Ivan napsal:
No a já tam za dva týdny jedu... A těším se na smažáka a domácí hranolky
tak nemocnici už tam netestuj není o co stát,pěkně tam pozdravuj paní v kuchyni a pozdravuj ji od toho za kterýho se modlila,děkuji za vyřízení pozdravu,je to taková ta hodná paní stěma stříbrnejma upíříma zubama,ta je moc fajn a hodná,jen díky ní sem to přežil
Tak jeden rekord mám v jednom dni na Superbiku 1637 km. Pak druhý to už na GSu v kuse něco přes 1800 km, bez zastávek pouze PHM. Třetí 1240 km bez použití brzd a to z pobřeží Itálie do ČR, vracel jsem se z Rumunska přes Francii, Monaco a podél pobřeží při jedné zastávce jsem zjistil, že zadní destičky jsou KO. Oddělali se v terénu v Rumunsku. Tak jsem je šroubovákem oddálil a brzdil jsem pouze motorem a někde jsem si musel pomoct podrážky bot jelikož na GSu, když brzdím předkem tak jde i zadek. Jo a taky jsem udělal za tři dny 3500 km. Za rok 60 000 km. atd….
Já najel nejvíce 400km na Suzuki V-strom 650 v Řecku na Krétě.
Jel jsem z Bali do Vrisses, pak do Hora Sfakion. Tam jsme si dali snídani a vykoupali se na nádherné oblázkové pláži, kde byli všehovšudy asi 4 lidi. (Muselo se tam jít pěšky asi půl hodiny).
Pak jsem zjistil, že do Elafonisi se spodem nedostanu a lodí by to vyšlo moc draho a nadlouho, tak jsem jel zpátky do Vrisses a pak do Chanie. Tam jsem se s přítelkyní prošel po té tržnici a po přístavu atd. Pak jsme jeli do Kasteli a přes Platanos (západní pobřeží) jsme jeli do Elafonisi. Tam jsme se zase vykoupali, ale děsně foukalo z moře na pobřeží, tak jsme tam moc dlouho nevydrželi. Jak ten vítr zvedal písek a bodal nás s ním do nohou, tak jsem si myslel, že mi to musí propíchnout kůži (nepropíchlo )
Z Elafonisi jsme jeli zpátky do Chanie (už ne po západním pobřeží, ale přes Elos) a pak po dálnici zpátky až do Bali.
Sice to nebyl žádný rychlostní rekord, ale já na té Suzuce seděl druhý den a v těch horách to pro mě nebyla žádná sranda. Já byl na nervy z toho, že tam skoro nikde nebyly žádné svodidla, jen rovnou díra dolů, ale přítelkyně se spokojeně kochala okolím
Hele Sváto a opravoval jsi na 67C?
Upravil Cycli dne 16.11.2007 18:39
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Za jeden den jsem dal nejvíce 400km. Jinak jsem jezdil méně. Doteďka jsem měl Suzuki DR600 a ta na dlouhé trasy nebyla. Jednou jsem na tom ujel 200km a myslel jsem, že z té motorky neslezu.
Tak jsem ji letos prodal a šetřím na GSo
MCJ napsal:
Za jeden den jsem dal nejvíce 400km. Jinak jsem jezdil méně. Doteďka jsem měl Suzuki DR600 a ta na dlouhé trasy nebyla. Jednou jsem na tom ujel 200km a myslel jsem, že z té motorky neslezu.
Tak jsem ji letos prodal a šetřím na GSo
Musím ti oporavat taky jsem měl DR600S 87 a celkem slušně jsem na ní několikrát jel i 800km do HR za jeden den,zadek bolel,ale nechalo se když jsem ji před dvěma lety prodával měla 72000km. Kamarád má DR650RS 91 a natočíno 103.000km samo s potřebnýmy výměnami Nejvíc jsem asi ujel 1200km z Řecka směrem k nám ve dvou na XTZ750 a řádně naložený cca 30h
R1150 GS Adventure
Advik napsal:
...., vracel jsem se z Rumunska přes Francii, Monaco a podél pobřeží ....
