Raubtier napsal: http://www.tipmot...50-gs.html
Neměl v té době již jiný zobák? Apropo co na ní obecně říkáte? Docela bych do ní šel, ale nejdříve se na ní samo pojedu mrknout. Já jen jestli vás na ní rovnou něco netrkne, nepřipadne podezřelé. Popřípadě nemáte špatnou zkušenost s prodejcem.
Díky
Raub
Já mám naopak zkušenost s tímto prodejcem (Josef Tass) zkušenost dobrou, měl jsem od něj Transalpa, dalšímu kamarádovi jsem tam stroj doporučil. Žádný problém při jednání nebyl, ani s motorkou ne. I když pravda, že pozdější nákup GS u Boba byl ještě o pár levelů výše
Raubtier napsal:
Tak se koukám na toho Dakara a zdá se mi to nebo má jiné a navíc orezlé kotouče? Na všech fotkách na motorkářích jsou v předu kotouče jiné.
Má tam jiný kotouč. Jak už jsem psal svojí zkušenost pokud se u nás prodává pěkný kousek je hned pryč, tyhle "ležáky" mají nějaký důvod. Pokud jdeš primárně po ceně tak si to budeš muset jet prohlédnout a sám si zvážit jestli překousneš nějaké nedostatky. Osobně doporučuji dovoz. Vychytat pěkný kousek u nás taky jde, ale musíš být rychlý a první :-)
No když se motorka prodává dva měsíce nebral bych jí jako ležák navíc mi psal Peacemaker, že to není úplně voňavka, nefungují hodiny na panelu a má vařenej jeden plast na podsedlovce. Hele půjdu se na něj mrknout a beru si sebou servisáka který dělal pro Hondu později Suzuki v autorizovaném servisu. Ale vrtá mi hlavou ten přední kotouč. Proč je tam jinej? Napadají mne jen dvě možnosti A) je to bouračka a sehnal tam jinej protože byl prostě k mání měl nějakej majitel pocit, že to málo brzdí a sehnal si jinej. V každém případě pochybuju, že by mu nevydržel 40tis km. No uvidíme.
Upravil Raubtier dne 26.05.2011 07:50
Beru to jen ze svého pohledu. Sledoval jsem nabídku už někdy od podzimu loňského roku a je tu jasný kontrast. Na prodej bylo poměrně dost dakarů a v drtivé většině byly prodané ještě ten den co byl zveřejněný inzerát. Oproti tomu, když se teď podívám do inzerce tak 90% toho co tam je tak tam bylo i na podzim. Samozřejmě poptávka se teď hodně mění, protože lidi co chtěli moto na tuhle sezonu už ji pravděpodobně mají.
Tak jsem toho Dakara koupil. Měl jsem sebou servisáka a ten konstatoval, že stav je úměrný počtu najetých km. Majitel docela koukal, když známej vytáhl stetoskop s jehlou a začal poslouchat motor