Vidím, Hicksi, že máš silně vyvinuté sociální cítění. Že se tady rozkradlo kolem bilionu korun Ti evidentně nevadí, že se odbory postavily proti odchodům do důchodu v sedmdesáti a více letech Tě ovšem nenechává klidným a navrhuješ je zmrzačit. Možná, kyž jsi takový zásadový, bys nemusel za fotku přejetého odboráře platit, ale mohl bys jít příkladem.
Páďa
Upravil Zdenek Pada dne 10.06.2011 20:52
Zdenek Pada napsal:
Vidím, Hicksi, že máš silně vyvinuté sociální cítění. Že se tady rozkradlo kolem bilionu korun Ti evidentně nevadí, že se odbory postavily proti odchodům do důchodu v sedmdesáti a více letech Tě ovšem nenechává klidným a navrhuješ je zmrzačit. Možná, kyž jsi takový zásadový, bys nemusel za fotku přejetého odboráře platit, ale mohl bys jít příkladem.
Páďa
To vubec nema ZADNOU souvislost se socialnim citenim.
Naopak, ja jsem pro stedrou statni podporu vsem, kteri PRACOVAT NEMOHOU. Tj. postizeni, hodne stari, po tezkych urazech.
ale VSICHNI OSTATNI... at makaj.. a zadne odchody do duchodu v 55ti... a zadne fnukani.
dokud muzes, pracujes. Jinou variantu nevidim. Pokud nemas pretlak mladych.. jakoze se nemnozis jako muslim nebo asiat a populace je relativne stara, nekdo vydelavat musi. Kdyz to prezenes s danema, udusis i ten produktivni zbytek.
Ja sam jsem rozhodnut pracovat dokud to pujde, moje babicka pracuje v 80ti, znama ordinuje jako lekarka v 70ti... vsichni makame.
--
a jinak me socialni citeni resit moc nemusis, ty desitky tisic co posilam rocne na utulky a vsechno mozne myslim mluvi samy za sebe. V tomhle mam svedomi naprosto ciste.
Ja jenom nemusim liny, neschopny a nemakacenky (= casto prave odborari). A uz vubec ne, kdyz mi blokujou praci.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksi tady jsem 10 let pracoval. http://www.novink...zpravy-dne Dám basu bernardu, a půl království jestli někdo z vás proti odborových pracuje jako zaměstnanec a rukama. Jedna věc je jistá, z cizího krev neteče. Asi to vymysleli komanči, a jiní se toho rádi chytli. Tato debata je stupidní, stejně jako má reakce, stejně jako to že tyhle uvědomělé diskuze začíná vždy ten jeden udřený inteligent. A stejně mi to hlo žlučí.
Nemá to konce a já si nedám říci.
PS: Vás poctivých a slušných podnikajících jsem se nechtěl dotknout, jsem upřímně rád že jste. Jinak by nás zlatokopové nahnali do lágrů. Fuj. Jsme nesociální hyeny. Proč nenecháme žít jen ty co něco státu přinesou? Ať je toho k rozkradení více. Mě je zle jdu zvracet....ven...doufám že mě někdo nepřejede tím vzorkem s hřeby...
Upravil Waltr dne 10.06.2011 21:17
Waltr napsal:
Hicksi tady jsem 10 let pracoval. http://www.novink...zpravy-dne Dám basu bernardu, a půl království jestli někdo z vás proti odborových pracuje jako zaměstnanec a rukama.
hele ja bych moc ten argument s tema rukama nevytahoval... kdyby inteligentni, progresivni a vzdelani nevymysleli rypadla, nastroje, roboty, pocitace, motory.. tak byste se doted rypalii v jilu zaoblenejma klackama a misto chatovani na facebooku malovali bizony krvi po skale
---
jinak ty jses s tou novou adventurou spis salónní odborar, co? Nejses ty jeden z tech, ktery s temi opravdu bezmocnymi ve finale stejne vyjebe akorat s tim rozdilem, ze jim ani nedokazes dat praci? To byva jeden z rozdilu mezi pravici a levici... levice cca rovnomerne distribuuje chudobu, pravice vytvari prilezitost, ale i trochu nerovnost.
Upravil hicks dne 10.06.2011 21:31
17 cm
Tak si zkus povykládat s někým, kdo se zabývá lidmi, kteří přišli v poslední době v souvislosti s novým vládním přístupem, myslím ještě Topolánkovy vlády o invalidní důchod, popřípadě s lidmi, kteří je zastupují.
To, že tvoji příbuzní pracují do 70 či 80 let svědčí o dobrém genetickém základu a také asi nepracují těžce manuálně. Zkus pracovat ve válcovnách, v horkých provozech, v dolech, zkus lézt po lešení v 65 letech, kopat kanály, nebo pracovat jako výpravčí, strojvedoucí, průvodčí nákladních vlaků, posunovač a pod. do 65 nebo i 70 let. Tuto vládu považuji za nejhoší v celé historii Československa. To i Viliam Široký nebyl takový ignorant, jako je Nečas s Kalouskem a již ne zcela způsobilým knížetem. Pracuji 41 let u stejného zaměstnavatele a nevím, jestli rok před důchodem nedostanu výpověď. Dřív, když někdo odcházel po takové době, tak se s ním zaměstnavatel důstojně rozloučil, poděkoval mu za odvedenou práci. Dnes se takové detaily nenosí, je to zbytečné. Výpověď Ti předají na personálním a tím to končí. Tam, kde ještě pracují odbory, je možné alespoň částěčně eliminovat asociálnost zaměstnavatelů uzavřenou kolektivní smlouvou. A veště mi sděl, kde jsi přišel s odchody do důchodu v 55 letech?
Upravil Zdenek Pada dne 10.06.2011 21:38
Zdenek Pada napsal:
Tak si zkus povykládat s někým, kdo se zabývá lidmi, kteří přišli v poslední době v souvislosti s novým vládním přístupem, myslím ještě Topolánkovy vlády o invalidní důchod, popřípadě s lidmi, kteří je zastupují.
To, že tvoji příbuzní pracoví do 70 či 80 let svědčí o dobrém genetickém základu a také asi nepracují těžce manuálně. Zkus pracovat ve válcovnách, v horkých provozech, v dolech, zkus lézt po lešení v 65 letech, kopat kanály, nebo pracovat jako výpravčí, strojvedoucí, průvodčí nákladních vlaků, posunovač a pod. do 65 nebo i 70 let. Tuto vládu považuji za nejhoší v celé historii Československa. To i Viliam Široký nebyl takový ignorant, jako je Nečas s Kalouskem a již ne zcela způsobilým knížetem. Pracuji 41 let u stejného zaměstnavatele a nevím, jestli rok před důchodem nedostanu výpověď. Dřív, když někdo odcházel po takové době, tak se s ním zaměstnavatel důstojně rozloučil, poděkoval mu za odvedenou práci. Dnes se takové detaily nenosí, je to zbytečné. Výpověď Ti předají na personálním a tím to končí. Tam, kde ještě pracují odbory, je možné alespoň částěčně eliminovat asociálnost zaměstnavatelů uzavřenou kolektivní smlouvou. A veště mi sděl, kde jsi přišel s odchody do důchodu v 55 letech?
ja jsem nikde nerikal, ze tu neni paralelni krize podnikatelskych elit.
O tom jsme tu mluvili Xkrat a je to naprosto realne.
Plno podnikatelu si naprosto neuvedomuje roli, kterou ve spolecnosti maji.
Nepocitam-li naprosto zbytecnou aroganci, vidim az prilis casto nesmyslne utraceni za vlastni luxus misto investic do firmy -- do inovaci, novych trhu, novych postupu apod.
Je to humus a ja s tim souhlasim.
Na druhou stranu ty odchody do duchodu se zvednout musi. Samozrejme ze nechci, aby slevaci chodili do duchodu v 70ti.. to je nesmysl.
