Já jsem pořídil tyto neopreny http://www.crossz...ts_id=6113 za 620 kč
Jediné co je trochu problém , že se musí sundat celé přední tlumiče a neoprény nasunout.Trochu jsem se toho obával ,ale nakonec operace na 10 minut
Na 10 minut? No já bych to bez centrálního stojanu nedal... Tyhle neopreny jsem viděl i rozepínací, že šly normálně sundat a vyprat... Nevíte kde jsem je mohl vidět?
xhackerm napsal:
Na 10 minut? No já bych to bez centrálního stojanu nedal... Tyhle neopreny jsem viděl i rozepínací, že šly normálně sundat a vyprat... Nevíte kde jsem je mohl vidět?
tohle by mě taky zajímalo - podle vašich postřehů co tu čtu bych do toho měl asi taky investovat...
opravdu je to práce na 10min sundat vidle. Stačí na to centrlni stojan a shodit je. Pokud jezdiš sem tam do terenu tak ty neopreny jsou nezbytnost! Pokud jen po silnici tak stačí vidle sem tam utřít hadrem. I blbá zaschlá muška muže udelat neplechu.
Už se to probíralo v jinym tematu, tak projed forunm a je tam navod jak vidle sundat.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Tak jsem našel jedině tohle http://www.xcr.cz/shop/produkt-612-4757-duratec-ochrany-neopren.html ale je to na kolo a nejspíš to bude krátký
Jinak se mi určitě víc zamlouvá ten neoprén i když se musí sundat vidle než ty předražený plasty. Navíc laickym pohledem bude ten neoprén určitě funkčnější na krytí co?
Kluci tak jsem koukal po nějakých těch neoprenových chráničích a ty ceny jsou hnus. Byl by zájem kdybych je nechal ušít z neoprenu a rozepínací na sucháč? Myslím, že cena by se dostala podstatně níž. Mám dobré známé co nám šijou obaly, tašky apod. nebyl by to problém zadat. Zjistim cenu a dám vědět.
cau všichni chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás náhodou neví čísla gufer ve vidlicích chtěl bych si je obědnat než to začnu rozdělávat abych nemusel čekat a nejezdit kdo pomuže tomu moc děkuju
a ještě jedna otázka díval sem se na tyhle strany co tady někdo dal http://www.crosszone.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=6113 a na nich prodávaj neopreny a mají průměr 40/50mm a ja sem meřil tlumiče a tam kde je nasazený gufero tam tam má asi cca 60mm tak e chci zeptat jestli to tam narvu nebo jestli musim hledat nekde jinde dik
Já mám neoprény přes rok, celkem cca 20 000 km a pohoda, ani stopa po vyteklým oleji nebo trhlině v neoprenu...
Jinak montáž nevyžadovala sundání vidlí, jen spojovacího můstku, kterej drží spodní blatníček...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Neopreny jsou zadány ve výrobě. Přesně na rozměry GS vidlí. Budou z neoprenu a rozepínací na suchý zip. Takže kdo máte ještě zájem, ozvěte se. Pokud by se sešlo více kusů, byl by možný i potisk nebo výšivka. Nebo pokud by to někdo chtěl na jiné moto, podle vlastního náčrtku jsem schopen také zařídit...
Pri patrani po novem predni kotouci jsem na na shopu motozloch.cz narazil na to, ze neoprenove kryty na vidle maji v nabidce. Takze jsem tam udelal poptavku a pak poreferuji.
For HonzaGS. Sorry, ale doufam ze ti tim neprekazim ksefty.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
HonzaGS napsal:
Neopreny jsou zadány ve výrobě. Přesně na rozměry GS vidlí. Budou z neoprenu a rozepínací na suchý zip. Takže kdo máte ještě zájem, ozvěte se. Pokud by se sešlo více kusů, byl by možný i potisk nebo výšivka. Nebo pokud by to někdo chtěl na jiné moto, podle vlastního náčrtku jsem schopen také zařídit...
vzal bych si jedny na Dakara 04
BMW GS = stroj na radost