Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

lžÍdnes
barokar
Přidané 20.06.2011 16:37

Registrace: 24.08.09
hicks napsal:
RadovanGS napsal:
ulujícich řvoucích a odpadky odhazujících radoby turistů,hajných a jiných.Lidi pobuřuje že jedete kolem nich 20km/h na motorce ale k nikdo nezvedne ze země pet lahev a na skládku pneumatik v lese ještě něco přihodí.

presne tak....

mě štve, že z Čeňkovy pily se nedostanu na Antýgl kolem Vydry na kole, i když tam udělali místo lesní pěšiny asfaltovou cestu, širokou jak silnice.

Prý je to kvůli tomu, aby se mohli bez obav o své zdraví vydat i invalidé na vozíčku.

Ale tím, že jezdím po lese, už někomu kazím vzduch, místo ptačího zpěvu slyším motor a idyla klidu je pryč. A pokud někdo žije ve městě, chce především si v lese užít ticha - dost na tom, že někdy je slyšet motorovky.
Jo, a řvoucí tůristy odhazující papíry od svačiny řadím do stejného ranku jako motorkáře v lese - prostě je to bezohlednost.

RadovanGS
lžÍdnes
Přidané 20.06.2011 19:44

Registrace: 16.11.10
Novej napsal:
RadovanGS napsal:
Mám na chatě DT 125,jezdím s ní po lesích s detektorem na zádech nebo s mojí na pivko atd.Podotykám že nedělá kravál ani moc nesmrdí a už vůbec nevyjíždím žádné koleje,nejezdím mimo lesní cesty a nějakou závratnou rychlostí.Cyklisti na horských kolech jezdí mnohem rychleji a bezohledněji než já, přesto se pokaždé setkávám s negativními reakcemi ostatních ruzně se potulujícich řvoucích a odpadky odhazujících radoby turistů,hajných a jiných.Lidi pobuřuje že jedete kolem nich 20km/h na motorce ale k nikdo nezvedne ze země pet lahev a na skládku pneumatik v lese ještě něco přihodí.Tím jsem chtěl jen říci že tady je jedno jestli se chováte slušně a ohleduplně nebo ne, PS proto si chci koupiT WR 450F to budou tůristi uskakovatShock (prdel)
No tak to máš štěstí, mám jedno volný :-))
Ty jsi velkej provokatér vidGrin . vypadá moc pěkněclap má to techničák?ani se radši neptám co za ní.čus

RadovanGS
lžÍdnes
Přidané 20.06.2011 20:17

Registrace: 16.11.10
TO Prouky:
Mě zas vaděj asfaltový a štěrkový cyklostezky co udělaly u nás v CHKO a na nich 50letý frajeři oblečení jak na GIRO dItalia s kolama za 50sát tisíc jedoucí rychlostí že stačíme jen tak tak uskočit a ještě na tebe hulákaj at jim políbíš prdel.Ale že mi občas projede kolem chaty kluk na motorce mi zas tak neva.pokud mi tam nejezděj motokros.

PeDR
lžÍdnes
Přidané 20.06.2011 21:14

Registrace: 11.08.07
Přece ty naše motorky s katalyzátorama vyrábí čistý vzduch, ne?Smile

Vjetrnik
lžÍdnes
Přidané 20.06.2011 21:23

Registrace: 09.10.07
PeDR napsal:
Přece ty naše motorky s katalyzátorama vyrábí čistý vzduch, ne?Smile

Naopak....ještě ten okolní zkažený vzduch čistí....takže jízda na GS je veřejně prospěšná činnost....Grin
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

Novej
lžÍdnes
Přidané 20.06.2011 21:29

Registrace: 15.03.08
RadovanGS napsal:
Novej napsal:
RadovanGS napsal:
Mám na chatě DT 125,jezdím s ní po lesích s detektorem na zádech nebo s mojí na pivko atd.Podotykám že nedělá kravál ani moc nesmrdí a už vůbec nevyjíždím žádné koleje,nejezdím mimo lesní cesty a nějakou závratnou rychlostí.Cyklisti na horských kolech jezdí mnohem rychleji a bezohledněji než já, přesto se pokaždé setkávám s negativními reakcemi ostatních ruzně se potulujícich řvoucích a odpadky odhazujících radoby turistů,hajných a jiných.Lidi pobuřuje že jedete kolem nich 20km/h na motorce ale k nikdo nezvedne ze země pet lahev a na skládku pneumatik v lese ještě něco přihodí.Tím jsem chtěl jen říci že tady je jedno jestli se chováte slušně a ohleduplně nebo ne, PS proto si chci koupiT WR 450F to budou tůristi uskakovatShock (prdel)
No tak to máš štěstí, mám jedno volný :-))
Ty jsi velkej provokatér vidGrin . vypadá moc pěkněclap má to techničák?ani se radši neptám co za ní.čus
Je to 5/09. angl techničák a nechám ji za 100
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015

http://custombynovej.webnode.cz/fotogalerie/
barokar
lžÍdnes
Přidané 21.06.2011 10:15

Registrace: 24.08.09
RadovanGS napsal:
TO Prouky:
Mě zas vaděj asfaltový a štěrkový cyklostezky co udělaly u nás v CHKO a na nich 50letý frajeři oblečení jak na GIRO dItalia s kolama za 50sát tisíc jedoucí rychlostí že stačíme jen tak tak uskočit a ještě na tebe hulákaj at jim políbíš prdel.Ale že mi občas projede kolem chaty kluk na motorce mi zas tak neva.pokud mi tam nejezděj motokros.

u nás v CHKO na ní pracují zrovna teď, povede kolem Berounky a jen doufám, že z toho nebude "dálnice" jak z Hluboký do Budějc!

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 111
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.17 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI