Topol napsal:
..roby bych vzal třeba taky,alibisticky jí uklidníš,že jsi vlastně s ní..a přitom si jedeš na mašince-genialní umlčovací prostředek tyhle vejlety.
Tak s tím nemám dobrý zkušenosti. Já bych byl pro BEZ BAB. Protože bez nich je větší sranda. S nima se musí člověk pořád aspoň trochu kontrolovat aby nekrkal,neprděl a tak...
Toz to ja tenhle alibismus pouzivam bezne, 95% najedu s ni.
Ale je to dobry, muzu pred ni prdet i krkat, akorat kdyz prdim na motorce, tak me mlati do zad, asi to neni uplne ono kdyz sedi hned za mnou .
..no já už jí stejně ničím nemůžu překvapit,takže distingovaný chování nevyžaduje,respektive už ho ode mne ani chudinka nečeká...no a k tomu společnýmu cestování,vůbec se tomu s ní nebráním,protože jí to celkem baví(spíš je ráda že nesedí doma na prdeli) a tak nějak to ustává.Sláva Bohu.
Já teda taky jezdim ve dvou a nijak me to neomezuje a ani mě do zad nebouchá když na moto říhám z prdele. Každopádně jsem pro jet ve dvou, když teda nebude o víkendu mít služby v práci.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
V pripade ze pojedu, tak to bude solo, pac ta moja nema motooblecky a umrzla by.
On by tu byl jeste jeden mensi logisticky orisek a to kam zabalit 14ti mesicniho syna. Do topcasu by se uz nevesel.
jazz napsal:
MCJ: To von by se desne vztekal... a dokazes si predstavit to prebalovani... nene, zadna rolka, zadnej gumicuk, bude pekne doma hlidat ohen v krbu
..u 14 ti měsíčňáka bych to viděl na oheň v krbu i mimo krb,ne li vzplanutí celé vaší osady.
jazz napsal:
Mimina maji obecne dve dokonale vlastnosti, jsou nerozbitna a omyvatelna.
Po vypaleni osady bude stacit oplachnout saze a bude jako novej
Čau jazzi, nechtěl bych tě za tatínka, nejsem si jistej, že bych to přežil, podle toho jak smýšlíš o pružnosti a podajnosti dětí.
Jinak se taky připojuji na výlety ve dvou, protože sám bych asi nedostal povolenku a ani bych nechtěl. Přece ji musím taky někdy vyvezt
Upravil bandas dne 27.03.2008 06:49
Když už jsme u toho ježdění se spolujezdkyní, tak jakej máte názor na heslo: ,,Nejlepší sedlo pro spolujezdce je na druhé motorce"? Napadlo vás někoho koupit babě motorku? A jaký jsou zkušenosti?
No koupit ji motorku mne nenapadlo,ale razne jsem nastinil,ze uz mne nebavi porad vozit chrapajici batoh tak si koupila motorku sama a je to.Jezdi docela obstojne akorat v terenu vobcas pada tak ji rikam Padáku.A za to mne vzdycky strasne miluje.
ad. chrapajici batoh)
Ja to mam z druhe ruky od souseda...
Jezdili se zenou na VFRu a pry pri delsich cestach a rychlostech kolem 170ti ho vzdycky bouchla helmou mezi lopatky kdyz usnula.
tak jak tedykdy a kde se to bude konat ??????? chce to oznámit dostatečně dlouho do předu aby si každej moh prodloužit vejken jo a já jedu 100% s babou bude to taková sláva tak jí přece nemůžu nechat doma.né
Jo,jo presne tak jak jsem slysel tuknuti helmy bylo jasny,ze spi.Ale nedivim se na tech nudnych dalnicnich prejezdech bych taky chrnel.Ted uz ma svou tak ma smulu.
FunTomas napsal:
Když už jsme u toho ježdění se spolujezdkyní, tak jakej máte názor na heslo: ,,Nejlepší sedlo pro spolujezdce je na druhé motorce"? Napadlo vás někoho koupit babě motorku? A jaký jsou zkušenosti?
Tak tohle me nenapadlo, Lucku jo a jsem zasadne proti.
Dokud budu jezdit po asfaltu, Lucka nikdy za riditkama sedet nebude.
Mozna je to blbost, mozna je to sprosty, ale je to tak a nikdo mi nevysvetli opak.
To Alda:
Myslíš, že by to nezvládla? Já mám taky větší strach, když Renča jede vedle mě a ne za mnou, ale myslím, že si to zase mnohem víc užijeme. A kromě toho, když se vyválím sám, tak je to moje blbost, ale nechci vzít nikoho s sebou...