Ale s prodluzujicim se vekem populace ZA NE BUDE MUSET NEKDO PROSTE PRACOVAT.
Svym zpusobem by myslim mela byt povinnost kazdeho, se na to stari trochu pripravit.. da se delat tolik veci, vicemene kazdy ma na neco talent a je to casto i o to ho objevit.
Takze takovy ten princip.. delam ve slevarne do 60ti.. ted uz nemuzu -- state postarej se o mne... by myslim nemel byt normou.
I clovek co se muze obtizne hybat muze leccos dokazat.
17 cm
No, je to ideální princip, dokud můžeš tak fachči a ideální je, když natáhneš brka v práci. Stát ušetří na důchdu a nebudeš ujídat ze společného krajíce. Jenže, teď si to až tak moc neuvědomuješ, ale také Ti jednou bude 65 a možná i víc a pravděpodobně začneš názor měnit. Je to zcela normální, tak to chodilo i v minuliosti a bude i v budoucnu. Ale kde prosímtě chodíš na ty odchody do důchodu v 55, nebo 60 letech???? Tvoje příklady jsou tak trochu mimo realitu. Mimochodem, Kalousek Ti to asi zapomněl vysvětlit, ale průběžný důchodový systém znamená, že celý život dávám státu peníze na důchody současných důchodců a když dosáhnu důchodového věku, tak bych měl mít právo spokojeně dožít. A důchodový účet byl ve vysokém přebytku, dokud jej v první polovině devadesátých let nazahrnuli do státního rozpočtu a nepoužili na látání tzv. privatizece. Hold Viki Kožený něco stál. Jenže současný průměrný důchod nestačí ani na nájem a inkaso. A po jeho zaplacení se můžeš jít pást. A ty vládou tvrzené katastrofické demografické křivky a závěry byly vyvráceny demografy z Karlovy university. Jsou pouze účelové a na některé lidi, nechci nikoho Hiksi jmenovat, opravdu působí.
No, je to ideální princip, dokud můžeš tak fachči a ideální je, když natáhneš brka v práci. Stát ušetří na důchdu a nebudeš ujídat ze společného krajíce. Jenže, teď si to až tak moc neuvědomuješ, ale také Ti jednou bude 65 a možná i víc a pravděpodobně začneš názor měnit. Je to zcela normální, tak to chodilo i v minuliosti a bude i v budoucnu. Ale kde prosímtě chodíš na ty odchody do důchodu v 55, nebo 60 letech???? Tvoje příklady jsou tak trochu mimo realitu. Mimochodem, Kalousek Ti to asi zapomněl vysvětlit, ale průběžný důchodový systém znamená, že celý život dávám státu peníze na důchody současných důchodců a když dosáhnu důchodového věku, tak bych měl mít právo spokojeně dožít. A důchodový účet byl ve vysokém přebytku, dokud jej v první polovině devadesátých let nazahrnuli do státního rozpočtu a nepoužili na látání tzv. privatizece. Hold Viki Kožený něco stál. Jenže současný průměrný důchod nestačí ani na nájem a inkaso. A po jeho zaplacení se můžeš jít pást. A ty vládou tvrzené katastrofické demografické křivky a závěry byly vyvráceny demografy z Karlovy university. Jsou pouze účelové a na některé lidi, nechci nikoho Hiksi jmenovat, opravdu působí.