neco jsi mi pripomnel, ja se vracel z Lisabonu do Recka [resp. do Ancony na trajekt] a protoze jsem mel tri dny navic, vratil jsem se pres Liberec na kafe u nasich a "zaskoucil" se "projet" do Kodane ....no pak na jih na lod
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
to to tedy nebyla zadna sranda, ty cesty znam velmi dobre, projizdel jsem se pred 10 lety na F 650 GS
ale k tomu ti reknu jinou srandu, prestoze to nepatri k ujetym kilometrum
my meli zakladnu Chania, ne severozapadnim pobrezi. Kdo je na mar dny na Krete, je MUST projit prusmykem Samargia. Jde o pesi turu, priblizne v polovine ostrova, smer ze severu na jih. Zacatek je v pohori, nevzpominam si na vysku, ale bylo tam kosa v srpnu, takze to muselo byt kolem 2000 a vic. Tura je asi 15km cesty, postupne klesas, koncis u more Chora Sfakion. Normalne se jedna o celodenni vylet. Jede se rano autobusem do hor, zacina se slapat a po poledni [neni to lehke slapani, ma to prolezani, prelezani atd.] jses na jiznim pobrezi. Tam obed apotom lodi preprava na jine misto a odtud zpet k veceru do Chania. My blbci jsme vedeli o prulezu Samaria jenom kuse a z doslechu a nevedeli o co presne jde. Vzbudili jsme se klidanko, vykoupali, kafe a po jenedacte vyrazili na masine do hor. Tam jsme dorazili asi na hodinu apul, takze opet kafe a jdeme do prusmyku. Jsme jedini blbci na svete, co to sli dolu a zase nahoru zpatky, protoze se to proste chodi jenom smerem dolu. No abych to neroztahoval, znacne zmozeni [navzdory perfektni fyzicke kondici] jsme se vyskrabali nahoru na parkoviste kolem 18.00. Kafe a piti, neco zakousnout a potom odjezd smerem dolu skoro v osm vecer. Prosim vsimnete si, ze jsme vyjeli v srpnu kolem poledne od plaze, cili nalehko. Jak nam bylo v sortkach a tricku a bez helem [pres deseti lety jsem byl malej a blbej a vezdil bez prilby a vybaveni]. Trepali jsme se ma motorce jak ratlici, byla mlha a kosa, nevideli jsme na krok, dorazili do Chania napolo zhrouceni [strachem, zimou, sokem] asi kolem 22.00. Komu to vypravime, ma nas blazny, tady se vseobecne vi, jak se to tam dela, takze na nas vetsinou trestej bulvy. My dneska taky.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Před dvěma roky honda xl600v transalp, naloženej s přítelkyní z Rijeky v HR a asi hodinu bloudění ve Vídni cca 750 za 11 hodin. Když jsem v 11 v noci před brnem přehlídl stopku na křizovatce(naštěstí nic nejelo), radši jsme to zapíchli v lese a těch 100 km dojeli ráno. A prdel bolela fest, jsem zvědavej ted na bmw jaky to bude :-)
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Já měl před BMW xl600v Transalp a na něm jsem najel v kuse 194km, ale nevěděl jsem posledních 40 km jak mám sedět a potom z toho sesednout byla krize. To byl prdelobol jak svina. Ale fakt jak svina. No a na mém dalším stroji, tedy na BMW, mám malou nádrž, protože ji dokážem s Martinou vyjet a nepotřebujem sesedat. Teda v číslech to je tak, že jsem najel 350 km v kuse a slezu jak když sedim 10 minut. Absolutně bez známek nějakého bolení. A proto: kdo máte a dáte 30l nádrž. Nebaví mě furt zastavovat.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
....já dal se starou a třema kuframa ráno odjezd z Krku(Chorvat.) čas 7,30 a kolem 15 hod. jsem si sjel z dálnice ještě na Hallstatský silničky a v 23 hod dojel do Hradce Králové....celej úlet byl 950 km v jednom dni a upaloval jsem na nezapomenutelným DL 1000...jo to byl Boeing,ach jo.
letos cestou ze st.tropez 1300km skoro v kuse.plně naloženej a ve dvou.Až u Mnichova sme chytli průtrž, tak sme se na to vyflákli a přenocovali
To bych na žedný jiný motorce co sem měl nedal ani náhodou
hlavně, že je pivo ftlamě
Topol napsal:
....já dal se starou a třema kuframa ráno odjezd z Krku(Chorvat.) čas 7,30 a kolem 15 hod. jsem si sjel z dálnice ještě na Hallstatský silničky a v 23 hod dojel do Hradce Králové....celej úlet byl 950 km v jednom dni a upaloval jsem na nezapomenutelným DL 1000...jo to byl Boeing,ach jo.
To vypadá, jako bys té změny stroje litoval...?!
Bylo snad DL lepší?
Jinak já tedy oproti ostatním jsem jen žabař, víc jak 600km na jeden zátah nedávám... Ale mně to neva, aspoň si to užiju