Nikdy bych nevěřil že ,,zápaďáci" budou kupovat starší věc.
Asi dorazila krize i tam. Praskin kdyby se ti něco podobného objevilo doma, dej vědět.
Ps: dostal jsem PM že prý ůdajně si spolujezdkyně vyžádala řídítka i pro sebe. Sice si zkusila že zákazy fungují (Ukrajina), ale lepší je to mít ve svých vlastních rukou.
Zet napsal:
Rozumím tomu dobře tak,že se dají vyměnit samotné gripy a topení zůstává původní?
JJ, rozumíš tomu správně. Dá to sice trochu práci odstranit ty staré gumy a musíš dát pozor na to vinutí, ale vyplatí se to, hefty jsou potom k nerozeznání od nových a za JAWÁCKOU cenu
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
Tak jsem se dnes taky dokopal do výměny heftu , kdybych věděl co mě čeká koupil jsem origo nový. Na modelu 08 je vše uplně jinak žádnej topnej drát ale jakási topná dečka po celém obvodu , heft k ní na cca 1é místech + na krajích navulkanyzovanej vše ořezat upravit nový hefty a vše sesadit no vejmrd maximální... tady je foto jak to pod vypadá na víc fotek jsem neměl sil....
servisak přiložený následující obrázek:
[72.35Kb]
Upravil servisak dne 18.10.2011 19:21
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Tak jsem se dnes taky dokopal do výměny heftu , kdybych věděl co mě čeká koupil jsem origo nový. Na modelu 08 je vše uplně jinak žádnej topnej drát ale jakási topná dečka po celém obvodu , heft k ní na cca 1é místech + na krajích navulkanyzovanej vše ořezat upravit nový hefty a vše sesadit no vejmrd maximální... tady je foto jak to pod vipadá na víc fotek jsem neměl sil....
Hele servisaku nedrzis ty riditka nejak moc krecovite?Chces mi tvrdit na moto r.v.08 uz byli hefty zraly na vymenu?Ja mam teda na 1100gs furt puvodni,najeto pres 100000km a budou tam urcite jeste dlouho.A topej taky furt paradne.I levej!Ale nerad bych to zakriknul.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nevím prostě jsem musel měnit pač byly fakt KO a fakt to byla pakárna maximální.. A držím se myslím normálně ale oni se ošoupávají na 12 *pissed*
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Pro svoji radost jsem si pořídil po malém stromíkovi, GS model 08, další den jsem si všiml, že pravý heft nehřeje, doma jsem zjistil, že nějakým předmětem došlo k poškození gumy heftu a k protržení asi pěti kusu takových kovových spojů na tom pásku. Je to možné nějak opravit? popřípadě kolik mě bude stát origo pravý heft s vyhříváním, jestli tedy vůbec jeden jde koupit. Možná někdo máte doma jeden navíc
dejvit přiložený následující obrázek:
dejvit napsal:
Pro svoji radost jsem si pořídil po malém stromíkovi, GS model 08, další den jsem si všiml, že pravý heft nehřeje, doma jsem zjistil, že nějakým předmětem došlo k poškození gumy heftu a k protržení asi pěti kusu takových kovových spojů na tom pásku. Je to možné nějak opravit? popřípadě kolik mě bude stát origo pravý heft s vyhříváním, jestli tedy vůbec jeden jde koupit. Možná někdo máte doma jeden navíc
Koupit samostatně jde. Já je kupoval před pár lety. Stál přes dva tisíce...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS