gdyž jezdím na motorce,jsem motorkař
gdyž jedu autem,jsem autař
gdyž na kole,jsem cyclista
gdyž jedu na své lodi,jsem kapitán
jsem co jsem v danou chvíli a je mi jedno s jakou pověstí je to spojeno
1/ jak to rekl vyse milos... motorkar je spojen s motorkou, je to jeho dopravni prostredek [casto jediny, nebo alespon ten hlavni] na vsechny druhy provozu, prace, zabava, odreagovani, mototuristika, proste vse. Proc ten muj strejda z Pardubic neni motorkar, kdyz cely zivot mel kola a mopedy a motorky a ridicak na auto neikdy nemel, ale nikdy nejel vic nez 120km/h? Jeho cely zivot je na dvou kolech, je spjat s motorkou vice nez nez ten supersport nad 200km/h.
mototurista je opravdu poskupinou, nejezdi [dejme tomu] do prace na motorce, ale dela velke vylety
2/ nevim proc by melo byt jakkoliv podezrele nekomu rict, ze je motorkar, nekdo se urazi kdyz mu reknete fotbalista nebo automobilista?
3/ ale na druhou stranu, je to opravdu v podstate jenom slovickareni
4/ ano, zalezi na tom, jak se chovas, at uz ridis cokoliv
5/ ano, supersporty jsou jako monoposty, taky nepatri na normalni silnice
ANO, MATE TAM KOSU A LEZE VAM tO NA MOZEK!!!!!
A HLEDATE JAKEKOLIV BLBOSTI, ABYSTE ROZEBIRANIM NEPODSTATNOSTI ZABILI CAS
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Já bych to nějak neřešil, ale když mi někdo řekne, že jsem motorkář, tak mě to určitě neurazí...
I když je to většinou spojováno, tak ne každej motorkář musí být DDO...
Ale motorkář je pro mě každej, kdo jezdí na motorce, mimo nějaký tetky nebo
dědouška co si frčí na babetce pro rohlíky... Jo a motorkáři taky podle mě nejsou
lidi, co se řítí městem na takovým tom skútru, co řve, jak kdyby víc nemohl (taky nemůže),
poněvádž takovýho člověka když za jízdy pozdravím ze sedla motorky, tak na mě kouká, odkud že mě zná... Ale stejně nemávne zpátky
To podle mě není motorkář..to je človíček, co si jen ulehčuje transport pomocí něčeho,
co má náhodou 2 kola a 1 stopu...
...nejsem ani potetovanej , ani už mi neni třicet, a tu velkou divokou krávu používám především na poznávání míst kolem komína ( když je na to čas tak i dál).Přesto si myslim,že JSEM MOTORKÁŘ a že je to ten NORMÁLNÍ název. Když občas kolem mě někdo profrčí jako pako ( většinou na supersportu) bez ohledu na to, jakym způsobem riskuje zdraví druhých i svoje , tak pro všechny ostatní je to stejnej motorkář, jako já, akorát pro mě to je "motorkářský prase". Bohužel jich začínam potkávat čím dál víc , a lidi v plechovkach nás pak hází do jednoho pytle.
Jinak to výborně vystihnul Hrabě_X na minulej stránce...
.... a skútraře taky až na pár místních individuí nezdravim, páč neodpovídaj...
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
[b].... a skútraře taky až na pár místních individuí nezdravim, páč neodpovídaj...
A proto : věděli jste,že se mezi sebou zdravěj(mávaj) i wartbugáři a trabantysti? Mě vezl kámoš sršněm a docela mě to pobavilo, i když brzy asi nebude koho zdravit.
Mávám a odpovídám na pozdrav, dokonce mávám i hadrákům.
Upravil Hrabe_X dne 28.03.2008 06:48
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Chlapi to je jasná evoluce.Kdo přežije stádium motorkáře stane se buď mototuristou
a nebo ho to přestane bavit a začne dělat něco jinýhonebo má prachy a dobrou ženu a přidá k tomu i něco jinýho.
Náhodou já když jedu v MB 123 tak se taky zdravíme. Hlavně se Žralokama, Číňanama, Kraťasama a vubec se vší MB historií.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
žralokama?..to je i u mercedesů?..měl jsem fordaTaunuse(slovy dva ) a tomu se taky říkalo žralok..ročník 75.. a taky se fordaři youngtimerové i oldtimerové zdraví..asi to je normální v každé komunitě..
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
No joo, zdraveni, to tu jeste neprobehlo.
Zdravim, kazdyho bez rozdilu znacky nebo zamereni. Az teda na skutry, to clovek tezko pozna, jestli nahodou deda nejede do samosky pro rohliky.
Ale kdyz skutr pozdravi, samozrejme odpovim.
Akorat uz to neni jako driv, dneska je motorkaru tolik, ze levou ruku jen tezko udrzim na riditkach. Jeste ze mame ty bramboraky, aspon pravej blinkr muzem pouzivat a zaroven zdravit
Alda napsal:
No joo, zdraveni, to tu jeste neprobehlo.
Zdravim, kazdyho bez rozdilu znacky nebo zamereni. Az teda na skutry, to clovek tezko pozna, jestli nahodou deda nejede do samosky pro rohliky.
Ale kdyz skutr pozdravi, samozrejme odpovim.
Akorat uz to neni jako driv, dneska je motorkaru tolik, ze levou ruku jen tezko udrzim na riditkach. Jeste ze mame ty bramboraky, aspon pravej blinkr muzem pouzivat a zaroven zdravit
No já když jezdil brigádně se soupravou (Liazkou), tak jsme se v noci zdravívali levým blinkrem :-) (aby jsme si dálkovýma navzájem nevypálili oči ), takže místo pravýho blinkru bych navrhl levej, ale obávám se, že na motorkách to nebude moc postřehnutelný