Upravil Zdenek Pada dne 10.06.2011 22:11
To Hicks: To je zase kec, to je vidět, že zrovna nouzí netrpíš! Za kolik si myslíš, že dělá člověk ve fabrice? Myslíš si, že z 13 čistýho si někdo ještě může šetřit na důchod? Za tyhle peníze by jsi taky žil z ruky do huby a kdo ví, jestli by jsi s tim vůbec vystačil. Takovejch lidí je tady hodně. Proč by se stát neměl o důchodce postarat? Slušnej člověk dře jako vůl celej život a pak má dělat do 70? To asi stát docela ušetří, protože důchodu se spousta lidí nedožije Odboráře chápu - taky mě asi jako většinu lidí tady situace v týhle zemi ser., ale rozhodně nesouhlasim s nějakym blokovánim silnic a dálnic - v pondělí ráno pojedu z práce domů - budu už po čtvrtý 24 hodinový směně, takže budu nevyspalej, nasranej a rozhodně se nenechám nikým zastavit
MALI napsal:
To Hicks: To je zase kec, to je vidět, že zrovna nouzí netrpíš! Za kolik si myslíš, že dělá člověk ve fabrice? Myslíš si, že z 13 čistýho si někdo ještě může šetřit na důchod? Za tyhle peníze by jsi taky žil z ruky do huby a kdo ví, jestli by jsi s tim vůbec vystačil. Takovejch lidí je tady hodně. Proč by se stát neměl o důchodce postarat? Slušnej člověk dře jako vůl celej život a pak má dělat do 70? To asi stát docela ušetří, protože důchodu se spousta lidí nedožije Odboráře chápu - taky mě asi jako většinu lidí tady situace v týhle zemi ser., ale rozhodně nesouhlasim s nějakym blokovánim silnic a dálnic - v pondělí ráno pojedu z práce domů - budu už po čtvrtý 24 hodinový směně, takže budu nevyspalej, nasranej a rozhodně se nenechám nikým zastavit
... kdyz populace starne, tak je logicky nutne zacit pozdeji chodit do duchodu. S tim nic neudelas...
17 cm
Zdenek Pada napsal:
hele zamichal jsi do toho hrozne veci...
v principu -- co mas proti prodluzovani odchodu do duchodu?
Prumerny vek sel za poslednich 20 let celkem dost nahoru, tak kde je problem?
17 cm
Tomu rozumim nicméně v 70 Jestli se toho dožiju, tak budu rád že udržim moč natožpak pracovní tempo No nic svůj názor jsem napsal a to jsem se zařekl, že už tady budu reagovat jenom na témáta týkající se motorek. Už mlčim Stejně tady vyřešíme kulový.
Upravil MALI dne 10.06.2011 22:34
MALI napsal:
Tomu rozumim nicméně v 70 Jestli se toho dožiju, tak budu rád že udržim moč natožpak pracovní tempo No nic svůj názor jsem napsal a to jsem se zařekl, že už tady budu reagovat jenom na témáta týkající se motorek. Už mlčim Stejně tady vyřešíme kulový.
dokud udrzis moč a myšlenku, koukej makat
17 cm
Hicksi, nestává se mi zase až tak často, že bych s tvými názory na 100% souhlasil, ale v tomto případě ano. Pokud si někdo chce stávkovat, ať si stávkuje, ale na blokování silnic nemají žádné právo. A shoduji se s přáním jednoho z odborářů, kterého citovali ve zprávách na netu, že doufá, že se k blokádám silnic policie správně postaví. Také v to doufám, správný postoj je, v případě, že něco blokuje silnici, nechat to, na náklady vlastníka předmětu blokujícího vozovku, odstranit - jinými slovy buldozer a ty krámy shrnout stranou a nechat je to zaplatit.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
lpes napsal:
Hicksi, nestává se mi zase až tak často, že bych s tvými názory na 100% souhlasil, ale v tomto případě ano. Pokud si někdo chce stávkovat, ať si stávkuje, ale na blokování silnic nemají žádné právo. A shoduji se s přáním jednoho z odborářů, kterého citovali ve zprávách na netu, že doufá, že se k blokádám silnic policie správně postaví. Také v to doufám, správný postoj je, v případě, že něco blokuje silnici, nechat to, na náklady vlastníka předmětu blokujícího vozovku, odstranit - jinými slovy buldozer a ty krámy shrnout stranou a nechat je to zaplatit.
s tím se plně stotožňuju
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
bože.... to jsou tady zase rozumové..............
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.