Třetí sezonu jezdím 41rozetu a předek origo.Stejné jako 6 spadli otáčky,spotřebu neřeším. Dobré, ve dvou problém furt řadíš.Letos chystáme Stelvio a vrátím tam 47,ten spodek prostě tam není a hošani mě ukazujou záda. Budu měnit rozetu a pudu do 45,to bude podle mě to pravé ořechové.
bubak
Bude to podobné jako u 45 zubů vzadu. Já teď jezdím 15/45. Do města a terénu je to super, ale na delší jízdu bych tam vrátil 16/45, to mi přijde jako ideálni kombinace. Vše jsem koupil u MotoZloch, má skvělé ceny a kvalitu.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Pánové,
nemáte náhodou někdo výkresy zadní rozety? Ideálně 42 zubovou
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Protože jsem nebyl schopný se rozhoupat a FRT už se nabízené rozety zbavil, prosím o radu.
Na co konkrétně se mám dívat až budu shánět 42/41 zubovou rozetu po obchodech? Jaké označení mám hledat? Je nějaké jednotné? Např. jako u pneumatik...?
... BMW I´m lovin it ...
berka napsal:
Bude to podobné jako u 45 zubů vzadu. Já teď jezdím 15/45. Do města a terénu je to super, ale na delší jízdu bych tam vrátil 16/45, to mi přijde jako ideálni kombinace. Vše jsem koupil u MotoZloch, má skvělé ceny a kvalitu.
Dík za potvrzení moji teorie,tak je to správné a tak to musí byt.
bubak
Já ti tu rozetu se 42 zuby klidně prodám, je jak nová, rozhodně na ní nenajdeš žádné opotřebení.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Kua, jsem nějak přehlédl, že je tu odpověď a mezitím už jsem stihl objednat. Tak snad někdy příště, něco jiného
Upravil geofre dne 29.08.2012 16:47
... BMW I´m lovin it ...