Diky tradičním zasíračum...... :-) Hicks si jiste tricko vytiskne sam
Jinak neni problem tam ten napis zmenit, toto je jen navrh. Ale nic konkretniho jste sem nenapsali, napis s TOLERANCI... napiste. Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Jako kral
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
adventure73-pardal napsal:
Jinak neni problem tam ten napis zmenit, toto je jen navrh. Ale nic konkretniho jste sem nenapsali, napis s TOLERANCI... napiste.
Tak já ti teda jeden nápis s tolerancí poradím - "Komu se to nelíbí, ať si p.r.rdel políbí".
Jinak stejně to zase nebudeš mít s Cagivou, abych si to koupil
Čau, Tom
Jinak neni problem tam ten napis zmenit, toto je jen navrh. Ale nic konkretniho jste sem nenapsali, napis s TOLERANCI... napiste.
Až budou,tak prosím o velikost na slona.Nápis neřešim.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Zamita se
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
JohnyT napsal:
Hmmm barva a design pekny, ale jen tim rejpete do vosiho hnizda a zastavate se ****u, kteri mi napriklad jezdi kolem baraku, ktery je v KRNAPu.
...mně jezdí tyhle .....áci kolem domu, který je v lese a po lese mimo cesty, už se těším až někoho v tomhle triku potkám . Ale mám dojem, že nejde ani tak o "prostest" nebo "upozornění", já za tím vidím chytrý obchodní tah...
a zapomněl jsem dodat: já si takové triko nekoupím!
Woodmane jen doufám,že se z tebe nestane Trapper.
Neboj, když už jdu někam "putovat", tak tam, kam nikdo na žádný motorce nevyjede...(no možná Chris Pfeiffer )
JohnyT napsal:
Hmmm barva a design pekny, ale jen tim rejpete do vosiho hnizda a zastavate se ****u, kteri mi napriklad jezdi kolem baraku, ktery je v KRNAPu.
...mně jezdí tyhle .....áci kolem domu, který je v lese a po lese mimo cesty, už se těším až někoho v tomhle triku potkám . Ale mám dojem, že nejde ani tak o "prostest" nebo "upozornění", já za tím vidím chytrý obchodní tah...
Neboj, když už jdu někam "putovat", tak tam, kam nikdo na žádný motorce nevyjede...(no možná Chris Pfeiffer )
No já spíš myslel,abys nezačal klást pasti.
co třeba: ENDURO S RESPEKTEM nebo ENDURO BEZ PŘESTUPKŮ nebo NA ENDURU S ROZUMEM nebo ZÁBAVA, RESPEKT, ENDURO nebo JEZDÍM ENDURO, VNÍMÁM OKOLÍ nebo ENDURO ŠETRNĚ K PŘÍRODĚ nebo ENDURO NE BEZ HRANIC
MikiberG napsal:
Chytráci chtěli by ste tam nápis "co smrdíš v lese?" a nebo "proč bydlíš v lese?"... podle tohohle přístupu je les jen pro vyvolené nebo zainteresované ... možná osvícené .....
Jo to je přesně ta mezilidská nesnášenlivost kdy soused práskne souseda pro prachy nebo jen pro radost aby mu chcípla koza.
Mě se to líbí a líbí se mi i názor o změně hesla na něco o enduru a toleranci. Pak bych si ho koupil taky.
A všichni smraďoši co lezete do lesa bydlet nebo šlapat v borůvkách se styďte - protože u vás to všechno začíná..... posvěcenci
Hezky sis to upravil a vylozil dle sebe, aby ses mohl poradne oprit do neviditleneho "nepritele" Vzdyt je to blbost. Me by uplne stacilo, aby vsichni ti borci, kteri jezdi boruvcim s otevrenym laufem, meli viditelnou SPZ. Nema to nikdo z nich. Uplne by me to stacilo, protoze pak vim, ze vi co dela a je ochoten za sve jednani nest odpovednost. Ne delat prasarny a pak se zbabele schovavat. Delam to tak ja a vsechni lide kolem me.
BMW R1150GS MY02
Nech to tam, trika i napad je to peknej.
