Robert napsal:
ZMRDI ZASRANÝ, .............. TO UDELÁ JENOM PÍČA KTERÁ SE NEUMÍ ŽIVIT RUKAMA NEBO HLAVOU.
Tohle mi vždycky tak nasere. Kdybych chyt toho zmrda tak vám garantuju že ho zmrzačim a mám za něj ještě průser.
Vyhledávání nefunguje - aspoň od Sekaru / LoJacku. Už jsem se ptal, a dřív to dělaly ale nefungovalo to jak by mělo tak od toho upustily. Bylo to sepnutelné pouze na zpětný dotaz kde mám motorku a nebylo kam skrytě uložit záložní zdroj.
Musim si jí pojistit , už 2 roky jezdim ale nějak mi to uteklo. Ani nevim co to stojí.
Já se ptal,když jsem kupoval tu svou a bylo mi řečeno u České poj. 64.000,- Kč za rok. A u Koooperativy 42.000,- Kč. A to bylo při všech bonusech a splnění všech podmínek na slevu(alarm,zámek,imobilizer atd) kromě satelitního vyhledávání. Tak jsem to vzdal... Třeba se už cena změnila. Nevim nepátral jsem po tom od tý doby.
Když jsem si předevčírem pojištoval motorku na povinné (1150 ADV 2003) tak od KOOP s sezoní celou pojistkou a mimo sezonu krádež a přírodní živel vyšla včetně poviného na 20tis/rok
Ještě k tomu sledování. V autě mám GPS, napojené na palubní síť a kdykoliv jsem schopen se na webu kouknout, kde jsem jezdil. Vyšlo to na nějakých 15 tis. + měsíčně nějaký paušál, tuším 150 Kč. Je to docela malá a nenápadná škatulka. Teď jsem někde v inzerátu zaregistroval, že něco podobnéhu nabízí i GT alarm. Asi do toho půjdu. Když už by mi nedej bože miláčka ukradli, alespoň se na webu podívám na poslední zaznamenanou polohu (kde na to ty svině přišly a odpojili). Jinak je tam ještě záložní baterka na pár dnů a GPS furt vysílá, než mu dojdou síly.
Ty krabičky s GPS a alarmem nejsou špatné ale na pořádnou slevu na pojištění to nestačí. Rozdíl je totiž v tom, jestli k té krabičce existuje PCO nebo ne. Pokud je totiž někde nějaký operátor, který to vozidlo pořád sleduje a v případě potřeby spustí nějakou akci, je to pro pojišťovnu zásadní a třeba u Kooperativy nám na auto nabídli tak velkou slevu, že se to vyplatilo koupit a nechat namontovat. V principu je jedno, jestli to je na bázi rádiového vyhledávání nebo kombinace GPS+funkce GSM operátora, hlavní pro pojištění je ten pult centrální ochrany. Já měl už na stole ten rádiový a nakonec jsem se rozhodl pro verzi s GPS, protože to funguje kdekoliv v Evropě.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Hajzlové, co to ukradnou. Ale větší hajzl je ten, kdo takovou věc koupí. Jinak si ale myslím, že to bylo na objednávku a motorka už dávno není v republice...
Šetřím na ni taky a jistě budu muset jít i do dluhu. Na tohle je alespoň slabá náplast leasing. Tam je motorka pojištěná proti havárce i proti ukradení...
Hodím inzerát a pokusím se Ti pomoct
Radosek napsal:
Hajzlové, co to ukradnou. Ale větší hajzl je ten, kdo takovou věc koupí. Jinak si ale myslím, že to bylo na objednávku a motorka už dávno není v republice...
Šetřím na ni taky a jistě budu muset jít i do dluhu. Na tohle je alespoň slabá náplast leasing. Tam je motorka pojištěná proti havárce i proti ukradení...
Hodím inzerát a pokusím se Ti pomoct
Jak pises o naplasti jmenem "Leasing" tak na to si dej bacha. Majitelem nejsi ty, ale Leasingova spolecnost, cili pri ukradeni stroje nedostanes nejspise ani korunu.
Ja jsem se pred koupi F800GS rozhodoval mezi pujckou a uverem. Uver+ppojisteni vyhralo, protoze kdy jsem vyhledaval ruzne na internetu, zaver jsem si udelal nasledovny. Pokud se nic nestane ( haverie, kradez .. ) vischni jsou happy vcetne tebe. Pokud ti to nekdo ukradne tak jsi bez motorky, doplacis leasing a doufas ze se pripad brzo uzavre a ze ti neco leasingovka vrati, potom co dostane penize od pojistovny. Jsou i pripady kdy nevrati nic a ty to doplacis .. jelikoz agent od pojistovny pracuje i pro leasingovou spolecnost a naschval ti podhodnoti cenu stroje .. ,takze pojistovna zaplati smesnou cenu, ale ty doplacis zbytek leasingu ..
A jeste jedna vec .. ptal jsem se moc lidi ( ne tady na foru ) .. a nikdo mi kloudne nevysvetlil jak to opravdu pri kradezi funguje .. a kdyz jsem se na to ptal primo v Leasingove spolecnosti , tak zacali totalne mlzit .. a i kdyz ti neco reknou, byl bych opatrne protoze neco jineho muzes mit na papire, ktery je pravnikem napsany tak aby se v tom nikdo nevyznal.
./Maf
Děkuji všem za snahu a za povzbudivé zprávy a maily. Motorka se bohužel nenašla a myslím, že už se ani nenajde. Policajti vyšetřování odložili a kamarád prodal auto, koupil jinou motorku (opět BMW) a teď čeká na pojišťovnu. Takže budiž tento případ nám všem ponaučením, že je potřeba své milááášky hlídat a zabezpečovat, protože hajzlové ještě bohužel nevymřeli.
Webmastera prosím, aby tohle téma stáhnul z úvodní pozice, jelikož už není aktuální.
ťedˇse kámoš vrátil z U. potkali týpka v holinách na fungl nový 1200/08 na slovenskejch značkách. má fotku spz i telefon na dotyčného, až to seženu dám to sem a někam na slovenský bmw stránky.
říkám si hurikán
Tom GS-2 napsal:
Děkuji všem za snahu a za povzbudivé zprávy a maily. Motorka se bohužel nenašla a myslím, že už se ani nenajde. Policajti vyšetřování odložili a kamarád prodal auto, koupil jinou motorku (opět BMW) a teď čeká na pojišťovnu. Takže budiž tento případ nám všem ponaučením, že je potřeba své milááášky hlídat a zabezpečovat, protože hajzlové ještě bohužel nevymřeli.
Webmastera prosím, aby tohle téma stáhnul z úvodní pozice, jelikož už není aktuální.