refi napsal:
swate, díky za fotku
jencku, tobě rablenka sedí, s osmičkou bys byl mezi smrčky častěji
ježdění s třikrátem není ježdění, to je let s občasným přistáním na pumpě
všichni kdo přečetli, mají za sebou vstupní testy do čtenářského kroužku, blahopřeji *
Refi moc hezký! Mám jí chvíli, ale od prvního podívání ( natož svezení ) je to velká láska! Jen ty blinkry, první cestu jsem troubila víckrát, než kdykoliv předtím na 650 , no ale co, zas o mě všichni vědí!!
morabo, na zem taky občas dosáhnu i rukama, ale pak potřebuju někoho, kdo mi pacičkovou zvedne ze země
mediku, odznáček nebude, ale můžeš se odměnit přečtením 45 dílů jiráskových sebraných spisů. průpravu na to už po tomto vlákně máš
mony, vybrala sis dobře, já tvou koupi sledovala tak ať slouží a stane se ti opravdu dobrou přítelkyní do slunka i nepohody
Upravil refi dne 31.05.2011 13:40
Medik napsal:
Já to přečetl hned po napsání a nechtěl jsem plevelit vlákno - čekal jsem pokračování a fotky a nic Ale jinak dobrý. Asi to podstrčím ke čtení i kamarádovi, co má T650. Mě se na to nevejdou nohy :-)
Čoveče kolik měříš, že se tam nevejdeš ? Já mám 195 cm a pohoda .
Tak jsem se taky zařadil do klubu čtenářů.Refi to psala z pozice chrousta. Já jsem měl Alpíka půjčeného od bráchy a musím říct, že s mými 130kily se mu moc jezdit nechtělo.Proto jsem si koupil,co jsem si koupil.
pokračování? o tom jsem teda vůbec nepřemýšlela ledaže bych začla psát nekonečný seriál "jak se padá s pacičkovou" ale potom už jste prvních sto dílů prošvihli