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal:
Tak to fakt nehrozí... (používám brokovnici ) Ježiš, doufám, že to zas někdo nevezme vážně...
co třeba: ENDURO S RESPEKTEM nebo ENDURO BEZ PŘESTUPKŮ nebo NA ENDURU S ROZUMEM nebo ZÁBAVA, RESPEKT, ENDURO nebo JEZDÍM ENDURO, VNÍMÁM OKOLÍ nebo ENDURO ŠETRNĚ K PŘÍRODĚ nebo ENDURO NE BEZ HRANIC
ZELENE ENDURO *** KUP ENDURO ZASAD STROM *** ENDURO ZORA ZDARMA *** KUROVEC JE HORSI JAK ENDURO
BMW R1150GS MY02
ZELENE ENDURO *** KUP ENDURO ZASAD STROM *** ENDURO ZORA ZDARMA *** KUROVEC JE HORSI JAK ENDURO
JohnyT napsal:
Tak to fakt nehrozí... (používám brokovnici ) Ježiš, doufám, že to zas někdo nevezme vážně...
Kdybys náhodou střelil nějaký to prase v pruhovanym dresu,tak mě pozvi na guláš a pečínku.
[/quote]No já spíš myslel,abys nezačal klást pasti.[/quote]
Tak to fakt nehrozí... (používám brokovnici ) Ježiš, doufám, že to zas někdo nevezme vážně...[/quote]Kdybys náhodou střelil nějaký to prase v pruhovanym dresu,tak mě pozvi na guláš a pečínku.[/quote]
Brokovnice se na prase silne nedoporucuje :-), teda pokud ho nechces jen nastvat
BMW R1150GS MY02
MikiberG napsal:
Chytráci chtěli by ste tam nápis "co smrdíš v lese?" a nebo "proč bydlíš v lese?"... podle tohohle přístupu je les jen pro vyvolené nebo zainteresované ... možná osvícené .....
Jo to je přesně ta mezilidská nesnášenlivost kdy soused práskne souseda pro prachy nebo jen pro radost aby mu chcípla koza.
Mě se to líbí a líbí se mi i názor o změně hesla na něco o enduru a toleranci. Pak bych si ho koupil taky.
A všichni smraďoši co lezete do lesa bydlet nebo šlapat v borůvkách se styďte - protože u vás to všechno začíná..... posvěcenci
Ve vší slušnosti, myslím, žes trochu "ujel"...
Jo to máš pravdu ... totiž ujíždím na podněcování nesnášenlivosti, kastování a podobný nesmysly.
Jezdím s SPZ i bez, jezdím po zpevněným i mimo, se zavřeným i s otevřeným výfukem ale rozhodně si nemyslím že je tohle nebo tamto správný a tohle nebo tamto špatný. Je to jen věc momentálního náhledu, z hlediska času zanedbatelný problém.
Kdyby jsme se probudili ve společnosti kde je určitý typ jedince nebo chování nežádoucí a druhý typ pozitivní tak to budeme všichni papouškovat bez zamyšlení jako ovce. Čas už několikrát ukázal omyly plynoucí z tohohle chování.
Tolerance a pozitivismus je pro mě lepší než jejich opaky. Mám radši rozrytý kopce od cyklistů, koní, traktorů a motorek než bandu sfetovanejch nebo opilejch lidí ve městě. Radši vidím ty mladý kluky se trápit v kopci než aby chlastali, fetovali, devastovali a kradli.
Ono obecně to enduro něco stojí a víc než půl roku ho neuživí asociální troska.
Takže když potkáš enduro v lese ,si uvědom že je to člověk, který musí makat a ví co chce. Navíc do toho pumpuje prachy a roztáčí ekonomiku. A ne že je to **** který ti večer přijde vykrást chalupu v lese.
Už aby se toho chytil podnikavec, vytvořil motoztezky, vrátil turistiku do hor, dal kšeft hospodám a hotýlkům mimo zimní sezonu. Pak se změní pohled ****a enduráře na mototuristu ... prospělo by to všem vč. státu ...atd.... už to tady nebudu zasírat.
Triko se mi líbí, nápad je to dobrej, přeju každýmu jako je Pardál aby se mu dařilo a aby chtěl dál něco dělat pro ostatní a aby na tom žil jako múže žít každý normální člověk na svých službách a práci. Komunisti, ekoteroristi, závistivci děte do .... pr...
Možná..... enduro je tolerance.....
Dakar 650, HusaberG
To by mohlo bolet
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A nestačilo by tam místzo a koukej se umejt - jenom prosté "vidláku" ? Mimopražští by jistě ocenili....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
to JohnyT:
spis nápis : Lesáci těžaři jsou horší jak ENDURO
to Hicks:
jsem se zase jednou zasmal . I kdyz mam rad jen jednu polovinu Prazaku ( tu z Moravy ) , tak to fakt bylo vtipny . Bydlim u Prahyyyyyyyyy uz 16 let a u nasich na Morave bych za takovy tricko dostal v hospe po drzce
to Adveture73-pardal:
sorry za zasirani vlakna, ale ruzne napady na tricka mne bavi, napr. ted nosim toto :