bubak99 napsal:
Ja neviem ale mne pridu aj tie origo. Bridgestovn dobre vydrz asi najlepsia a v zatackach sucham kufre. A za lejaku drzali super.
Battlewingy mi prisly (minimalne vepredu) FAKT tvrde.. cejtis kazdou dlazku.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Moje zkušenost s Anakee je dobrá,na vodě výborná.Ale platí to jen pro nové gumy.Měl jsem na nich asi 8000km a vzorek vypadal hodně dobře,aspoň na další 4tis.Přišla zima,pak, jak to bývá, jaro.Vytáhl jsem motorku a nestačil se divit.I když už bylo docela pěkně,motorka klouzala jaxvině,vůbec jsem ji nepoznával.Gumy jsem zahodil a jezdím Tourance.Tož tak
Oba tam ty gumy máme od jara. Já najeto cca 6 tis a kolega cca 10 tis na Anakee 2. Já mu nevěřil, než jsem s ním jel taky. Nemám důvod vymýšlet blbosti, jen spíš upozorňuji. Úsek kolem Lhotky , Hleďsebe a pod..
všude dobře.....doma GSA
Já mám ta gumy taky od letošního jara, takže je možný, že když se na nich pár měsíců nejezdí, že se nějak změní. Teď mají 4 tisíc a fakt jsou super. Uvidíme. Jestli to je jak píše fajfka, tak to může být problém. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Kouzlo neni v tom, kdy jste gumu obouvali, ale jak je reálně stará! Každá guma a časem degraduje, tvrdne a přichází o svoje vlastnosti i když neujedeš ani metr. Prostě to vydrží tak dva roky, třetí už bejvá problém. Nezřídka, ale takovou gumu prodávájí hodně levný e-shopy, zejména ty, co nemají vlastní gumservis. Koupí někde za babku zapomenutou sérii, která se válela v Reichu ve skladu tři sezóny a průšvih je na světě. Kamarád na to měl obzvláštní štěstí, jak u zimních na auto, tak i na motorkovejch, u těch už si ale všiml a nějak komplikovaně to vyreklamovat. Ty šejdíři byli někde tuším od Ostravy, ale ruku do ohně za to nedám. Takže vy co máte problémy, mrkněte na datum výroby (DOT - první dvě čísla je tejden, druhý dvě rok)
Maiali nel Fango!
Tourancky drzely i po 4 letech paradne Ja jezdil teda jenom ty posledni dva roky. Ale na to datum se mrknu. Od Ostravy je nemam, tak se uvidi
I pád na hubu je pohyb kupředu
Taky mam Anakee 2 a zadny problem. Mozna to sem nepatri, ale spis byl problem s tim, ze jsem jednou najel na takovou tu asfaltovou zizalu, co s ni zaplnujou ty praskliny v asfalte, a tenhle rok se nejak premnozily, svine. Predtim jich tolik nebylo. Kdyz jsem na ni najel v naklonu, tak jsem byl posranej az za usima. Myslel jsem, ze mam spatny gumy, sjety nebo neco s motorkou. Pak jsem prisel na tu zizalu, parkrat jsem na ni schvalne najel a byla to ona. Gumy jsem presto vymenil, s novym vzorkem je ten prejezd pres ni lepsi, ale stejne je to svine. No a v desti je to jeste horsi. Takze to treba neni ani gumou, ale zdanlivou rovnosti/nerovnosti silnice. Tot moje zkusenost.
Upravil Massik dne 15.08.2011 13:37
To je velmi slusna Ceska vymozenost. U nas je toho taky mraky a pokud jedu nekde do neznama, tak sakra koukam. Klouzou jak prase. To stredovy znaceni ( vystouple a zvukove ) je taky des a hruza. Za mokra vsechny cary ani nemluve
I pád na hubu je pohyb kupředu
To je nejen u nás...jsou toho plný Alpy...toho naděláte...guma se za chvíli chytne a jede se dál...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
To je nejen u nás...jsou toho plný Alpy...toho naděláte...guma se za chvíli chytne a jede se dál...
jj taky trochu nechapu... po carach se v mokru proste nejezdi. Nikde.
A u hadu hlavne drzet riditka
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
já jsem Annakee 2 (ve Véčku) nazul (na 12ku) na jaře (předtím tam byla jakási divná kombinace gum) - Tourancky jsem měl předtím na F650.
Od jara jsem najel tak nějak 1500 - první pocit byl, že úžasně "lepí" k silnici, ani na vodě jsem s nima problém neměl ...
Tom