MotoPaja:
no, bohužel dovnitř vidět není..zvenku je možné, že to bude mastný papír o více vrstvách natřený na černo a budící dojem, že se jedná o standartní kontrukční materiál ;-) ..inu jsou to zřejmě machři.
Takže se tvoje úvaha může blížit pravdě a proto se nechám překvapit a příště se poohlédnu po něčem od 4 tácků výše
Tak samozrejme jsem nemyslel brzdove desticky "BMW", ale pokud jsou tam brzdy Brembo, budu tam davat desticky Brembo, protoze dle zkusenosti brzdi radove lip, nez napriklad SBS nebo Feroda. O tom, ze smes desticek odpovida tvrdosti kotouce nemluve. Prosel jsem si zkousku usetreni a nestoji to za to. Dale baterka, ano z vyroby "BMW" baterie myslim ze to byla prave Exide ma startovani za chladnejsich podminek proste spanty. Vzdycky jsem si rikal pujde nepujde, a to nemam zapotrebi. Samozrejme pokud nekdo jezdi jen v lete je to jedno, ale ja na motot sedim hlavne na jare a na podzim, kdy rano jinovatka neni problem. Po zime baterka Odyssey nakopne GS na prvni stouchnuti, coz proste predtim nebylo realny.
Jinak at si kazdy dava do motorky co chce a jak chce. Nerikam, ze to a to je jedine spravne, jen rikam sve zkusenosti, a ze je myslim spatne se divat na jediny parametr, cenu.
BMW R1150GS MY02
Emper: no myslím že tak zlý to nebude, ale určitě mě ty zkušernosti zajímají, do jaký míry koreluje teorie s praxí
jinak já koupil gelovou Vartu (nějak se nemůžu zbavit dojmu že to je to samý co Exide :-)) u Louise v akci v přepočtu za asi 1800 myslím
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?