Operace snad nebude ani potreba a snad ze uz budi.
a AFAIK.. to koma bylo indukovane.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zavládl informační chaos a šum Zaplať p*del,že bude dobrej !
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak včera pršelo a na Sedlčansku jedna 12ka nízko lítala... Silnice 119, tuším u Nalžovic. Jezdec, byl v naštěstí pohodě. Prej mu jen tak bez varování najednou ujelo přední - na úplný rovině. Mohl mít blblej vzorek, nebo vyvádět bůh ví co, to nevím, ale tipl bych, že v tom mohla hrát roli některá ze skvrn od nafty, nebo oleje - za sucha je jich tam vidět požehnaně... Mimochodem, jeden podobnej příběh, taky se šťastným koncem a jen o tejden starší jsem slyšel pár dní předtím přímo od vyválenýho. No, každopádně dávejte majzla a nezapomínejte, že za mokra se takový zrady snadno schovaj...
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Tak včera pršelo a na Sedlčansku jedna 12ka nízko lítala... Silnice 119, tuším u Nalžovic. Jezdec, byl v naštěstí pohodě. Prej mu jen tak bez varování najednou ujelo přední - na úplný rovině. Mohl mít blblej vzorek, nebo vyvádět bůh ví co, to nevím, ale tipl bych, že v tom mohla hrát roli některá ze skvrn od nafty, nebo oleje - za sucha je jich tam vidět požehnaně... Mimochodem, jeden podobnej příběh, taky se šťastným koncem a jen o tejden starší jsem slyšel pár dní předtím přímo od vyválenýho. No, každopádně dávejte majzla a nezapomínejte, že za mokra se takový zrady snadno schovaj...
jako myslis tu rovinku od Nalzovic k oveckam (Krepenice)?
tam byva blato... misty hodne hodne... hlavne smerem do Sedl. Nafta se jim z toho leje vetsinou v zatackach...
17 cm
morabo napsal:
Jo, takhle jsem si taky ustlal v Srbsku na semaforu. V poklidu dojíždím červenou, skoro stojím a najednou ležím. Pár kapek oleje a co to udělá....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
morabo napsal:
Přesně tam a přesně v tom směru....
no koukal jsem, co tam bude.
Nic jsem nevidel, krome klasiky -- ultra vylesteny asfalt.
Vubec tam nejsou ty kaminky (zivice?) uz, nebo jsou zamackany.
Toho se bojim dlouhodobe.
17 cm
V Řecku s plně naloženou motorkou nájezd z kopce dolu na most a olej asi z traktoru spolu s vodou...jeli jsme chvíli plochou dráhu, noha na zemi, naštěstí se mi podařilo utrhnout zadní kolo o něco více, takže jsem to trefil na mostek...pěkně jsem se opotil, ale podařilo se
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
kurna kurna... je to 1150 nebo 12? ... sirka pneu ma Rko moc nevypada... ze by nekdo od nas?
Upravil hicks dne 20.05.2012 21:57
17 cm
17 cm
Při dopravní nehodě na Strakonické zemřel motorkář
PRAHA – Vážná dopravní nehoda, při níž přišel o život motorkář, odpoledne přibližně na jednu hodinu částečně zablokovala provoz na rušné ulici Strakonická. Podle policie nikdo další naštěstí nebyl zraněn.
-
jeli jsme vcera okolo... poprvy v zivote jsem videl mrtvyho motorkare pod plachtou chvili po nehode.
Hnus maximalni :( zatim to asi vypada, ze to auto je sestrelilo...
17 cm
Já s bráchou viděl, jak se záchranář snažil oživovat motorkáře...pak jen zakroutil hlavou a přikryl ho...to byl ještě větší masakr.
Teď tam jsou dva křížky.
Bohužel to je v místě, kde je super asfalt, jenže tam je takový hup a oni asi nejeli pomalu. Oba to vyneslo a práskli to tam do malé stráňky...ovšem plné kamenů...
zetor napsal:
Já s bráchou viděl, jak se záchranář snažil oživovat motorkáře...pak jen zakroutil hlavou a přikryl ho...to byl ještě větší masakr.
Teď tam jsou dva křížky.
Bohužel to je v místě, kde je super asfalt, jenže tam je takový hup a oni asi nejeli pomalu. Oba to vyneslo a práskli to tam do malé stráňky...ovšem plné kamenů...
no taky fuj. Akorat ja timhle mistem na Strakonicky JEZDIM DENNE :/
17 cm