Medik napsal:
Letos jsem žádnou "společenskou" akci nevystíhal. Bude možnost přespat v suchu, třeba na podlaze hospody? Na stan už nějak nemám kosti a klouby.a navíc ho již nevlastním. V nouzi to dám pod plachtou, ale jsem tlust a línej, raději se svalím na karimantku pod střechou. Je to totiž možná jedinej termín, kdy bych si letos mohl zase okouknout ty vaše tlamy
Možná bys mohl přespat v koupelně,tj před králikárnou vlevo...Nebo na seně...
Seno je dobrý. Nejsem alergik Hlavně když je v suchu
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Když by něco pod střechou bylo, třeba ukecám i velitelku. Znám to, v pátek a v sobotu nemůžu řídit ani myši v kleci, natož BobšeTakže v pochozí vzdálenosti i stodola s trochou sena dobrá Kouřit už jsem přestal Dík Vevisi.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak se mi pro pripadne zajemce podarilo domluvit nocleh v pekne chalupe 100m od hospody.K dispozici je cca.12 posteli.Normalne se to pronajima jako celek min. na tyden.Pro nas je moznost prespat dle potreby 1-2 noci za 150kc os./noc,ale podminkou je vlastni spacák!Tak pripadni zajemci dejte vedet. Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak se mi pro pripadne zajemce podarilo domluvit nocleh v pekne chalupe 100m od hospody.K dispozici je cca.12 posteli.Normalne se to pronajima jako celek min. na tyden.Pro nas je moznost prespat dle potreby 1-2 noci za 150kc os./noc,ale podminkou je vlastni spacák!Tak pripadni zajemci dejte vedet.
Já bych se teda s dovolením hlásil, už jsem asi v té chaloupce jednou spal
1 osobonoc ( sobota ).
A sobota znamena tipuju ze soboty na nedeli?Jo a je to ta chalupa,co jste tam uz jednou spali.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Se divim, že už dávno nejsem přihlášenej. Od vejkendu mě pani hasičová prudí, že chce jezdit na motorce, a né pořád autem, že není žádnej scípák, a tak. Takže, byť jsem do Machova jet nechtěl, a k Hanibalovi už vůbec nééé ......tak........jedůůůů , 2x
Ivo Bohuslav napsal:
Se divim, že už dávno nejsem přihlášenej. Od vejkendu mě pani hasičová prudí, že chce jezdit na motorce, a né pořád autem, že není žádnej scípák, a tak. Takže, byť jsem do Machova jet nechtěl, a k Hanibalovi už vůbec nééé ......tak........jedůůůů , 2x
Cože ona se bude u Hanibala čepovat PLZEŇ??? Bo si bere hasič s sebou kartonek plechu zesplzně???
... servis a diagnostika BMW Motorrad
vevis napsal:
Tak se mi pro pripadne zajemce podarilo domluvit nocleh v pekne chalupe 100m od hospody.K dispozici je cca.12 posteli.Normalne se to pronajima jako celek min. na tyden.Pro nas je moznost prespat dle potreby 1-2 noci za 150kc os./noc,ale podminkou je vlastni spacák!Tak pripadni zajemci dejte vedet.
Tak tedy pro mě tedy 2 noci a dvě osoby pod střechou v chalupě. Sexit nebudem, ale fest chrápu Hlavně kus dál od Emila, bo prd vydrží a taky aby si mě nespletl s nějakou roštěnkou. Kozy mám totiž řádný Spacáky vezmem, těch máme dost. Dík Vevisi Třeba se ještě najde kousek předloňských švestek
Jinak jeste žádám vsechny nadsence,kteri sebou berou manzelky a partnerky,aby je pripravili na lehky kulturni šok!
servisak napsal:
Cože ona se bude u Hanibala čepovat PLZEŇ??? Bo si bere hasič s sebou kartonek plechu zesplzně???
Plzen snad jako vzdy zaridim.Je mi jasny,ze nekteri by to bez plzne nedali!
Stejně krom velkýho Jardy a Kašáka to nikdo nepozná,hix dostane mlíko,zetor padne vyčerpáním,když pojede z druhého konce končin....
Tak bacha,jsem si jistej,že Prazdroj pozná i mnoho dalších milovníků dobrýho piva. Jenom když toho Hanibala někdo nepřinutí, aby tu pípu, co používá jednou za rok na to naše plzeňský, konečně vypucoval, stejně ho zase pít nebudu. Posledně to byl dost humus
Jinak když už tu jsem, zamlouvám 2-3 lůžka v ,,azyláku"
Jestli mi to vyjde, tak rád přijedu. Nocleh tradičně neřeším - předběžně si zamlouvám jedno místo "pod širákem".
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
vevis napsal:
Jinak jeste žádám vsechny nadsence,kteri sebou berou manzelky a partnerky,aby je pripravili na lehky kulturni šok!
jakej kulturní šok? S bl bcema se musí bavit každý den, tak to rozdíl nepozná a jinak je ta moje zvyklá na lecos už z minula. Než jsme pořídili děti procourali jsme republiku a přilehlé okolí s usárnou a pár drobnejma v kapse Pravda, s léty roste pohodlnost a na motovejlety už jezdíme jenom na SPZ + SP (sprcha, postel, záchod + bezpečné parkování). Ovšem to neznamená, že bychom to nedali i venku. Jenom je to uvnitř prostě pohodlnější A navíc, baba po 20 letech soužití je vlastně chlap. Tak jakýpakcopak
Jarda napsal:
Tak bacha,jsem si jistej,že Prazdroj pozná i mnoho dalších milovníků dobrýho piva. Jenom když toho Hanibala někdo nepřinutí, aby tu pípu, co používá jednou za rok na to naše plzeňský, konečně vypucoval, stejně ho zase pít nebudu. Posledně to byl dost humus
Pokusim se ho nejak donutit.Jenze znas ho!V nejhorsim narazi plzen tam,kde normalne toci gambace a gambac potece z ty druhy pipy.Alespon to europivo chytne nejakou specifickou chut.