To myslíš to kulatý co je navrchu a strká se do toho jídlo???B
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jinak díky za foto. Myslel jsem, že ff50 jsou jiný. Ty , jak jsou v těch předešlejch odkazech.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
holubb napsal:
nemohl bys mi prosim zmijone vefozit ten vehement jak na nem nosíš helmo
Haló, haló. Co tam děláte na tý centrále? Haló, žádám sofort K und K, Korpskomando. Co? Ale já vám nerozumím.
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Miloši přijmi naši velkou gratulaci a hned si jdeme dát jednoho ferneta na nový přírůstek mezi baworácký potěr.
A hned se dovolím zeptat: chatičku, autíčko, domeček... máte?
Já mám totiž doma jednoho nezadanýho 9-ti letýho ženicha. A je to partie, bacha na to, jednou zdědí dvě GS
Tož připíjíme holčině, mamině i tátovi na zdraví!
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Dobře Klasiko a už Lucku na vašeho ženicha začnu připravovat, není nad to, aby baworáci drželi pospolu . Ale chata chybí, snad ta motorka to spraví a nějaké věno taky vymyslím.
Upravil Milos dne 13.05.2007 08:57
Taky velice blahopřeji malé dědičce počítacového impéria co má už i ženicha, který vlastní větší množství motocyklů BMW, vše nejlepší do života. Mnoho štěstí a zdraví a ať táta s mámou a i s bráchou nezlobí.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Washington - Společnost Náhrobní kámen nabízí jedinečný způsob přepravy nebožtíků na pohřeb. Přestavěná motorka Harley-Davidson je ojedinělou možností, jak říct sbohem v pohodovém motorkářském stylu.
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
uz zase litaj Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.