V Milovicích jsem chvíli bydlel. Super lokalita pro tyhle adventure typy – nedá mi to, abych se tam co pár měsíců nevracel, prošmejdit bývalé vojenské objekty.
Tady http://gallery.ma...nka#100066 najdete pár fotek, který by vám mohly pomoct s rozhodováním, jestli Milovice stojí za výlet, nebo ne.
BTW: Ale svačinu s sebou Služby jsou tam otřesný a v Lysé jakbysmet.
OK souhlas, ta galerie je super, ty služby v Milovicích otřesný. A ta munice co tu před chvilkou někdo najivně psal nehrozí, bylo to letiště + ubytování vojáků ( rusáků ) a les okolo je jenom les. Navíc 17 let tam pobíhaj a jezděj lidi z širokýho a dalekýho okolí takže by si už dávno někdo zalýtal na Qadu nebo motorce vzduchem, .
Robert přiložený následující obrázek:
[3.64Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
taky už sem tam párkrát byl,ale myslim že to poslední dobou celí změnilo majitele a tak nevim jestli tam náhodou už nebude probém jen tak lítat,jinak je to tam užasný
O výkendu jsem tam byl a furt to tam jde rajtovat. Pouze majitel tankodromu chce za průjezd nebo rajtování 500,- ( pořádá totiž akce pro Automobilky a je nenažranej ) tak se to objíždí o 500 m dál a tam už to jeho neni a vypadá to tam úplně stejně.
Upravil Robert dne 02.04.2008 16:47
Tak jak to spácháme. Za kamna vlezem nebo do Milovic jedem. Pozor pro nešpunťáky, po dešti bude občas bahínko ale žádný drama to asi nebude, hovna s hákama padat určitě nemaj.
[163.54Kb]
Upravil Robert dne 03.04.2008 22:21
zítra tam pršet nebude rozhodně ne do 12:00 pak max 1-2mm odpoledne
teplota +10
poud se nice nepos... tak já pojedu
takže v 10.00 na rohu u cukrárny v Lysé
šputny nemám přijdou až příští týden ale to je jedno tak pojedu tudy kudy to půjde.
Bohuzel ja jsem ted na nejaky ten tyden mimo hru.
Na mojich motokalhotech ruplo par svu ( ne neni to tim ze hodne zeru ), takze jsou ted na reklamaci... no uvidim, kdy se mi vrati.
Tak ja teda jedu. Pokud nebudou padat hovna s hakama tak v 10:00 v Lysé nad Labem na Husově náměstí - u Cukrárny jestli tam teda je. Počkam cca 20 minut a frčíme dál. Kdyžtak moje GSM číslo na vekhendy je 722.083.838.
[174.28Kb]
Upravil Robert dne 04.04.2008 23:43
Tak to proběhlo k plné spokojenosti všech zůčastněných, a kdo chce vidět více ať jde do nového odkazu MILOVICE ADVENTURE DAY 1.
[224Kb]