fota jsem stáhnul z netu ale zavolal bych do BMW, tam by to měli vědět
Upravil Pivos dne 02.04.2008 16:28
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Alda napsal:
Jo taaaak, no diky za snahu, pomohlo to. Jednu objednam do toho topcasu a necham se prekvapit.
Me bylo divny ze by tam u vas bylo tak pekny pocasi
Co za tu tašku chtěj? Jen tak pro zajímavost. Když tankvak je za 4.000,- tak tipuju aspoň trojku.
Cena je myslím pod 2 tis, ale to se dá snadno zjistit. Dělení je přibližně v rovině uzavíracího zipu, je tam taková oddělovací přepážka ze síťoviny na zip, má kapsu. Foto dodám v neděli.
Tak zmena planu. U Bychla mi cenu potvrdili, nejak se nemuzu presvedcit, ze takova vetsi taska na notebook ma cenu dva a pul.
Takze jsem neobjednal. Treba me nekdy presvedci az ji u nekoho uvidim. Diky za nazory.
Tak. Treba to nekomu pomuze pri pripadnym rozhodovani, tohle jsou fotky od Viti.
Ja se jeste nerozhoupal, neobjednal, nekoupil. Zatim jeste nemuzu prekousnout tu cenu.
Tak přesně toto je můj problém taky... Už jsem přemýšlel i nad tím, nějaké takové si vyrobit. Jinak ta cena za ty boční je dvojku za kus, jo? www.motogaraz.cz