Já se už definitivně rozhodl že si kačera nechám,proto sem si nechal stříknůt nádrž a proto mám už obědnaný nový tlumič do předu. Kupoval sem ho měl 55 a teď má už 93 takže šampus na stovečku bude cobidup...
Kupredu spatki ni krok...
Alda napsal:
To ja mam zase v planu videt na svym GS 100.000km.
Litaj tu takovy cisla, ze to zni mozna smesne, ale nikdy mi motorka nevydrzela vic nez sezonu a nikdy jsem nemel motorku, ktera by mela vic nez 40.000km.
GSo jsem koupil s 7600km, ted ma 9400, takze mam co delat a verim, ze mi vydrzi a tuhle hranici budu za nejakej ten rok fotit
To si to GS kupoval letos v lednu ne ???
Ne, vloni 22. prosince
Ale je pravda, ze az v lednu jsem vyridil papiry a pojistku.
Upravil Alda dne 28.03.2008 22:33
I jednobuchy se nemají za co stydět http://www.f650.d...13c221b619
Upravil DAGR dne 12.01.2014 22:31
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Motorku s takovym stavem KM bych už asi neprodal, to musí bejt přeci supr tohle mít na tacháči a furt lítat. No holt mam do důchodu co dělat
Ještě 3x tolik a mám ho.
= se současným nájezdem se budu muset dožít hodně vysokýho věku
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ja som na svojej 1200 GS r.výroby 2007( som prvý majiteľ kupovaná v BMW 2008) najazdil za 4 roky 102 000 km a motoricky bola perfektná. Nejaké gufero a ložisko vymenené ale inak super stav, olej mi nežrala (jazdil som na MOTOREX BOXER) a keby ma v BMW nenamotali na posledný kus vzducháč edícia RALLY ( červený rám) tak jazdím ešte stále svojho hrošíka. Myslím si že pri bežnom používaní a pravidelnom servise motorka znesie úplne v pohode 200 000 km
Béďo
Bedo napsal:
Ja som na svojej 1200 GS r.výroby 2007( som prvý majiteľ kupovaná v BMW 2008) najazdil za 4 roky 102 000 km a motoricky bola perfektná. Nejaké gufero a ložisko vymenené ale inak super stav, olej mi nežrala (jazdil som na MOTOREX BOXER) a keby ma v BMW nenamotali na posledný kus vzducháč edícia RALLY ( červený rám) tak jazdím ešte stále svojho hrošíka. Myslím si že pri bežnom používaní a pravidelnom servise motorka znesie úplne v pohode 200 000 km
To mame podobny.
Ja koupil 07 se 7000km a najel na ni taky 102000km. Jen super zkosenosti, zadny zavady. Kdyby me nelakal advik a potazmo, kdyby neexistovalo LC, taky bych ji mel jeste dlouho
oživuju staré vlákno...pár lidí psalo, kolik má zrovna najeto...třeba zapátrá, zavzpomíná a dá nové poznatky a aktuální stavy km na tacho.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
oživuju staré vlákno...pár lidí psalo, kolik má zrovna najeto...třeba zapátrá, zavzpomíná a dá nové poznatky a aktuální stavy km na tacho.
Vlákno o aktuálních vlastních stavech km tady je a je docela aktualizovaný...navíc,sám jsi do něj psal http://www.bmwgs....d_id=21487
Tohle je vlákno o tom,kdo,co,kde viděl
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Hrabe_X napsal:
Vlákno o aktuálních vlastních stavech km tady je a je docela aktualizovaný...navíc,sám jsi do něj psal http://www.bmwgs....d_id=21487
Tohle je vlákno o tom,kdo,co,kde viděl
Neškol mě, o čem vlákno je...sám jsem ho založil.
Dost lidí tu psalo, kolik měli najeto před 6ti lety, tak můžou zavzpomínat a případně napsat co maj teď nebo co kde potkali.
H.
aby to nebylo jen o baworacich na freewindu pritelkyne je momentalne 82tis - motor prede jak hodinky, jede za 5l a spotřeba oleje minimalni - na vzduchem chlazeny 1V tezce na pohodu
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek napsal:
aby to nebylo jen o baworacich na freewindu pritelkyne je momentalne 82tis - motor prede jak hodinky, jede za 5l a spotřeba oleje minimalni - na vzduchem chlazeny 1V tezce na pohodu
Pěkné... někde jsem viděl na netu dědka, kterej na Jawě Betka 50 najel 68tis km a stále jezdí (s prvním motorem bez repase).
H.