vlk napsal:
mimoxodom: my sme tam za uplatky koli tomuto problemu nechali cca 150 USD a potom nas aj tak borcek nepustil a auto muselo ist spat na SK
Dobře ti tak!Miluju lidi,co si myslí,že prachama všechno vyřeší a všechno za ně dostanou
...a ještě to tady raď ostatním,ať jim pšenka kvete víc!Co kdyby si náhodou o úplatek neřekli,tak ať jim ho strkáte už dopředu,že?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Hicksi nebuď předposr*anej já se teď vrátil z výletu 10 zemí a dal jsem to bez řidičáku. Což jsem zjistil až na hranici AL/MK nechtěli mě pustit tak jsme jeli na jinej přechod a vše ok. Základ je mít stažený radary a chovat se slušně na silnici. http://poiplaza.c...FYYFF
jsem vděčná za to, že když jsem tam jela loni s 3X, tak po předchozích zkušenostech odmítl cokoliv celníkům dát. stálo nás to spoustu času, kdy nás odstavili bokem a dělali obstrukce, 3X musel vybalit kufry, ale nakonec jsme projeli bez úplatku. bez 3X bych se otočila a jela pryč. alespoň nám řekli, že příště už ale na to kafe fakt chtějí ...
zkušenost jednoho motorkáře z ostravy, žijícího ve vídni a který jel na ukrajinu s rodinou a landrovery. z jeho strany samozřejmě taky spousta chyb, ale praktiky na celnicích jsou z toho celkem jasně čitelné.
ale opět jen pro trpělivé čtenáře nicméně tohle se čte jako detektivka
Sám se ženskou? To si tedy troufáš. Nebo se jí chceš zbavit? Jeď jí radši vymáchat prdel do nějaké civilizované země k moři. Určitě by ti byla "vděčná" za 4 hodiny na hranicích.
refi napsal:
zkušenost jednoho motorkáře z ostravy, žijícího ve vídni a který jel na ukrajinu s rodinou a landrovery. z jeho strany samozřejmě taky spousta chyb, ale praktiky na celnicích jsou z toho celkem jasně čitelné.
ale opět jen pro trpělivé čtenáře nicméně tohle se čte jako detektivka
Hicksi, píšu že jsme se teď vrátili, na hranicích v Uble 45minut na 4 moto, bez úplatku, žádný vydírání, jen komická komunikace.
Když zastavíš na každý stopce a nepřejedeš plnou i na místě kam tě navede směrová tabule, (např. Zadilske-Vorota) nebudeš mít problém
říkám si hurikán
vlk napsal:
mimoxodom: my sme tam za uplatky koli tomuto problemu nechali cca 150 USD a potom nas aj tak borcek nepustil a auto muselo ist spat na SK
Dobře ti tak!Miluju lidi,co si myslí,že prachama všechno vyřeší a všechno za ně dostanou
...a ještě to tady raď ostatním,ať jim pšenka kvete víc!Co kdyby si náhodou o úplatek neřekli,tak ať jim ho strkáte už dopředu,že?
si zatal riadne mimo !
- kto ma pozna vie ze nie som a nemyslim si ze uplatkama vsechno vyriesim
- nic som nikomu neradil, popisoval som svoje skusenosti ako sme tam dopadli my
Si vsemohuci ked ma hned takto sudis? prepac ale taketo zavery rob o niekom koho poznas alebo v tomto pripade by si mal vediet aj viac podrobnosti a okolnosti za ktorych sme ANO dali uplatok ktory sa nazbieral postupne az na tuto nekrestansku hodnotu
Dodatok:
az do tohto neprijmneho zimneho prexodu UA hranicami som nimi prexadzal v pohode bez uplatkov ( ci uz vopred alebo po vypitani si ) a tiez som nexcel verit co mi iny hovorili alebo co som sa docital
A preto som i napisal ze si myslim ze to vsetko zalezi aj od toho aky je tam clovek, ludia, nadriadeny a vobec cela prac. zmena alebo vobec aka situacia panuje v ten den - chvili ktoru si tam ako motorkar
Nikomu tu NERADIM ab yste davali uplatky, ale po mojej skusenosti len odporucam strcit 5 hrivien do pasu ( 20 korun ) a za toto Vam to nestoji tam byt buzerovany
Mozna nam tu niekto napise zas skusenost ze dal toto vsimne do pasu a stravil tam pol dna za to ze daval uplatky a niekto si ho tam z a to vychutna
Ste tu dospeli ludia vyberte si z toho co chcete ale hlavne sa tu neriesme a neodsudzujme o davani a nedavani uplatku - to by xcelo min. ine vlakno
Upravil vlk dne 29.06.2011 14:52
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
ty jo nemůžeme se divit že jsou jako supy když jim tam za takovou prkotinu cpe každej mameluk 150usd......
Byl jsem tam několikrát a když už to musí být (třeba ta plná moc) tak to zapláclo 20e a jelo se dál....musí se smlouvat a kroutit
....a další věc je, že když už se dá úplatek tak neexistuje aby tě nepustili... to je potřeba dělat humbuk
...úplatek nedávat prvnímu pobudovi - chtít šéfa a v kanceláři šéfovi který to zařídí - jinak si šéfa na.se.reš protože se málokdy o úplatek pobuda dělí. Další věc je neříkat jim komu si co dal na kafe i kdyby se ptali. atd...
Pokutu dát nesmí v jiným než hřivně, je potřeba trvat na dokladu o pokutě, mít tel číslo na ambasádu, a vůbec nejlepší je se hned nep.osr.at a řešit to v klidu jako Vorel protože jsou to haj.zli.
