ano, jde to udělat i tak, že se objedná zámek a postaví se podle klíče... u nás stojí tato vložka zámku 490,- Kč a klíč nastavíme samozřejmně zadarmo..
jezek napsal:
ano, jde to udělat i tak, že se objedná zámek a postaví se podle klíče... u nás stojí tato vložka zámku 490,- Kč a klíč nastavíme samozřejmně zadarmo..
neplánuješ nějakou filiálku někde na moravě? tak nejlíp Brno jih?
tak vložka mě vyšla na 1240kč,dnes jsem to namontoval a už to fachá,bratru dobrý dvě hodiny práce a rozdělat půl motorky (řidítka ,brýle,kapotáže baterka,uvolnit a rozpojit svorky kabelů aby šly brýle povytáhnout ven) odvrtání relativně v poho,trh. šrouby nahrazeny imbusy; ale bez dílenské příručky bych se do toho nepouštěl tu dirku co se odjištuje ta vložka bych asi nenašel bez obrázku z dp. nebo spíš bych o ní ani nevěděl
ahoj možná kvůli bezpečnosti nás všech to smaž .Proč radit jak do toho.
kim napsal:
tak vložka mě vyšla na 1240kč,dnes jsem to namontoval a už to fachá,bratru dobrý dvě hodiny práce a rozdělat půl motorky (řidítka ,brýle,kapotáže baterka,uvolnit a rozpojit svorky kabelů aby šly brýle povytáhnout ven) odvrtání relativně v poho,trh. šrouby nahrazeny imbusy; ale bez dílenské příručky bych se do toho nepouštěl tu dirku co se odjištuje ta vložka bych asi nenašel bez obrázku z dp. nebo spíš bych o ní ani nevěděl
>morlor nemyslím si že by nějaký zloděj šel touto cestou při samotné krádeži(moc práce a vysoké riziko,prostě by na to neměl čas ,možná i vercajk) to už je jednodušší motorku naložit a odvézt; za další pokud by poté chtěl získat novou spínačku tak v autorizovaném servisu chtějí při objednávce velký techničák a občanku -obojí si ofotí. A konečně myslím že ten system je obdobný u motorek tak i u aut tudíž profi zloděj by nás spíš mohl učit než že by tu něco pochytil; v tomto jsem docela klidný.
ovšem pokud např admin nazná že by tento skromný popis práce mohl někoho negativně inspirovat ,tak ať to klidně smázne,no problem.
Trochu oživim téma. Dneska jsem dojel akorát domů před vrata a dál jsem tlačil. Kontrolky nešly, prostě po elektrice ani zmínka. Po chvilce bádání jsem zjistil, že je uvolněnej kabel kterej vede ke spínačce. Dá se to nějak vyměnit bez toho aniž bych spínačku vyndával celou ven? Ten kdo to měl rozdělaný by mohl poradit jak to tam vypadá.
F 650 GS (00)
zespoda jsou 2 šrouby, když je povolíš sundáš černé víčko, které je na velkém konektrou zespoda na spínačce.. Bívá často utržený kabel, občas to někdo letuje.. až se to utrhe tak, že už to nejde pořádně přidělat.. Pak se musí vyměnit celý ten kabel.. Bývají ale i "ošoupané" kontakty přímo ve spínačce. Pak se musí vytočit trhací šrouby a vyndat a vyměnit celá spínačka..
Tak mi to nedalo a sel jsem se na to jeste kouknout. Zespoda je bila krytka, ktera se sroubovakem odklopi a pod ni jsem nasel pripajeny ty kabely. Nakonec jsem zjistil, ze to v tom neni a bude to nejspis nekde po ceste takze zitra pokracovani.
F 650 GS (00)
Hledej kolem krku řízení tam se to rádo láme .Párkrát mi to při plnym rejdu při otáčení umřelo a hádejte co se v takovym případě stane no dycky sem si namlel d.ržku.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Uz tam mam jedno mistecko kde by to mohlo bejt vyhlidli. Me to chcilplo ve vratech a ja si ustlal mezi motorku a sloupek takze GSo zachraneny a ja v kuzi tak taky v pohode.
F 650 GS (00)
TOLI napsal:
Hledej kolem krku řízení tam se to rádo láme .Párkrát mi to při plnym rejdu při otáčení umřelo a hádejte co se v takovym případě stane no dycky sem si namlel d.ržku.
Taky se mi to stalo, už 2krát a vždycky v alpách po celým dni ježdění vraceček... nikdy jsem si neustlal
zapni klíček, toč řidítkama a pokud to chcípá při zatočení doleva, omrkni svazek drátů co jdou do spínačky kolem krku řízení
jardajerman@seznam.cz
Dneska jsem to rozpáral a hnedka asi po 10 cm od spínačky byli dva kabely přetržený uplně a jeden porušený! Nechápu jak to mohlo fungovat, přece se to nemohlo přetrhat v jedný chvíli. Dá se ten bílej konektor na kterým jsou ty kabely připájený vyndat bez toho aniž bych demontoval celou spínací skříňku?
Na kolik ten kabel vyjde a jaky ma obj. číslo? Ježku? Myslim tu 6 na obrázku.
Upravil MarekHK dne 16.10.2012 19:04
F 650 GS (00)
Ten obrázek jsem vzal z první strany diskuze A za boha ho v katalogu nemůžu najít a to jsem to procházel snad třikrát.
Tak už ho mám. Hledal jsem to všude pod elektrikou a ono to je ve výbavě karoserie.
obj.č: 61127698138
Upravil MarekHK dne 16.10.2012 19:16
F 650 GS (00)
MarekHK napsal:
Ten obrázek jsem vzal z první strany diskuze A za boha ho v katalogu nemůžu najít a to jsem to procházel snad třikrát.
Tak už ho mám. Hledal jsem to všude pod elektrikou a ono to je ve výbavě karoserie.
obj.č: 61127698138
Něco kolem 900kč
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.