Kamarádi , dobré rady. Mám špicová kola a dušové pneumatiky. Takže rady pro bezdušovky pro mne nejsou. Na dřívější motorce jsem vozil pod sedlem alespoň zadní duši, nikdy jsem jí nepotřeboval. Asi po dvou létech jak jsem motorkum prodával, duši jsem vytáhl rozložil a zjistil že je na prd. V místech jak byla složená byla popraskaná, takže na výhoz. Myslím, že nejrozumější řešení bude klasická lepicí sada a k tomu kompresorek. Ten je však dost velký , takže nevím zdane budou lepší bombičky s přídavným ventilem.
Nevíte kolik se z jedné bombičky toho nafoukne ? Díky.
Montpaky, duse, lepeni, kompresurek a skladaci pumpicka. Bombicky jsou naprd a dojdou vzdy kdyz je nejvic potrebujes. Do vzdalenejsich mist vozim dve sady dusi, protoze pichnout lze i nekolikrat po sobe.
Petrs, máž asi pravdu, montpáky a malý kompresor. Máš nějaké ochranné podložky na ráfek abys ho pákama nepoškodil. Podkládal jsem to vždy hrubými koženými podložkami, ale i ty se promáčkávají.
zde jsem menil v pousti Afganu zadni dusi. Najel jsem jak zazrakem asi na jediny hrebik (byl rucne delany) siroko daleko.
Bhuzel jsem pri nandani nove duse montpakami pristrihl i tu novou. Takze lepeni. Rucni pumpicka kt nafouka 2,5bar max a jede se dal
dufino přiložený následující obrázek:
[128.73Kb]
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
glock7 napsal:
kim...podobné testy ti ukážem na ultras.ačku . Je tam toho kopec, klince, skrutky vŕtanie....keď máš ale problém na ceste, je ti to všetko k ničomu, maximálni ti ten sajrajt skomplikuje opravu
Čti pozorně: tohle jsem osobně zkoušel já na svojí moto u svého domu,pro výrobce ani prodejce tu nelobuju,kamoš to má v práci v sekačce kde dříve v parku měl samý defekt o trny z jakýchsi keřů nebo stromů a teď má klid.opravu nic nekomplikuje opravy se nekonají od těch dob co to používán
kim , ok. Testy robili chlapci na : http://motoride.s...aseal.html , nejde o žiadnu ofic reklamu ale podobný test ako ten tvoj. Tieš to osobne skúšali a majú len tie naj skúsenosti. V 9 z 10 prípadov to možno funguje ale ak pichneš 1000 km od domova ( môj prípad ) a práve vtedy to nefunguje, tak sú všetky hodnotenia a referencie napikaču. Môj príspevok bol mienený skôr ako rada t.j. nespoliehať sa na "zaručené" prípravky ale stále mať po ruke sadu na opravu alebo inú alternat.
Glock-plastik fantastik :-)
glock7 napsal:
kim , ok. Testy robili chlapci na : http://motoride.s...aseal.html , nejde o žiadnu ofic reklamu ale podobný test ako ten tvoj. Tieš to osobne skúšali a majú len tie naj skúsenosti. V 9 z 10 prípadov to možno funguje ale ak pichneš 1000 km od domova ( môj prípad ) a práve vtedy to nefunguje, tak sú všetky hodnotenia a referencie napikaču. Môj príspevok bol mienený skôr ako rada t.j. nespoliehať sa na "zaručené" prípravky ale stále mať po ruke sadu na opravu alebo inú alternat.
Výme své Rado jak ultrasračka fungujea to tak že po naší cestě bych to asi nikomu už dedoporučoval se na to spoléhat.Za mne asi ty knoty a popř.duše
BMW GS 1200 adventure
Proč ne nahr. duše je dobrá ale vyměň ji někde mimo ,,civilizaci" když si sám a nemáš hl stojan jenom bočák. samo že při velké díře nebo průrazu bočnice to asi fungovat nebude ale ruku na srdce kolikrát takový defekt při nornál .cestování chytneš? z 99% je to nějaký hřebík v běhounu a na ten to funguje ale nikoho do toho nenutím jen píšu své poznatky
Upravil kim dne 18.06.2011 13:00