http://www.motorr...;Hoehe=496
Co říkáte na tohle hezké že ,i s hrazdou na navigaci.Třeba
Upravil famoza dne 28.03.2015 22:01
Prodej náhradních dílů na baworáky bmwmotoparts.cz , servis BMW , výroba doplňků a příslušenství , dovozce doplňků Altrider
To WRS vypada fakt gut! Ale uz mam nasezeny to maximalisticky od Wunderlichu, tak to necham tak jak to je...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Ahoj,
ozivil bych toto tema z druheho konce. Jelikoz jsem vyzkousel origo plexi, pak VarioScreen od MRA pri vsemoznych nastavenich, planuji s jednim kolegou zde z fora zapujceni WRS, a ZTechnik za 10k je fakt darda, kterou se mi nechce jen tak vyhodit kvuli testu, tak se stale vice priklanim k nazoru, ktery zde jiz jednou zaznel v podobnem vlakne, ze nejlepsi plexi z hlediska hluku a turbulenci v helme je zadne plexi. Tedy alespon pri mych 193 cm. Bez plexi ale Advik vypada fakt desne a tak se chci zeptat, zda-li nekdo nekdy nenarazil jen na nejaky maly plexi stitek, ktery by vylepsil vzhled. Predem uz tusim nejake odpovedi, ale zeptani se prece jen nic nestoji
Poskúšal som viac kombinácií a zatiaľ najlepšie origo plexo a MRA X-Creen Sport deflektor. Chvíľu sa treba vyhrať s nastavením (nastavuje sa v 2 osiach, nie ako tie staré), ale nakoniec veľká spokojnosť, tlak na krk žiadny (830km a krk ani nevedel, že som sedel na motorke)no chcel by som ešte menej hluku.
Najlepšie čo som kedy skúsil (po GW) bol Crosstourer s Honda tourist. plexisklom. 150, otvorena prilba, ziadny prud vetra a absolutne ticho. Pritom plexo nie je škarede. Ak ma niekto podobnu skusenost aj s 1150, budem silno rad, taktiez sa mi nechce vyhadzovat peniaze za vyskusanie
ja sel z originalu do plexi od wunderlichu,myslim tourer screen a byla to hruza,ve vsech nastavenich rachot a turbulence, tak jsem si vyrobil tobinator a od ty doby je to parada,asi bych nemohl mit nastavec na plexi,sra.o by me to ve vyhledu,tak jsem ho cely zvedl odspodu a mam klid v helme a zadny tlak na telo,krk nebo ramena, nahouno ale je,ze jdes koupit plexi za 4k a je to priserny a bez dalsich uprav je nepouzitelny
Ahoj, můžete někdo srovnat to WRS plexi s normálním co se týka ochrany ramen? Mám teď na advíkovi to menší plexi z normálního GS, v té nejvýšší poloze je ochrana hlavy v pohodě, žádne tublulence (187cm) ale při dálníčních rychlostech mi jde všechno na ramena a jízda není vůbec pohodlná..