí druhý policajt nebyl ¨taky¨ chytrý takže ho pustili. Člověk psal že se chechtal do helmy celou cestu domů...
Selver napsal:
Ma motorkářích onehdá kdosi popisoval jak ho stopnul policajt za to že mu na motorce svítí jen jedno světlo. Naštěstí druhý policajt nebyl ¨taky¨ chytrý takže ho pustili. Člověk psal že se chechtal do helmy celou cestu domů...
Taky mam zajimavost, ktera me rozsekala. V roce 2002 ma zastavili v aute a oba se pri studii technicaku na 15 minut zasekli a resili neresitelny.
Zrejme videli Octavku RS poprvy v zivote a jelikoz to nemohli rozlousknout, prisli se me zeptat, co to znamena prevodovka: MAN.
Kdyz jsem jim oznamil, ze se jedna o manualni prevodovku a ze to maj v technicaku od svoji Felicie uvedeny taky, rychle me nechali jet a zrejme se modlili, abych na to rychle zapomnel
Alda napsal:
Taky mam zajimavost, ktera me rozsekala. V roce 2002 ma zastavili v aute a oba se pri studii technicaku na 15 minut zasekli a resili neresitelny.
Zrejme videli Octavku RS poprvy v zivote a jelikoz to nemohli rozlousknout, prisli se me zeptat, co to znamena prevodovka: MAN.
Kdyz jsem jim oznamil, ze se jedna o manualni prevodovku a ze to maj v technicaku od svoji Felicie uvedeny taky, rychle me nechali jet a zrejme se modlili, abych na to rychle zapomnel
jéé a já myslel že vě většině aut jezdí převodovka od formy MAN
Ještě že to takhle dopadlo, být tam AUT, dostaneš pokutu za převodovku venku.
Jinak mám i dobrou zkušenost s policajtama, ale to jsem si zřejmě vybral štěstí nadlouho dopředu. Zastavili mně na dálnici na motorce za rychlost, proběhla kontrola dokladů a že prý jsem jel 197, ale když jsem jim zastavil (to se prý často u motorek nestává), můžu pokračovat. Tehdy se ovšem ještě nebodovalo do věrnostního programu. Dnes už tak shovívaví zdaleka nejsou, nebo jo?
Ale jo, jsou. Mam nejaky stesti, ale natrefim na hlidku max. tak jednou za rok a jeste to vzdycky klapne ze mam vsechno OK.
Je to asi mesic zpatky, kdy jsem jen na rychlo sedl do auta a jel na benzinku pro cigara. Nekecam, ale poprvy v zivote jsem u sebe nemel doklady, proste vubec nic. Nechali me odjet s domluvou.
Tri dny na to jsem na GSu v Koline projel nejakej zakaz vjezdu. Byl jsem tam poprvy v zivote, bylo to na me nejaky moc slozity a hlavne Rider me tam zrejme se starou mapou poslal. Nechapu, nebyl jsem tam zdaleka sam, ale jedinej jsem odjel bez pokuty.
Samozrejme na tom bude mit velkej vliv chovani. Kdyz udelam chybu, uznam ze jsem debil a nedelam debily z nich.
Pánové co si o tom myslíte? Jel jsem dnes po dvouproudé silnici, v protisměru nikdo, za mnou taky ne a dlouhou chvíli jsem si krátil slalomem mezi prasklinama v asfaltu vylitýma takovou tou klouzavou sračkou, podotýkám ve svém pruhu (!), předpisovou rychlostí. Najednou z křoví vyletěla hlídka ve své policejní pudlici a americkým způsobem mně s majáky dojela a zablokovala. Vyskočili dva a že kontrola, a že fouknu do balónku a zastavili mně protože jsem nejel předpisově, že si mysleli že jsem pod vlivem a nebo se mi udělalo špatně. Opáčil jsem že jsem přece nic neudělal a pouze se vyhýbal překážkám. Na to oni, že ta silnice je perfektně rovná. Jeden se usmál, vrátil mi doklady a nastoupil do auta. Druhý pořád nadával, že musím jezdit jen rovně (doslova), u kraje vozovky a ať to už nedělám a postupně zvyšoval hlas až docela hezky křičel, jak se vzdaloval a nasedal do auta. Drže hubu mi zbylo jen kroucení hlavou nad tím vším a pocit že tohle už je přece B U Z E R A C E. No ne?
leos napsal:
Pánové co si o tom myslíte? Jel jsem dnes po dvouproudé silnici, v protisměru nikdo, za mnou taky ne a dlouhou chvíli jsem si krátil slalomem mezi prasklinama v asfaltu vylitýma takovou tou klouzavou sračkou, podotýkám ve svém pruhu (!), předpisovou rychlostí. Najednou z křoví vyletěla hlídka ve své policejní pudlici a americkým způsobem mně s majáky dojela a zablokovala. Vyskočili dva a že kontrola, a že fouknu do balónku a zastavili mně protože jsem nejel předpisově, že si mysleli že jsem pod vlivem a nebo se mi udělalo špatně. Opáčil jsem že jsem přece nic neudělal a pouze se vyhýbal překážkám. Na to oni, že ta silnice je perfektně rovná. Jeden se usmál, vrátil mi doklady a nastoupil do auta. Druhý pořád nadával, že musím jezdit jen rovně (doslova), u kraje vozovky a ať to už nedělám a postupně zvyšoval hlas až docela hezky křičel, jak se vzdaloval a nasedal do auta. Drže hubu mi zbylo jen kroucení hlavou nad tím vším a pocit že tohle už je přece B U Z E R A C E. No ne?
bud rad, ze ti nenaparili pokutu za to zes neukazal zmenu smeru jizdy...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Neska sem jel ze Zmijónem z té bitvi rusů proti němcom a zastavil nás esenbák-chlapi to je vaše pole ? ne próč ? že tam jezdíte ! vole,stema silničníma gumama ftem blatě ? aha tak to ste nebili vi...
Kupredu spatki ni krok...
sel po nas jak po uzenym patrne by mel zajit k ocnimujelo tam jedno enduro nejaka600 a von ze to sme my tak mu rikam ze je po dešti pole samy blato ale my mame gumy cisty ze sme to bejt nemohli trval na svym ze nas videl az zjistil ze za nama sou prave ty endura tak nas milostive propustil JEĎTEEEE!!!!!
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“