kuna,to je nějakej multi ?
Vypadá zajímavě.
Upravil Kubrt dne 21.07.2011 11:44
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Petr 11 napsal:
A nechcete zkusit Acerbis COSMO? Jsem v nem podstatne pohyblivejsi,nez v Koerte a je variabilnejsi.
Skutečně je pohyblivější? Já jsem si vybíral mezi Cosmem a klasickou Koertou a Cosmo mi přišlo právě tužší
Nicméně dneska bych svůj výběr asi přehodnotil, hlavně kvůli chrániči krku (Leatt), Cosmo s ním počítá
Tuzsi...ono je hlavne jine,mne ohromne vyhovuje ten predni pancir a zaroven to,ze neni spojen s rameny a lokty,protoze prave v techto mistech (ramena a podpazi) mne Koerta skrtila a omezovala,jsem totiz pomerne veproidni (cti standartne belossky) typ...
Opravdu kvalitní chránič je pouze Koerta nebo Cosmo.Všude sedí jak má a chrániče se nemají tendenci otáčet.Jen u Cosma je chyba,že na loketních chráničích nejsou stahovací pásky dva do kříže jak na Koertě na koertě zas chyba zipu uprostřed(na boku mnohen lepší).Koerta sama o sobě dost omezuje při pohybu(tahání z blata,zvedání atd),ale při pádu bude mnohem líp chránit.Měl jsem na sobě dost druhů košil a podle toho jak seděli bych si žádnou už nekoupil krom Koerty.Ten Fox to je mega shit.
Chranicu jsem vyzkousel mraky , vcetne Acerbis Koerty , ale tohle je fakt pekne udelany a perfektne to sedi.
Nevim jak Cosmo ale Koerta se dela ve dvouvelikostech S/M a L/XL a pak samotna XXL cimz to malo komu vsude sedi tak jak ma. Proste jsou mezi jednotlivyma velikostmama prilis velke velikostni skoky ..