nemáte někdo zkušenosti s používáním iPhone 5S jako navigaci? Chci si koupit držák, ale chtěl bych aby to fungovalo a nepřehřívalo se to
Upravil Fila dne 28.04.2014 21:38
R 1100 GS
Pokud ho zavřeš do pouzdra, přehřívá se a na slunci na něm není nic vidět, bez pouzdra v dešti nepoužitelný. Toť moje zkušenost s IPhonem
KUKY se vrací
pouzivam celkem s uspechem Samsung 7710 mam to zabudovany k palubce takze je to utopeny a jednak na to nesviti a jednak na to neprsi :-) diky ty "utopenosti" není problém ani s citelnosti, co se tyce ovladani mam na riditkach pda tuzku a není velky problém zmenit cilovou destinaci v rukavicích a v beznem provozu :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
brácha používá,jen musel koupit otevřený držák,jinak se samo vyplo,já s Nokií nemám problém ani v nepromokavým pouzdru,jen to žere baterku,takže furt na nabíječce.
oranžová dvanáctka
Iphone 5 vozím v držáku pouze jako přehrávač a nahlídnu kdo mi volá atd. Jako navigaci jsem ho dřív použil párkrát, ale mám kvůli přehřívání ten otevřený TT držák, takže ho schovávám když zaprší a nebo když je chladněji, to se mu taky nelíbí a zlobí baterie. Na krátký výlet za dobrého počasí nebo při hledání uličk ve městě se to dá, ale víc bych po něm raději nechtěl.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
V každém uzavřeném držáku se bude přehřívat a vypne se. Při navigování ... Mám tento:http://www.tourat...-2020.html
a zatím se na krátkých (max 2-3 hod) a při aktuálních teplotách nevypnul... Jak začne pekáč, nedělám si iluze.
Už mi na Radarce ale někdo říkal, že mu za jízdy na dálnici vyskočilo pouzdro z toho zámku a nebýt nabíjecího kabelu v telefonu, asi už by se s ním neshledal.
Jinak používám navigaci be-on-road... a pokud je třeba, tak i off line mapy CityMaps2Go. to je úplně nejvíc... při pěších průzkumech měst a pod.. perfektně ti ukáže kde přesně jsi,,, navíc info o okolí z Wiki, v engl...
Mohu jen doporučit...
Upravil parukar dne 29.04.2014 11:29
Já mám Sony xperia z1 a používám ho jako navigaci na kole.Je vodotěsný takže neřeším nepromokavé pouzdro a vesele to funguje.Na motorce párkrát vyzkoušeno a bez jakéhokoli problému. Baterie bez problému minimálně 7hodin vydrží.Navigace je Navigon.
No kdyby ste někdo chtěl, tak tu mam ten TT otevřený držak na Iphone 5, je mi k ničemu a klidně ho nechám za rozumnou cenu.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!