Zetore,jaká pipka? Myslíš tu hrůzu na tom přibližovadle? Ta ale nemá nejvíc hlasů z té strany... Každopádně jsou o ničem všechny fotky,krom možná toho GéSa ve vodě... Ta fotka,pro kterou tu hlasujeme má prostě své kouzlo,to žádná jiná nemá...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jinak je tam jeste Pipova fotka.. resp. 2.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Už jsem taky hlasoval dneska odpoledne, ta fotka mi taky přijde jako nejlepší a mimochodem bych se taky přidal pokud by ta fotka šla pořídit za rozumný peníz, skvěle by se vyjímala na chodbu před vchod do mého skromného obydlí v pěkném dřevěném rámečku
ps: ta pipka na odrážedle má opravdu spoustu hlasů a je dost o ničem, zřejmě facebook akce a spousta facebookfriends.
Dokonce bych řekl že fotka nesplňuje pravidla soutěže, bod č.4.Soutěžní fotografie musí toto téma zohledňovat, je však na účastníkovi, jakým způsobem námět vyjádří a pojme
a to mi zrovna nepřijde.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Tak ta pipka je uz uplne tragicka!Ale vic hlasu ma jeste to ranni probuzeni vedle motorky.Ne ze by mi ta fotka nejak vadila,ale podobnych vlastnich mam nekolik a prijdou me natolik tuctove a obycejne,ze by me nenapadlo je davat do souteze.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nejradeji bych Vam vsem podekoval zvlast, ale to neni v mojich silach, tak alespon takto "hromadne". Moc moc dekuju.
Mam z toho velkou radost nejen ja, ale i par dobrych kamaradu, se kterymi jsem dal tuto kompozici dohromady. A abych byl uprimny, takovy ohlas a podporu jsem necekal.
Nicmene jsem zvazoval, zdali ji mam vubec do souteze poslat, protoze nazev fotosouteze znel "Nejlepsi motocestovatelska fotografie", ale i presto, ze se nejedna o klasickou fotografii s tématikou scenérie na moto výlétě "světem", myslím si, že k cestování patří i problémy se závadami spojené s motorkou. Takze vznikl nápad, kdy mě přišlo zajímavé propojit svět motorkářů se světem lidí, kterým je tento druh koníčku a potažmo života odepřen a i přesto dokáží nejen přispět radou, ale i pomocnou rukou.
Tot jen drobne vysvetleni k historii...
Takze jeste jednou velky dik vsem, kteri me podporili a i tem, kteri jeste svuj hlas neposlali :-)
BMW Forewer