Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Natáčení,střih workshop
sadilek
Přidané 07.02.2012 11:11

Registrace: 13.12.07
Všem výše uvedeným účastníkům s radostí potvrzuji přijetí platby.

www.jezdime.eu
jefff
Natáčení,střih workshop
Přidané 19.02.2012 13:39

Registrace: 07.01.09
Díky všem za příjemnou společnost, bylo to fajn a snad jsem i něco pochytil. Bude-li někdy příště další díl, třeba "zvláštní efekty" nebo tak, jistě rád přijedu.

Jefff

radosek
Natáčení,střih workshop
Přidané 19.02.2012 18:37

Registrace: 27.08.07
Díky Sadílkovi s Hynkem a taky celému osazenstvu penzionu za pěkný víkend a spoustu užitečných rad a postřehů. Těšíme se už na duben...

Radoskovi

sadilek
Natáčení,střih workshop
Přidané 20.02.2012 11:19

Tak vazeni a mili,
jeste jednou diky vsem co dorazili na Pracovni tabor!
Doufam ze se naplnili vase predstavy a vikend vam neco prinesl.
Pokusil jsem se tolik nezamerovat na techniku, jejiz ovladani neni tak slozite zvladnout (a navody najdete snadno treba na webu), ale spis na smysl, styl a princip nataceni a nasledne stavby dokumentarniho filmu. I kdyz ma vetsina z vas pocit ze vi, jak chce film udelat, bez tech primitivnich zakladnich kamenu vnimani sveta skrze hledacek kamery to bude vzdy jen tapani.
Byl jsem fakt nadsenej z vasich pokroku, z toho, jak jste jasne a brilantne dokazali odhalit nedostatky shlednutych ukazek, jak jste se okamzite orientovali v tom co by jste priste udelali jinak a lepe.
Takze se tesim na vase novy dokumenty z cest. Jsem presvedcenej ze to bude zabavna a zajimava podivana u ktere nebudu tapat, nebudu se nudit a budu se kralovsky bavit. A nejen ja, ale i ostatni a hlavne vy samotni!

Jeste jednou diky Romanovi Sadilkovi za paradni zazemi a neskutecnou zranici, za nadprumernou miru v kazdym panaku tuzemaku a vubec skvelou atmosferu!

Vecer po navratu jsem mirne doupravil vitezny minifilm ze sobotniho terenniho nataceni a pridal komentar ke kazdemu zaberu. Bohuzel ted koukam ze se to na youtube nenahralo korektne, takze to vecer zkontroluju a preulozim.

Diky vsem za ucast, za pozornost a kdyby jste meli jakekoli dalsi dotazy a bude v mych silach vam poradit, nevahejte, piste, volejte.
Hynekb@sabotage.cz
739 443 053

www.jezdime.eu
sadilek
Natáčení,střih workshop
Přidané 20.02.2012 11:38

Já děkuji Hynkovy.Měl svatou trpělivost a hlavně byl profesionální a nenechal se zvyklat ve svém přesvědčení nás naučit to hlavní a to je neunudit diváka k smrti!
Díky i všem zůčastněným za pohodovou atmosféru.

www.jezdime.eu
Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 128
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.22 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI