mám jednodílnej a obleču se do toho vždycky.. ale podruhé bych asi šel do dělených, ani pořádně nevím proč asi proto že bude pohodlnější..
Over than 250k km on BMW GS bikes
dvoudílný SIDI za asi 700,- Kč v akci v Yamaze v K. Varech tak před rokem a půl až dvěma, leccos už má za sebou a doufám, že i před sebou a ještě nepromokl ani kapkou (ani na gulách ), má podšívku
V sobotu jsem jel cca 500 km od Baltu v desti v neromoku z Lidlu za 600,- Kc. Dojel jsem zcela suchej, jen prdel trochu spocena. Rozhodne doporucuju. Nasoukat se do ni sam neni absolutne zadny problem.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Alda napsal:
Ja mel jednodilnou z Pola. Teda jeste mam, ale pri poslednim oblikani jsem byl nejakej nervozni a utrhnul jsem nohavici .
Naprosto perfektni, nikde neprosla ani kapka.
I pres veskerou chvalu dvoudilnych bych si stejne priste koupil zase jednodilnou.
Jedna vec je dulezita - levny nepromoky nemaji podsivku, to fakt nejde obleknout. Takze podle me nejvetsi priorita je podsivka.
Taky ted patram a nic priznivyho nenachazim a kdyz tak za hrozny ceny.
servisak napsal: K té podšívce ta mě tuhle při navlékání tak na.... že hned jak jsem přijel dom šla ven a je to luxus..
je to tak- já mám jednodílnou za 1300,supr ochrání před vodou ale je pravda že oblíkat se do toho je kalvárie, ta podšívka tam vyloženě vadí-motá se na boty atd ,taky jsem ji vystříhal, dle mého tam má význam tak leda kdyby se to oblékalo na holé tělo.Teď si budu pořizovat dvoudílnou neboť je pravdou jak někdo výše psal že mnohdy stačí obléci jen horní díl a není třeba se páčit do kombinézy.
Ja koupil kombinézu od BMW a spokojenost, i když jsem s ní jel jen jednou v pořádným slejváku ,tak nic nepropustila.Jsou na ní reflxní prvky, a má z venčí i nepromokavou kapsu.Oblíká se dobře,protože na nohou jsou dlouhé zipsy až nad kolena,jen mě trochu vadí že je více volná kolem krku,ale zatím mi tama voda neběžela snad proto že vzadu je límec vyšší a sahá až pod helmu.No ,ale uvidíme co ukáže delší jízda v dešti,o proti 50km jizdě.Jinak cena tuším okolo 2500kč.Mám poci že je z nějakého 2,5 laminátu.Zatím mě předchozí kombinézy zklamaly,vždy něco proteklo těsně pod pupkem a měl jsem hned mokro v rozkroku,ale někdy i záleží jak to zapneš
BMW GS 1200 adventure
já teda doporučuji i pláštěnky na boty, používám je a super.., mám sice goretex boty ale i tak.. nic drahýho bych nebral, stejně to prd vydrží
Over than 250k km on BMW GS bikes
Medik napsal:
Mám dvojdílný z pracovních oděvů - odhttp://www.oopp.c....php?pg=47 a je bezvadnej. S reflexníma pruhama, vydrží...a cena něco přes litr za komplet. Koukám na jejich web a to co jsem koupil není na webu. je to žluté s reflexníma prvkama a není to to nejdražší. Chce se to stavit na prodejně.http://www.oopp.c...amp;page=2
To vypadá dobře. Jak jsou tam řešené rukávy, myslím uzavírání, je tam nějaká guma nebo tak něco?
Má to uvnitř druhej rukávek s gumičkou. Ten nacpeš do rukavic a nebo přes ně a je sucho. A hlavně se tolik nenafukuje. Dřepěl jsem v tom v dešti v "lavoru" - mám břich a celkově jsem tlust, takžesi ho tvořím mezi nohama na sedle a nepustilo to.. Jsem spokojenej.
Upravil Medik dne 30.08.2011 21:06
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
sloon napsal:
Tak nikdo nemá nepromok od BMW?
Hicks co ty jak se ti s ním jezdí vyděl jsem na fotkách že jsi ho měl v Skotsku.
Atombordel nam vubec neprotekl...
cca nekolik dni nonstop provozu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
Ještě jim řekni, že jsi v něm i spal, žes nestavěl ani stan.....
no stan jsem v nem stavel.. a nebejt a-bordelu, tak asi v tom Stromnessu pri staveni stanu umru...
17 cm
sloon napsal:
Tak nikdo nemá nepromok od BMW?
Hicks co ty jak se ti s ním jezdí vyděl jsem na fotkách že jsi ho měl v Skotsku.
Atombordel nam vubec neprotekl...
cca nekolik dni nonstop provozu...
Tak dík až ho koupím tak dám fotku ať tady nejsi sám
prislo s prijde mi to jako rozumna investice.. je to motorrád... vypada to celkem dobre, funguje... a cena neni priserna.
Akorat se hodne prasí...
17 cm