Počasí bylo nakonec super! Na dolomity snad dojde příště, máš-li nějaké stopy z navigace, rád se nechám inspirovat. Mě teď čeká za 5 týdnů Albánie a už se nemohu dočkat...
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Albánie bude určitě super, tak ať to vyjde podle představ. Trasy co jsme jeli byly super, jeli jsme těma nejmenšíma cestama. Bohužel mi karta v navigaci hlásí chybu, ale snad se dopídím, kde to bylo. Zkusím to z kamarádovy GPS.
TomR1 napsal:
Ahoj,chlapy nebyli jste někdo na Grossu takhle hned ze začátku sezony?Myslím že otevírají 16.6. a chtěl bych tam možná vyrazit hned 18.6. jen nemam zkušenost takhle brzo jsem tam ještě nebyl....
dík
Chlapy já jsem dodnes nepochopil co na tom Grossu máte. Podruhé za pár let jsem vytáhl kamarády na tuto pouťovku a pak do Dolomit, což je hlavně kousek za. Každý druhý ,,passo de něco,, je krásnější a zdarma. Všichni maximálně nadšený, příroda, zatáčky, lidi. Takže Gross podruhé a dost !!
všude dobře.....doma GSA
Já tam byl s kamarádem 7. května, valili jsme tudy do Dolomit, cena 22, potkali jsme jen pár veteránů, jinak ani noha. Nahoře byly 3 stupně a lehce padala taková ta krupice. Jinak naprosto souhlasím s pepankem1150 - podruhé a dost...
Jirina1 přiložený následující obrázek:
Ve čtvrtek jsme přijeli z Livigna, ráno tam padal sníh a 2,5st.Ve Švajcu se to ještě o stupeň zhoršilo.Ohřáli jsme se až v tunelu u Landecku.A celou cestu byla kosa pod 10st. No, hezký konec léta .
PeDR napsal:
Ve čtvrtek jsme přijeli z Livigna, ráno tam padal sníh a 2,5st.Ve Švajcu se to ještě o stupeň zhoršilo.Ohřáli jsme se až v tunelu u Landecku.A celou cestu byla kosa pod 10st. No, hezký konec léta .