leos napsal:
Když jsem ji v tom regálu viděl, taky jsem musel...
no kuaaa kde to je ten regál ja už prohledal hodně ale tohle sem nenašél
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Alda napsal:
Mam jen koncovku, vetsiho zasahu se tak trochu bojim, taky je to vyrazne vetsi investice a po vetsim vykonu urcite neprahnu.
Slo mi o zvuk, dobry je usetreni 4kg na hmotnosti (kdyz uz jsem ji tolik navysil napr. padakama).
Zvuk se zatim tvari luxusne, ale nejvic poznam za jizdy.
Samozrejme by to melo hnout vykonovou krivkou, ale neverim ze to nekdy nekdo v praxi opravdu pozna. Je to hodne o pocitu, uz jen ten zvuk doda pocit ze to vic jede, ale o to mi nejde.
mam tam ten stejnej, jen koncovka neni tak vyparadena. s tou vlozkou je to strasna nuda s tim jezdit. jedenacka pak nejede vic jak 160 a je to lenosne jak sfina!
Bez vlozky je to unikat. jede to mnohem lip
leos napsal:
Když jsem ji v tom regálu viděl, taky jsem musel...
no kuaaa kde to je ten regál ja už prohledal hodně ale tohle sem nenašél
Jenom jí chybí kufry a mlhovky, ale za 219,- se to dá vydržet. Bylo to v Ostravě v jednom obchodě pro modeláře, panička říkala že mají jen jednoho, ale myslím by se to mohlo objevit i jinde.
bohumil napsal:
No dobře taki tu mám nejakí plastoví todlencto...
Všimněte si Bohumil má vzorně i na monitoru stránky www.bmwgs.cz.
A koukám i barvnej monitor. Neříkal jsi,že máš černobílej?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Kurňa Bigr,ted si mě odhalil.Uš i mi na vesnici máme barevní monitori,pokrok nezastavíš...
P.S. a počítač aji v dílně,šak moja povidala že si sem mám dat aji postel
Upravil Bohumil dne 17.10.2008 18:46
Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
Kurňa Bigr,ted si mě odhalil.Uš i mi na vesnici máme barevní monitori,pokrok nezastavíš...
P.S. a počítač aji v dílně,šak moja povidala že si sem mám dat aji postel
Postel se občas hodí,když přijde návštěva... Ale doufám,že místečko na klobásek a slivku tam máš taky.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Už to tady bylo- www.automodelyzlin.cz. Už mám radost doma, je to od Maisto, kousek kov-nádrž a podsedák, zbytek plast. Dá se koupit i stavebnice, je to totéž, ale rozebrané. Je to tu mimo téma.
To Alda: ať ti dělá radost