Navic by třeba srovnavat vice meli ti co na obou motorkach neco najeli, ne se treba na chvilku svezli. A pak je myslim fakt hodne tezke vybrat lepsi, protoze kazda ma neco. Ale jinak rozumim, ze to spickovani k tomu patri a ze Radosek chtel jen mit tema na okurkovou sezonu :-)
hele a jak budes ted resit nahradni dily, kdyz je Ramadan?
Hick - tak zrovna servis bych jako silnou stranku BMW rozhodně neurčil, jsem musel do Draždan aby mi cokoli opravili, ted dojdu do servisu pesky, mam to tak 1km, tady u mě KTM rozhodně vyhrává....
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
to ti klidně řeknu, na servis po 1000km a na servis na 8000km, ostatní věci mi dělají na počkání - čímž myslím třeba přezutí gum neb je měním poměrně často :-). Do dráždan jsem se objednával 2 měsíce dopredu a 14dní tam motorku měl :-) a to jsem tam byl jen kvuli kardanu 3x.....
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Je pravda, že v tomhle by se mělo BMW pochlapit. Kámoši ze Sette (KTM Vlašim) mají, pro klioše i z poměrně velký vzdálenosti zdarma, svoz na servis dodávkou. Dva Sprintery jim pendlujou prakticky furt.
Maiali nel Fango!
Fanos Rusicka napsal:
Hindujisti maji taky ramadán nebo to je svátek jen muslimů???To je opravdu otázka voe a né provokace.
cca 15% indu jsou musulmani..
pocitam, ze KTM tovarnu si normalne uvazujici clovek nekoupit, takze to MUSEL BYT MUSLIM!
A musulmani maji od vcerejska Ramadan.
Upravil hicks dne 02.08.2011 15:59
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
adventure73-pardal napsal:
Hick - tak zrovna servis bych jako silnou stranku BMW rozhodně neurčil, jsem musel do Draždan aby mi cokoli opravili, ted dojdu do servisu pesky, mam to tak 1km, tady u mě KTM rozhodně vyhrává....
vzdyt jo, ja tu moznost, ze ti 990ku plne odservisuje stredne zdatny kovar ocenuju.. o tom zadna
17 cm
koukam stejne pisnicka Ktm zmetek, bmw super ) ja uz znam bmw jako hodinky a znam i servisy BMW mimo CZ s rejzi jsem nevedel ani kde je motor, jen jsem jezdil a jezdil
WILL RACE FOR FOOD
morabo napsal:
Je pravda, že v tomhle by se mělo BMW pochlapit. Kámoši ze Sette (KTM Vlašim) mají, pro klioše i z poměrně velký vzdálenosti zdarma, svoz na servis dodávkou. Dva Sprintery jim pendlujou prakticky furt.
Potvrzuji...jiz dvakrat...a v zime 25% sleva na pravidelny servis,vcetne dilu KTM...prijedou si na cas a privezou zpet masinu vyblejskanou,jak z fabriky...jednani pana Kuklika starsiho bych daval za priklad vsem servisakum napric znackama i technikou.
No co by bylo... Já tam zase budu pěšky a Ty tam vyjedeš na motorce...
Ale nezapomeň, že tam budu v přesile a jestli se do Tebe moje paní pustí, tak nestihneš ani časovej limit pro návrat, jak budeme utíkat...
Upravil radosek dne 03.08.2011 10:19
v cem se liší v servisu 800Gs a 990? pominuli cetnost, kde sportovnejsí stroj se servisuje casteji?
Pardale ja mam dneska nejakou pacifistickou naladu, ja ti ted nemuzu adekvatne odpovedet
17 cm
v cem se liší v servisu 800Gs a 990? pominuli cetnost, kde sportovnejsí stroj se servisuje casteji?
Pardale ja mam dneska nejakou pacifistickou naladu, ja ti ted nemuzu adekvatne odpovedet
V tom svozu, osmička si na něj dojede.
co jako myslis jako ze dodavka KTM pendluje republikou a sbira 990ky na zem padle ci jinak (pri)chciple?
----
blby je, ze ja Sette povazuju za spratelenou a dobrou firmu, tak mne i prechazej napady pri predstave kdo to vsechno cte...
17 cm
Vjetrnik napsal:
A kdo ho máte většího? ....debata je v tomto duchu....
Jinak servis BMW u nás narovinu stojí za prd...na vyjímky typu pan Žlábek.
Kdežto KTM má servis na úrovni, ať třeba Brněnská Autonova, Vlašimské a Ostravské Sette, Boleslavský Flashteam....
A že by servis jedna či druhá značka nepotřebovala je taky nesmysl....
Vjetrniku ja Te nepoznavam ...
17 cm
[co jako myslis jako ze dodavka KTM pendluje republikou a sbira 990ky na zem padle ci jinak (pri)chciple?
Zvyk je zelezna kosile,pravdepodobne ti to splyva se sberem brambor s upadlymi kardany po polich,kam zamirili piloti v euforii z toho,ze maji jakobyenduro
V Sette to probiha trochu jinak...proste v nektery vhodny den si endurak rekne,ze by ta jeho kraska zaslouzila trochu pomazlit,stavicky vymenit,nalestit a odborne prohlednout.
Tak zvedne telefon,vytoci cislo,na konci se mu ozve kouzelny dedecek,ktery mu splni vsechna prani,v terminech,ktere si pan zakaznik preje a pro masu dojede tak,jak se to volajicimu hodi v terminu priblizne do tydne,pak si jeste domluvi,kdy ma mazlika privezt zpatky,aby se to hodilo platicimu divakovi a ono se to vsechno stane. A pokud je to v mesicich zimnich,navic prekvapi podstatnou slevou a jeste malym darkem. Tak ja si predstavuju praci se zakaznikem.
[co jako myslis jako ze dodavka KTM pendluje republikou a sbira 990ky na zem padle ci jinak (pri)chciple?
Zvyk je zelezna kosile,pravdepodobne ti to splyva se sberem brambor s upadlymi kardany po polich,kam zamirili piloti v euforii z toho,ze maji jakobyenduro
tak, tak... vzdyt to rikal uz John Lennon -- nikdy never motorce nad 30...
Upravil hicks dne 04.08.2011 09:21
17 cm