Dakar 650, HusaberG
to vlk:
Za 1. nevidím tak zásadní rozdíl mezi RADIT a DOPORUČOVAT(odporučat-po vašem) Naopak-doporučovat je možná ještě horší!
za 2. nestojí to za 20kč,ale za princip!
nebo tobě snad někdo dává úplatky za to,abys dělal svoji práci,tak jak máš?
navíc,když to udělá každej,tak si může přijít i na pár tisíc denně-navíc!
Díky takovým lidem,jako ty,si teď ti sviňáci myslí,že na to mají nárok a platí za to všichni!...ať už časem a nervama nebo penězi!Takže díky a jen tak dál!Pak nadávej na politiky a podobný vepřový hlavy! Servis motocyklů BMW Praha- východ
v klidu, kažej si to dělejme po svym, možná jsme měli štěstí na veselý celníky
jinak si vyberou dost od slovenskejch benzínářů, na každý pumpě za hranicema doučástí stojanu krásná rampička pod zadní kolo auta
říkám si hurikán
Loni,cestou na Maraton,jsme jeli tam i zpet pres Ublu...2 motky v aute,2 na vleku a ten byl pujcenej...Plna moc byla v anglictine,ale mela kulate razitko z posty...stalo nas to asi hodinu zdrzeni + 2x Red Bull (bylo horko)... Cestou zpet pohoda,jen pani na pasech si rekla o drobne na kavu,tak jsem ji dal 50eurocentu za usmev
Upravil Petr 11 dne 29.06.2011 16:21
Mr GS napsal:
to vlk:
Za 1. nevidím tak zásadní rozdíl mezi RADIT a DOPORUČOVAT(odporučat-po vašem) Naopak-doporučovat je možná ještě horší!
za 2. nestojí to za 20kč,ale za princip!
nebo tobě snad někdo dává úplatky za to,abys dělal svoji práci,tak jak máš?
navíc,když to udělá každej,tak si může přijít i na pár tisíc denně-navíc!
Díky takovým lidem,jako ty,si teď ti sviňáci myslí,že na to mají nárok a platí za to všichni!...ať už časem a nervama nebo penězi!Takže díky a jen tak dál!Pak nadávej na politiky a podobný vepřový hlavy!
Možná by stálo za to, abys na Ukrajinu vyjel a podělil se o vlastní zážitky, než tady začneš vyskakovat.
A mimochodem: mám pocit, že když někomu něco poradím, tak mu to doporučuji. Nebo že by: Radím ti tohle, ale opravdu ti to nedoporučuji?
Nevím,co záleží na tom,kdy kam pojedu a jaký tam budu mít zážitky.Mám nějaký zásady a těch se držím!Pokud tam budu sám a nebudu tím otravovat někoho dalšího,kdo jede semnou,tak nikomu nic nedám!
A mimochodem:neradím,ale doporučuji napsal Vlk,tak si to vysvětluj jemu a né mě,když už máš tu péči
Servis motocyklů BMW Praha- východ
Mr GS napsal:
Díky takovým lidem,jako ty,si teď ti sviňáci myslí,že na to mají nárok a platí za to všichni!...ať už časem a nervama nebo penězi!Takže díky a jen tak dál!Pak nadávej na politiky a podobný vepřový hlavy!
jasne, ale my jsme die touristen a ne revolucionari....
Kdyz si nejsou schopni udelat ve svy blby slovansky zemi poradek, je to v prvni rade jejich odpovednost.
CCCP padnul pred 20ti lety a je tam furt bordel silenej... mne to taky vadi, neni to systemove reseni.. na druhou stranu kdyz zaplatis vydirajicimu cetnikovi.. je to svym zpusobem TREST
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na křižovatce u Vorot jsme už za plnou čáru zaplatit museli, mají tam past na ty co tam jedou prvně
stačí podjet pod mostem , ale na DAIce zastaví každého kapitalistického motorkáře a tvrdí, že jsi přejel plnou čáru. Vezmou si jednoho do budky a začne vysvětlování. Stačí s nimi mluvit anglicky, nedávat najevo, že rozumíte řeči jejich kmene a za chvíli pokračujete "bez úplatku" dále. To platí i při zastavení policajtem, pokud jste nic neudělali. Zastavují nás tam jen tak, ze sportu, prostě chtějí prachy. Úsměv a nespěchat. To je pak už nebaví a pustí vás
Na křižovatce u Vorot jsme už za plnou čáru zaplatit museli, mají tam past na ty co tam jedou prvně
stačí podjet pod mostem , ale na DAIce zastaví každého kapitalistického motorkáře a tvrdí, že jsi přejel plnou čáru. Vezmou si jednoho do budky a začne vysvětlování. Stačí s nimi mluvit anglicky, nedávat najevo, že rozumíte řeči jejich kmene a za chvíli pokračujete "bez úplatku" dále. To platí i při zastavení policajtem, pokud jste nic neudělali. Zastavují nás tam jen tak, ze sportu, prostě chtějí prachy. Úsměv a nespěchat. To je pak už nebaví a pustí vás
mimo hlavní tahy a vesnice je to v pohodě
hm tak jsem to dal precist Petre a s ukrajinou je tenhle cervenec utrum
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
přesně jak píše 3X,taky jsme byli a celkem v pohodě,až na jeden incident kdy já bych nic nedal ale tobig s motoblbem vyměkli a měš s kukaně vyhodily neb jsem neustále remcal že nic nebude....
http://czunici.ra...
czunici napsal:
přesně jak píše 3X,taky jsme byli a celkem v pohodě,až na jeden incident kdy já bych nic nedal ale tobig s motoblbem vyměkli a měš s kukaně vyhodily neb jsem neustále remcal že nic nebude....
Si zapoměl dodat že za náma ten plukovník uháněl v uneseném autě 25 kiláku než nás haltlito by jen tak neprošlo potřeboval na cestu zpět