Ivo Bohuslav napsal:
My, Ti Tvojí 2006 chválíme, bo je to model 07 und das ist gut !!!
Óóóó,danke Schoooooon!
Ale vidíš dal jsem mé GSA do inzerce cca 14dnu nazpět a ani neštěk pes.
Že by mezi místníma vatařema,nabyli bankovky?To je fakt hoooodně divné
Ivo Bohuslav napsal:
Óóóó,danke Schoooooon!
Nevypadá špatně, ale jestli třeba zájemce trochu neodrazuje ten lauf...
To máš od spálenýho kufru nebo je to Báwo na reaktivní pohon?
Dovi přiložený následující obrázek:
Ivo Bohuslav napsal:
Óóóó,danke Schoooooon!
No já jsem se na ní díval ale začínám koukat po něčem co má ABS/ASC jinak motorka je to nádherná kdyby měla ASC tak už je asi u mě doma.
Upravil sloon dne 12.09.2011 20:25
Co říkáte na tento stroj a znáte pána prodejce má jich tam víc ale líbý se mi ta bílá i výbava je dobrá.
http://www.tipmoto.com/motorky/bmw/192112-r-1200-gs.html
MARCO napsal:
to Dovi : no s s kompletním Akrapovičem za 45tis.,skoro RAKETOVÝ pohon
Není tam ucpavka mám rád větší BASS
A flíček se objevi jak jedu dál s kuframa,ale jestli tě to odrazuje tak výfuk umyju a udělám nové foto
Nee, jenom kvůli mně nic nepucuj. Mě to neodradilo, jenom zaujalo. A odradit mě to ani nemohlo, protože já nemám v úmyslu se své 11ky zbavovat a jít do 12ky.
Ale když sis předtím povzdechnul, žes na ten svůj inzerát neměl zatím žádnou odezvu, tak jsem si říkal, jestli by třeba jednou z příčin nemohla být právě ta koncovka. Jako že by tomu někdo mohl přisuzovat větší nebo jiný význam, než to zřejmě ve skutečnosti má. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Rekl bych ze to je presne tak, mel jsem to same na moji motorce. Tohle je vec, kterou vetsina lidi ani nevi. Kdyz se na moto casto jezdi tak za rok neni ve vyfuku nic. Ladak myslim.
Na origo výfuku by to být nemělo, neb je řešen jinak konstrukčně. Laděné koncovky vyžadují jednou za čas doplnit vatu, záleží na tom, jak se na takové motorce jezdí....
Prostě spousta lidí si neuvědomuje, že servis není jen výměna oleje....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Rekl bych ze to je presne tak, mel jsem to same na moji motorce. Tohle je vec, kterou vetsina lidi ani nevi. Kdyz se na moto casto jezdi tak za rok neni ve vyfuku nic. Ladak myslim.
Jo,jo kluci vím o tom,kolega co se zabývá výfukama, mně už varoval na jaře,že pokaď se s tím nebude nic řešit tak za čas to vypálí díru.
Tak jsem to chtěl pořešit pŕes zimu až napadne to bíle svinstvo
Pánové potřebuji radu z Vašich řad.Mám doma čtyři endura(z toho dvě BMW 100GSPD a 1100GS) a chtěl bych si pořídit ještě 1200GS jako normální moto na ježdění ve dvou po Evropě(99%asfalt)Mám koupit 12ctku s litýma kolama?A který rok výroby(aby už byly vychytané nějaké ty mouchy o kterých se pořád píše)a zárověň to bylo za přijatelnou cenu.Mota zatím nenabízet - je to zatím jen průzkum....