Mr GS napsal:
Musím spláchnout ten sviňskej písek,nie?
Jasný,na mělický písečný pláži.Dáme si do sosáku,beru si bubínek a hřeben,kdyby kapela náhodou nemohla.
Já myslel písek mezi půlkama opláchnout v tom písáku
S tím sosákem nevím,jestli jsem nezapomněl pít.Budu si muset ty dvě piva pořádně rozpočítat na celou noc!
A bubínky si beru dva,jako vždycky!...jen doufám,že mě na ně nikdo nebude moc hrát
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS v kempu "U třpytky"
Přidané 06.07.2011 15:16
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
To je pravda!Posedíme ve večerních róbách.Budeme v klidu,rozumě a hlavně artikulovaně debatovat na závažná světová témata a až to všechno proberem a hlavně vyřešíme,tak se odebereme kolem deváté do svého lože.
Takže žádnej ryk ve dvě v noci po desátým pivu svahilštinou se skotským přízvukem?
Přidané 06.07.2011 16:06
Mr GS napsal:
To je pravda!Posedíme ve večerních róbách.Budeme v klidu,rozumě a hlavně artikulovaně debatovat na závažná světová témata a až to všechno proberem a hlavně vyřešíme,tak se odebereme kolem deváté do svého lože.
Takže žádnej ryk ve dvě v noci po desátým pivu svahilštinou se skotským přízvukem?
Čoveče,za tu dobu co jsi odříznutej od civilizace,tak jsi nějak zmoudřel.Taky tam slavěj svátek Jana Husa?
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přidané 06.07.2011 16:13
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
Kasak napsal:
Mr GS napsal:
Čoveče,za tu dobu co jsi odříznutej od civilizace,tak jsi nějak zmoudřel.Taky tam slavěj svátek Jana Husa?
Myslíš ti čmoudi,jo? Ti tak!Ti slavili myslím někdy v březnu novej rok 1390,myslím a odpovídá to,tak asi tomu všemu tady
Hlavně,tady by Husa neměl ani kdo za co upálit,když tady nejsou katolíci...ikdyž bordel je to stejnej.
Ale amíci včera slavili den nezávislosti.No,slavili...jen jídelna byla vyzdobená jak na pouti a furt jsem tam mlátil hlavou do nějakejch papírovejch pí*ovin
Přidané 06.07.2011 16:16
Tak to byl k obědu dvojitej burgr s dvojitejma hranolkama a dvojitou kolou,to jste se zase nacpali viď. Kubrte sorry,dál píšem do našeho.
Upravil Kasak dne 06.07.2011 16:17
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přidané 06.07.2011 18:08
Moderátor Příspěvků: 5903 Registrace: 05.03.08
Kubrt napsal:
Po předchozím roce budu mít zařízenou toi toiku a každý u vjezdu dostane na ruku srazpásku,kvuli pujčování klíče od zámku od kadibudky.
By mne zajimalo,kde ten kemp ma vjezd?
Sliboval jsi zdene zachody!Tě teď nebylo videt,tak jsem myslel,ze je budujes osobne!Kvuli mne se na toiku vy...,ja stejne budu chodit do lesa!Uz jsem si na to zvyknul a znas to porekadlo:Stareho psa............!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přidané 06.07.2011 18:14
vevis napsal:
Kubrt napsal:
Po předchozím roce budu mít zařízenou toi toiku a každý u vjezdu dostane na ruku srazpásku,kvuli pujčování klíče od zámku od kadibudky.
Sliboval jsi zdene zachody!Tě teď nebylo videt,tak jsem myslel,ze je budujes osobne!Kvuli mne se na toiku vy...,ja stejne budu chodit do lesa!Uz jsem si na to zvyknul a znas to porekadlo:Stareho psa............!
Sociálky letos z nějakýho důvodu neklaply.Nevím kde se stala chyba... Vím že budete chodit do lesa,nebo do vody,ale jde o naše drahé polovičky.Musejí mít přeci nějaký "komfort"
A vjezd poznáš,neboj
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 06.07.2011 18:30
vevis napsal:
Kubrt napsal:
Vevis myslíš naučit tě chodit na záchod?? Néé to mi tě učit fakt nebudem neboj
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Přidané 06.07.2011 18:50
To Mali : ne ne,nikoho nemám.Žiju v celibátu
A vubec,přestaňte mi k*rvit vlákno a radši mi hlaště účast a ty obědy
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 10.07.2011 13:11
ha, janek prijede, parada.
Kubrte, hlasim tez po tomto vikendu u Vevise prijezd na Trpytku: 1xbrambora a zirafak s zirafackou, moc se ji to libilo, samy skfely lidi.
Přidané 10.07.2011 16:07
zirafak napsal:
ha, janek prijede, parada.
Kubrte, hlasim tez po tomto vikendu u Vevise prijezd na Trpytku: 1xbrambora a zirafak s zirafackou, moc se ji to libilo, samy skfely lidi.
Přidané 10.07.2011 16:33
ZDAREC VŠICHNI. CELÝ TENTO TÝDEN BUDU MIMO.NA PŘÍPADNÉ DOTAZY TUDÍŠ NEBU MOCI REAGOVAT. VŠE ZUSTÁVÁ PŘI STARÝM