Čo je to, nejaká epidémia ? *pissed* Pretože aj mne môj minulú nedeľu odišiel... Počúvam si na R1-ke za Nitrou pesničky a zrazu ticho a tma... Ale nezdá sa mi, že by to bolo baterkou, lebo by sa hádam opäť zjavil nápis, že baterka je temer vybitá atď...
Koukám že ti pro změnu zdechl pes
Většinou pomohlo vytáhnout a dát zpět baterku.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Zdar pánové. Něco podobného se stalo i mému kamarádovi. Dal Zumo do servisu Garmin a vrátili ho jako neopravitelné. Další kamarád si vzal to Zumo do parády a výsledek je super. Zumo slouží dál tak jak má. Od té doby kamarád opravil už několik dalších a má zatím 100% úspěšnost. V případě potřeby mi pošlete PM a já předám kontakt, abych tady nezveřejňoval číslo někoho dalšího.
Timto bych chtel podekovat Dorikovi za kontakt na danneho kamarada. V patek jsem GPS poslal a dnes uz mi volal, ze funguje jak ma. Predtim jsem ji pres TT (kde jsem ji kupoval) posilal na pozarucni opravu a bylo od Garminu sdeleno, ze je neopravitelna.
Bylo mi nabidnuto koupit si novou za lepsi cenu. Nastesti jsem mel zrovna hluboko do kapsy a odmitl jsem nabidku.
Jinak dle slov zazracneho opravare jsem mel sroubky pekne znicene a ptal se me ktere prase se v tom vrtalo - odpoved byla, ze krom technika od Garmina se v ni nikdo nehrabal :-).
3/6 Marines SEMPER FI
Mě taky Questa neopravili.Podle mě nemaj zájem to opravovat po záruce.Potřebujou prodávat nový.Koupil jsem si na E-bay staršího a starej se hodí na díly a jedu dál!
Hodně navigací se dá opravit jen softwarově. Pokud odejde regulátor, tak tu desku prostě Garmin neopravuje, my jsme takhle opravili několik Streetpilotů 2610 apod ale Zumo je trošku problematický a jestli to někdo opraví (i bez záruky) tak je to skvělý, protože nic horšího, než že to úplně odejde, se stát nemůže. Spíš je to trošku věc spolehlivosti, ten regulátor neodchází jen tak pro nic a může se to stát někde na cestách, kde tu navigaci člověk nejvíc potřebuje. 660 je proti tomu procentuálně mnohem spolehlivější, byť to hardwarově nevypadalo (plastový rám atd). Každopádně pokud Garmin nabídne výměnu za nový přístroj s dvouletou zárukou, tak je to něco jiného než oprava bez záruky a musí se zvážit, jestli nový nenabízí i nové funkce nebo jiné věci, které bych chtěl. Třeba po 4 letech výměna starého vadného Zuma 500 s doplatkem necelých 10 tisíc s DPH za novou 660 není tak špatná nabídka, protože prodejní cena holého fungujícího Zuma 550 je přibližně kolem 5 tisíc, což je to samé, za co tu "vykoupí" Garmin. Chtěl jsem tím říct, že "mrtvé" Zumo 550 může mít několik příčin a nejsou stejné i když se stejně projevují.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Archie napsal:
Je z toho to, že mi napísali, že sa nedá opraviť... A mám po navigačnom...
Vem ho z servisu a přijeď se podívat na Třpytku vem ho ssebou a ja ho hned v pondělí dám borcoj co tohle opravuje je absolutne spolehlivej ted mi měnil obě tlačítka na zesilování v Interhonu a luxus!!! zato nic nedáš dát mu to
... servis a diagnostika BMW Motorrad
... tak neska chcíplo zumo 550 aj mne, síce slúžilo už piatu sezónu, ale myslel som, že ešte vzdrží . Pošlete mi pls kontakt na toho maníka čo opravuje navigáče do PM, velice pekne ďakujeeeeem ...
Archie napsal:
Našťastie bol ešte v záruke, vrátia mi chechtáky. Ale budem zas na začiatku - 550, či 660...?
NUVI 510 Pokud Ti jde pouze o navigování a nepotřebuješ muziku a další chujoviny, tak vřele doporučuju. Na Ebayi se nechá koupit nová za 180Eček a na rozdíl od ZUMa se nesere.
Archie napsal:
Našťastie bol ešte v záruke, vrátia mi chechtáky. Ale budem zas na začiatku - 550, či 660...?
NUVI 510 Pokud Ti jde pouze o navigování a nepotřebuješ muziku a další chujoviny, tak vřele doporučuju. Na Ebayi se nechá koupit nová za 180Eček a na rozdíl od ZUMa se nesere.
Ale na rozdíl od Zuma je prakticky nepoužitelná při práci s cizí prošlou stopou
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...