Přeji pevné zdraví a rychlé hojení na těle i na duši a pokud možno bez následků.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ivo Bohuslav napsal:
Již nikdy nebudu kritizovat naše zdravotnictví, pokud má něco fungovat, tak tohle fungovalo, když se zvedl vrtulník, věděl jsem, že jedině zázrak a Střešovická traumatologie.......
Po několikahodinové operaci, 14denním umělém spánku a obrovskému boji o život...... ano, stal se, ten zázrak se stal........
uf! 14ti denni umely spanek?
TO MUSELA BYT PORADNA RANA.
Drzim max palce...
btw: pokud tomu rozumim, tak jela na vlastni moto?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Po takových okamžicích si člověk uvědomí, jak nicotné jsou běžné "starosti" které denodenně řešíme, přitom jde v podstatě o ..... Nejdůležitější je zdraví našich blízkých. Držím palce a přeju brzké uzdravení bez fyzických i duševních následků.
Přestože neznám ani Tebe, ani ženu, přeji ji úspěšné léčení a uzdravení, a bez následků. Někdy je to jen okamžik, který dokáže změnit život a jak již někdo napsal, důležité věci jsou najednou nedůležité, zbytečné a vedlejší a celá mysl se upírá k úplně jiným hodnotám.
Zdravím a ženě přeji brzké uzdravení.
Ivo co napsat.. Vím, že moje první slova nebudou znít pěkně, ale..
Pamatuješ si, jak vloni na jaře ve Štěchovicích když jsme odjížděli od restaurace, moje žena (kterou mám moc rád a věřím, že ty svojí Janu stejně tak) vyjela na hlavní a protože byla nováček (jela svou první jízdu na motorce v opravdovém provozu a sama) to nezvládla a položila to po pár metrech když jí ujelo kolo na štěrku a udělala kotrmelec přes obrubník? Naštěstí se skoro nic nestalo, odřená motorka a pár velkých modřin.. Tys tenkrát stál na terase té hospody, držel pivo v ruce a měl jsi z toho strašnou pr.del a strašně jsi se smál.. Mrzelo mě to, protože ta křehká bytost z toho byla doce v h.ajzlu a navíc první jízda, hned ošklivej pád a ještě se jí směje chlap.. Myslím, že už se NIKDY nikomu takhle smát nebudeš..
přeju TOBĚ abys tu všechno zvládl protože teď to bude všechno trošku těžší, přeju Tvojí ženě aby se co nejrychleji uzdravila a dobře a byli jste spolu co nejdřív a přeju Vám oběma aby jste zažili už jen to hezké. Tyhle věci hodně člověka změní, prošel jsem si tím taky a vím, že i z Tebe se stane jinej člověk.. LEPŠÍ..
hodně štěstí přeju.. upřímně..
Upravil jezek dne 01.06.2011 10:12
... věděl jsem,že to dobře dopadne... Přeju rychlé a bezbolestné uzdravení ! Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj Ivo!To mě mrzí!Ani si nedokážu představit,jak ti je,protože "naštěstí" v mém okolí si rozbíjím držku jenom já,takže z tvého pohledu to neznám,ale držím vám všem palce!Hlavně Janě a ať se z toho co nejrychleji dostane a ať na to všichni co nejdřív zapomenete,protože s tohodle si snad ani nejde odnést žádnou dobrou zkušenost.Pozdravuj ženu a doufám,že se zase všichni uvidíme na nějakým sraze a že na motorky nezanevřete(ikdyž to je to poslední,na co teď asi myslíte) Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ivo, tahle zpráva mi teď doslova vyrazila dech. Zaplaťbůh to snad podle Tvých slov bude se šťastným koncem. Držím Janě palce, ať je zase brzo fit a Vám oběma hodně sil v těchto těžkých chvílích. Pokud bych pro Vás mohla cokoliv udělat, neváhej ani minutu a dej vědět.