Stepane o tom jsem taky uvažoval,ale nechci dělat kvůli tomu očku na popruh díru do víka.
To Brtnik: já ty kufry nesundávám,v garáži to sice zabere víc do šířky,ale jinak mě to netrápí. Právě naopak,kolikrát jsem rád že mám volnej prostor a ledacos neplánovaně v nich odvezu. Nemyslím teď teda z práce,páč tam bylo vždycky h***o a kde nic není ani smrt nebere
Upravil misak dne 15.07.2011 00:48
Jedu? Tedy žiju!
Me Begr pro zmenu poslouzil jako dobrej padak a k oprave stacil srbsky policejni autohever , za to ramecek se bude muset udelat novy (zkousel jsem ho porovnat a neni to ono) co uz ...
Zkusím to hodit sem... Mám set od BigHusky a batůžek má občas připomínky k tomu, že má omlácený záda od topcasu... Nemáte už někdo na tý krabici danou opěrku? Upřímně se mi nechce dávat 1800,- za to, co se dává na dvanáctkovej topcase a ani nevím, jestli by to tam pořádně drželo... Mi neříkejte, že jste to ještě nikdo neřešil...
Suchy zip nalepis na kufr a treba u DDtuningu ( cca 600 kc), nebo u sikovneho sevce si nechas udelat operku na kterou nasijes protikus sucheho zipu. Kdyz jedes ve dvou na kufr pomoci sucheho zipu nalepis operku, kdyz jedes sam a chces za sebe na sedadlo nahazet veci, sundas z kufru operku aby se neposkodila. Uz jsem toto reseni videl a funguje to :-)
Ahoj, mám od ledna set (top, oba boční, nosiče) od SW Motech, zatím maximální spokojenost. Zvolil jsem je protože mám úzkou garáž a musím je pokaždé demontovat a namontovat - a tohle je fakt bleskové.
Tom
Já to vyřešil kombinací bočních kufru BEGR a topcasem Touratech Zega Pro s Rapid Trapem.
S Begrama mám trošku problém se sejmutím z mašiny-u kufru s výřezem pro výfuk jsem nucen odmontovat taky levý puk a dost uvolnit pravý-teprve pak se dá sundat z držáku.Možná to jde jinak,já na to ale zatím nepřišel,třeba mi to Bystřa ještě ukáže.S druhým kufrem problém nemám,zde stačí jenom povolit šrouby.Objem,dizajn,vodotěsnost,zpracování ok.
ZegaPro je ještě o level dále,bez výhrad,platí to i pro nosič.Supr.Akorát dodání trvalo déle.Do všech třech kufru se nedostala ani kapka vody i přes neuvěřitelný slejvák.
Zde na fotce je mé geeso s BEGRama a TOURATECHem na molu na Istrii,ve městě Umag:
Upravil Nori dne 24.07.2011 23:54
exvel napsal:
A co Hepco Becker,bezvadný kufry a nasazení a sundání je do minuty.
to je naprostá parádajá když někde přijedu,tak kufry vůbec nesundávám,proč taky když mám věci pod zámkem než ve stanu pod zipemvemu si co potřebuji,zamknu a sem f klidu
ještě jednou velká gratulace,když budeš hodně trénovat dostaneš se jistě na půl minuty a pak je můžeš sundávat třeba i při tankování
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tak já nakonec mám Nomady Pro a taky spokojenost. Dokonce už jsem je vyzkoušel taky jako padák ( a na těch kostkách a tramvajovejch kolejích to nebylo nejměkčí) ale vydržely v klidu a super. Zatím s něma nemám problém.
Jiak řeším taky opěrku, ale místo suchýho zipu vymýšlín na přidělání na pevno.
masar napsal:
koupil jsem origo BMW vyhoda je ze se to da za deset vterin pridelat a zase oddelat,zadny montovani na pul hodiny,zatim spokojenost a dokonce do nich ani netece,cena za novy vcetne zamku 18tisic
a to máš za tu cenu jaký? plasty teleskopický nebo hliníkáče?
exvel napsal:
to je naprostá parádajá když někde přijedu,tak kufry vůbec nesundávám,proč taky když mám věci pod zámkem než ve stanu pod zipemvemu si co potřebuji,zamknu a sem f klidu
ještě jednou velká gratulace,když budeš hodně trénovat dostaneš se jistě na půl minuty a pak je můžeš sundávat třeba i při tankování
Bystřo, není nad to, mít v noci kufry pod hlavou, to pak máš pocit klidu a bezpečí, že v noci Ti někdo odjede maximálně s motorkou, ale nepřijdeš o kufry....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
exvel napsal:
Bystřo, není nad to, mít v noci kufry pod hlavou, to pak máš pocit klidu a bezpečí, že v noci Ti někdo odjede maximálně s motorkou, ale nepřijdeš o kufry....
Ne že bych chtěl být rejpal Vjetrníku, ale když už mi v noci někdo odjede s motorkou tak mi asi bude jedno jestli mam kufry na ní nebo pod hlavou ..., protože to bude v ...... A na druhou stranu proto máme tašky do kufrů, protože ty jsou pod hlavou měkčí
exvel napsal:
Ok,já je taky nesundávám,ale když je to potřeba,tak je to otázka několika vteřin.Nemám potřebu Ti dokazovat,jestli máš nebo nemáš lepší,jen jsem chtěl sonyrovi sdělit to na co se ptal.Přečti si jak znělo zadání vlákna.
Upravil exvel dne 28.07.2011 22:21