určitě pověz coz viděl beze všech zábran. viděl jsem kamaráda z kostela vynášet rakev jeho manželky a rakvičku jeho 3letého synka, ....feťáka, co měl již odebrán řidičský průkaz za jízdu pod vlivem drog, příští rok v květnu pustí na svobodu.
včera mi volal kdosi z pčr, že prý "motorkář" tvrdí, že motorku vedl a chce se vykroutit z trestu, mimochodem cituji "měl 1,5 promile v kožíšku"
obecně nepráskám, nemám rád práskání a donašeče, na druhou stranu takovej ožralej zm*rd mohl klidně nejen sebe, po něm je mi putna, ale někoho jiného svou opileckou jízdou zabít
muze byt rad, ze zije. Je to sice narocne, ale v tomhle bych asi taky neustoupil a rekl, jak to bylo.
Zvlast pokud tam jsou kamery a spol.
Casto proste neudelas nic a pruser si te najde.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Urcite na PCR nekecat, ten dement si nezaslouzi, aby kvuli nemu mel problemy nekdo jiny. Cim vic podobnych bude bez ridicaku, tim lip...skoda, ze pri tom treba nezboril sloup verejneho osvetleni, aby mel na co vydelavat a lip si to pamatoval
Upravil xjav dne 01.09.2011 10:35
Za mě mu to tam napal taky.Nalitej nemá co dělat na silnici a pokud tam byl, tak ať si nese následky.Může bejt rád,že se nikomu nic nestalo. Tečka
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
Anebo jim řekni přesně cos viděl - projet okolo chlapa na motorce, chlap jevil známky opilosti. Kdo to byl, těžko říct... a o chvíli později za zatáčkou ležícího chlapa s rozbitou motorkou nápadně podobnou té, kterous viděl před chvílí projet kolem. Nikoho motorku tlačit jsi nezahlédl:-)
Máš taky mojí podporu , už jen proto že to neni chlap a nedokáže přiznat že udělal pí...ovinu a vymlouvá se na to že to tlačil , to je fakt blb1150 gsa
stepan napsal:
Ty toho člověka znáš, že máš morální dilema, jestli říct pravdu?
ano, ale ne nijak výrazně, známe se od vidění, spíš mě znají ti, kteří mu přispěchali jako první na pomoc a svou výpovědí ho zřejmě chtějí zvýhodnit
to morální dilema způsobuje i strach o rodinu, kdy 1,5 roční klučík a těhotná maminka se těžko ubrání případnému napadení bez mě
neměl jsem v úmyslu toho dementa podpořit, ani ho znevýhodnit, jen jsem zvažoval variantu nevypovídat, nebo vypovědět to a jen to, co jsem viděl, nechť si činí orgáni doplní a vyvodí sami, od toho jsou
krátce jsem se bál o rodinu, ale jak už jsem napsal, budu vypovídat to, co jsem viděl, nic víc, nic míň
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.